Καλημερα και απο εμενα κοπελια
εγω ειχα ατυχημα το σαβατο στραβοπατιμα στη σκαλα του σπιτιου και αφοριτους πονους
ειπα θα δοκιμασουμε την κυριακη σιγα σιγα και οτι καμουμε!
πρωτη παγανια το πρωι μετα απο πολλυ μαλαι λιγο πριν παμε κοντα του προσικοθηκε με αποτελεσμα να τον κτυπηση καποιος απεναντη μας!
αλλαγη περιοχης ακομα μια μαλαι την ακολουθησαμε και λιο πριν κοντεψουμε τον συκωνη μια αλλη παρεεα 60 μετρα κατω απο εμας 4 μπιχτες εφοναζαν ειναι πιασμενος ο λαγος πηγε στον φιλο που ηταν μαζι μου με 2 τουεκιες εππεσε τα κοπελια εκαμαν τα 60 μετρα σε 2 δευτερολεπτα επιασαν τον και εφοναζαν εμεις τον επεξαμε!!! (του φιλου μου ηταν ο πρωτος του λαγος)
που τες σιηπεδκιες τους εφαγαμε σκαγια ολη η παρεε ο ενας στο χερι και εγεματοθηκε και εγω στα ποδκια εφτυχως παστην μποτα!
εκατεβηκα κατω λαλω τους ενταξη κοπελια εν ειδα αν τον εχτυπησετε και εσεις αλλα ενα ευχαριστω τουλαχιστω επρεπε να το πειτε!
σαννα και εμιλουν ου τοιχου καμια ανταποκρηση ειπαμε να σιοπισουμε να μεν γινουν ιστοριες ελπιζω με ετσι συμπεριφορα να με εισαστε μελοι του φορουμ!
ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΚΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΙΠΟΥΜΕΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΝ ΘΑ ΠΟΝΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΟΠΟΤΑΝ ΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΟΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.