ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Απάντηση
savvis25
Full Member

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Δημοσίευση από savvis25 »

Ένα σήκωμα πρωινό (ίσα που πρόλαβα να ρίξω μια βολή στα 25 μέτρα πριν χαθεί πίσω από το πεύκο) από μένα = Καλλίτζι
Δεύτερο σήκωμα από το σύντροφο κατά τις 8(η ζέστη άρχισε να δείχνει τα δόντια της) Πλευρικές βολές στα 30 μέτρα και μια βολή απελπισίας από μένα στα 45 μέτρα (όταν πλέον έπιασε ταχύτητα μονοθεσίου της f1) = Καλλίτζι νο.2.!! :D
Πάρα πολλοί κυνηγοί στην περιοχή ελάχιστα τα περδίκια (τα άκουσα μετά μέσα στην απαγορευμένη να γελούν και να μας περιπέζουν). :lol:
Κατά τις 8.15-9.15 έμπαιναν τζίκλες σε απαγορευτικά ύψη (50-80 μέτρα).
Κάρπωση 1 κιλό λουκάνικα και μισό κιλό παστουρμάδες.
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

savvis25 έγραψε:Ένα σήκωμα πρωινό (ίσα που πρόλαβα να ρίξω μια βολή στα 25 μέτρα πριν χαθεί πίσω από το πεύκο) από μένα = Καλλίτζι
Δεύτερο σήκωμα από το σύντροφο κατά τις 8(η ζέστη άρχισε να δείχνει τα δόντια της) Πλευρικές βολές στα 30 μέτρα και μια βολή απελπισίας από μένα στα 45 μέτρα (όταν πλέον έπιασε ταχύτητα μονοθεσίου της f1) = Καλλίτζι νο.2.!! :D
Πάρα πολλοί κυνηγοί στην περιοχή ελάχιστα τα περδίκια (τα άκουσα μετά μέσα στην απαγορευμένη να γελούν και να μας περιπέζουν). :lol:
Κατά τις 8.15-9.15 έμπαιναν τζίκλες σε απαγορευτικά ύψη (50-80 μέτρα).
Κάρπωση 1 κιλό λουκάνικα και μισό κιλό παστουρμάδες.

Με τι φυσίγγιο τα καρπώθηκες;
Εικόνα
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Θα είμαι σύντομος καθώς εχαθήκαν οι φωτογραφίες μου και είναι η πρώτη φορά που πιάνω το quota φέτος με το FAIR και εκνευρίστηκα :evil:

Mέχρι τις ~12:30 ήμουν άκαπνος, όλα τα περδίκια ήταν μέσα στην απαγορευμένη και δεν εκατεβαίναν κάτω με τίποτε. Είχα μια πιθανότητα βολής όταν 2 κυνηγοί με 7-8 σκύλους για λαγό εσήκωσαν ένα περδίκι εντελώς κοντά μου αλλά επειδή ο ένας ήταν απέναντι μου δεν μπορούσα να ρίξω. Πολλές τζίκλες αλλά μεσούρανα.

Αλλαγή περιοχής για το απόγευμα, επιάσαν με και λίγα ψυχαδάκια σαν πήγαινα και απογοητεύτηκα αλλά συνέχισα. Ξεκίνησα το περπατητό μου αλλά δεν σήκωσα κάτι. 2 παρέες πάνω στο μεγάλο βουνό της περιοχής σήκωσαν 4 κοπές των 5-6 πουλιών ανά διαστήματα. Εγώ στη μέση του βουνού στις δόμες που έχει η περιοχή με διασταύρωσαν σαν το skeet και κατάφερα να πιάσω 4. Μακρυνές βολές συνέχεια με τον επιλογέα στο *2. Ανάμεσα στο 3ο και 4ο περδίκι έπιασα και μια φάσσα από ένα κοπαδάκι 6 πουλιών που πέρασε. Όλα τα πουλιά με Lambro Biturbo #6, πρώτη φορά την δοκίμασα και θέριζε κυριολεκτικά.

Θα δοκιμάσω να βγάλω αύριο φωτογραφίες και να βάλω.
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Εγώ με τη σειρά μου η μέρα αναποδιές με τον κουμπάρο να έρχεται Λάρνακα να φύγουμε για Πάφο και να ξεχνά το όπλο του Λευκωσία....ώσπου να πάμε να το πιάσουμε και να πάμε έγινε 6....μόλις κατέβηκα απο το αυτοκίνητο στο πόστο μου γινόταν χαμός απο φάσσες...έπαθα σοκ....γιλεκο όπλο κι έφυγα με φαι με νερό....μόλις στάθηκα εκεί που έπρεπε έπαιξα μια με Victory Λιλά 31γρ και αυτό ήταν τα πουλιά δεξιά αριστερά και ψηλουμενα χωρίς κόσμο να τα ταράζουν....εμείναμε με την ελπίδα πάλι για 3-4 πουλιά....καλά να μαστε και τούτα εν τυχερά....το τρόπαιο μου εγώ έπιασα το δεν έβαλα παπαγάλο στο κλουβί περάσαμε ευχάριστα....ερχόμενη Κυριακή πλέον....
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Sergios έγραψε:Εγώ με τη σειρά μου η μέρα αναποδιές με τον κουμπάρο να έρχεται Λάρνακα να φύγουμε για Πάφο και να ξεχνά το όπλο του Λευκωσία....ώσπου να πάμε να το πιάσουμε και να πάμε έγινε 6....μόλις κατέβηκα απο το αυτοκίνητο στο πόστο μου γινόταν χαμός απο φάσσες...έπαθα σοκ....γιλεκο όπλο κι έφυγα με φαι με νερό....μόλις στάθηκα εκεί που έπρεπε έπαιξα μια με Victory Λιλά 31γρ και αυτό ήταν τα πουλιά δεξιά αριστερά και ψηλουμενα χωρίς κόσμο να τα ταράζουν....εμείναμε με την ελπίδα πάλι για 3-4 πουλιά....καλά να μαστε και τούτα εν τυχερά....το τρόπαιο μου εγώ έπιασα το δεν έβαλα παπαγάλο στο κλουβί περάσαμε ευχάριστα....ερχόμενη Κυριακή πλέον....
1 τζαι καλή, τζιαι άφηστους άλλους να "ποσκολιούνται" τζιαι να "κουτσοπερνούν" με τες 20.
Άβαταρ μέλους
Chris B725
Full Member

Δημοσίευση από Chris B725 »

Καλησπέρα και από μένα !!!

Πολύ λιγότερος κόσμος σήμερα... Καλύτερα !! :lol: :lol: :lol:

Πολλή περπάτημα, λίγο το θήραμα. Έτσι για να το ευχαριστιέσαι περισσότερο !! ;)

1 αρκοπέρτικος (560γρ) σήμερα με βολή στα 30-35μ το μεσημέρι. Όλο το περπάτημα και όλη η μέρα άξιζε για αυτή την βολή !!! Από αυτές που σου μένουν !!! Saga Highspeed 36gr 6No.

Και ένα καλλίτζι πανηγυρικό (να τα λέμε και αυτά) προς το τέλος της μέρας, μάλλον λόγω κούρασης !! :x

Τετάρτη πάλι !!! :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
I`d rather be hunting !!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Καλημέρα σας. Πρωινός περίπατος χτες για τζίκλες αλλά παρά τρίχα να μεν έβρουμε τόπο να παρκάρουμε σε πόστα που πριν 2-3 χρόνια κυνηγούσαμε μόνοι...Ένας πανικός από ντουφεκιές στα 60 με 80μ αφού κανένας δεν άφηνε τα λιγοστά πουλιά να κοντέψουν άμπα τζιαί παίξει την ο πουκάτω...
Κατά τις 8 εκόντεψε να με θερίσει ο πουκάτω μου αφού τα σκάγια του καρφώθηκαν καμιά 20μ δεξιά μου... :shock: Εφώναξα του με κάθε ευγένια (να μεν τον θίξουμεν τον άνθρωπο κι όλας :oops: )αλλά από ότι φαίνεται η νέα γενιά κυνηγών εν κωφάλαλοι... ένας άλλος ΛΕΒΕΝΤΗΣ της νέας γενιάς ακολούθησε μια παγανιά για να του κάμουν πάντημα τζιαί πράγματι του έστειλαν ένα περδίκι το οποίο και έπιασε. Επειδή είδα που έππεσε του φώναξα 4-5 φορές να τον ρωτήσω αν το βρήκε και να του εξηγήσω που έππεσε αλλά είπαμε εν κωφάλαλοι...

Άμεση αποχώρηση και ανέβασμα στα πόστα μας για φάσσες πέρκει ησυχάσουμε. Πήρα 2 πουλιά εκεί το ένα με οριακή βολή NSI percorso caccia fiber 36gr. no5 (ευχαριστώ Τάσο ;) ) και το άλλο με NSI super felt no.5(Παντελή έχεις δίκιο ;) ) .
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Καλημερα

Μια ωραια εξορμηση εχτες στα βουνα της Πιτσιλιας!

Τεσσερα πουλια κτυπησα εγω αλλα κρεμασα 3 και 1 ο συγκυνηγος

Ευχαριστη εκπληξη ενα νεαρο σκυλι με ωραιες φερμες και επαναφορες .

2 απο τα τρια πουλια απο δικές του ενέργειες

Φωτογραφια προς τιμην του μικρου
12219593_10206313594572170_2639351743262469064_n.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Καλημερα και απο εμενα κοπελια

εγω ειχα ατυχημα το σαβατο στραβοπατιμα στη σκαλα του σπιτιου και αφοριτους πονους :oops:

ειπα θα δοκιμασουμε την κυριακη σιγα σιγα και οτι καμουμε!
πρωτη παγανια το πρωι μετα απο πολλυ μαλαι λιγο πριν παμε κοντα του προσικοθηκε με αποτελεσμα να τον κτυπηση καποιος απεναντη μας!
αλλαγη περιοχης ακομα μια μαλαι την ακολουθησαμε και λιο πριν κοντεψουμε τον συκωνη μια αλλη παρεεα 60 μετρα κατω απο εμας 4 μπιχτες εφοναζαν ειναι πιασμενος ο λαγος πηγε στον φιλο που ηταν μαζι μου με 2 τουεκιες εππεσε τα κοπελια εκαμαν τα 60 μετρα σε 2 δευτερολεπτα επιασαν τον και εφοναζαν εμεις τον επεξαμε!!! (του φιλου μου ηταν ο πρωτος του λαγος)
που τες σιηπεδκιες τους εφαγαμε σκαγια ολη η παρεε ο ενας στο χερι και εγεματοθηκε και εγω στα ποδκια εφτυχως παστην μποτα!
εκατεβηκα κατω λαλω τους ενταξη κοπελια εν ειδα αν τον εχτυπησετε και εσεις αλλα ενα ευχαριστω τουλαχιστω επρεπε να το πειτε!
σαννα και εμιλουν ου τοιχου καμια ανταποκρηση ειπαμε να σιοπισουμε να μεν γινουν ιστοριες ελπιζω με ετσι συμπεριφορα να με εισαστε μελοι του φορουμ!
ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΚΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΙΠΟΥΜΕΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΝ ΘΑ ΠΟΝΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΟΠΟΤΑΝ ΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΟΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Αντρο μου σορυ που θα σου το πω αλλα η μαλακια ηταν που τον επεξετε να πεσει.
επρεπε να τον αφηκετε τον ''πιασμενο'' να τον βουρουν ωσπου να πιαστουν ποι σιερι κ στο στραφι να τους συρετε κατα λαθος κ σεις θκιο μεστα ποθκια να μαθουν.
ατε γιατι επολληναν πολλα οι κουρουπετοι. ......
Δεν με κοφτει που το λαγο αλλα που αφησες το θεμα του σκαγιασματος ετσι.
δεν ειναι κατασταση τουτη φετος σιορ...
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”