ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
-
- Full Member
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Και κατι απο εμένα για τα τρυγονια..
NSI 68.50- D20se 1.45 - Ζ2Μ 21 - 31.7 - 6 νο.- * 57.50
65.50 -D20se 1.42 - LB6 + φελλος 13χιλ - 31.7 - 7 νο. - Ο 60.50
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Είναι D20v 1.30 χ 24 γραμμάρια με B&P φίλεnike powder έγραψε:Πολυ ωραια! Τι setup ειναι αυτο φιλε αντρεα?ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Ενα βίντεο της Mec 9000+ έτοιμα για ρέλιασμα!![]()
https://www.youtube.com/watch?v=xI8zq6Iydjc
-
- Full Member
Πρωτα ηταν ο Remington τωρα εν ο Bossi %%#%&#% εεεεεε NO HORSE!!!!!!!

-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
vti-chris έγραψε:Πρωτα ηταν ο Remington τωρα εν ο Bossi %%#%&#% εεεεεε NO HORSE!!!!!!!
Axaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxa........

Remington είπα σου να ερτεις να σου δώσω όσους θέλεις, Bossi....
....να πας να πιάσεις μονος σου....

- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
- Full Member
Εξαιρετικά!!!μπράβοpanagiotis έγραψε:Και κατι απο εμένα για τα τρυγονια..
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Albert Einstein
- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
- Full Member
Ωραίος ο BOSSI , μα πιο ωραίος κ ο Αντρέας...!!!!.
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Albert Einstein
-
- Full Member
Ένας ταλαίπωρος ασπρομάλλης που τα θέλει όλα δικά του!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Ωραίος ο BOSSI , μα πιο ωραίος κ ο Αντρέας...!!!!.

Σοβαρά τώρα ...σχετικά με το στρογγυλό ρέλι έχω παρατηρήσει ότι η σκληρότητα του κάλυκα επηρεάζει πολύ περισσότερο τις πιέσεις και ταχύτητες από ότι στο αστέρι.
Για παράδειγμα έχω μετρήσει διαφορές 30μ/δ με το ίδιο setup από κάλυκα victory σε κάλυκα Fiocchi.
Όσο αφορά τα στροφεία για στρογγυλό έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά ... με λεπτό, μέτριο και χοντρό στεφάνι όπου οι διαφορές ήταν μικρότερες.
Υπάρχει κάποια ιδιαίτερη χρήση των διαφορετικών στροφείων στο στρογγυλό ρέλι???... μιας και το θεωρώ σαφώς πιο εύκολο σαν κλείσιμο από ότι το αστέρι.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
- Full Member
Ο κάλυκας Victory και ο FIOCCHI δεν μοιάζουν τουλάχιστον στο εσωτερικό πυθμένιο αλλα και στην ποιότητα του πλαστικου΄. Ειναι και οι δύο άριστοι κάλυκες αλλα έχουν διαφορετικά αποτέλεσματα να δώσουν .vti-chris έγραψε:Ένας ταλαίπωρος ασπρομάλλης που τα θέλει όλα δικά του!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Ωραίος ο BOSSI , μα πιο ωραίος κ ο Αντρέας...!!!!.![]()
Σοβαρά τώρα ...σχετικά με το στρογγυλό ρέλι έχω παρατηρήσει ότι η σκληρότητα του κάλυκα επηρεάζει πολύ περισσότερο τις πιέσεις και ταχύτητες από ότι στο αστέρι.
Για παράδειγμα έχω μετρήσει διαφορές 30μ/δ με το ίδιο setup από κάλυκα victory σε κάλυκα Fiocchi.
Όσο αφορά τα στροφεία για στρογγυλό έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά ... με λεπτό, μέτριο και χοντρό στεφάνι όπου οι διαφορές ήταν μικρότερες.
Υπάρχει κάποια ιδιαίτερη χρήση των διαφορετικών στροφείων στο στρογγυλό ρέλι???... μιας και το θεωρώ σαφώς πιο εύκολο σαν κλείσιμο από ότι το αστέρι.
Ο FIOCCHI έχει μειωμένη χωριτικότητα κατα 1 γρ σκάγια π.χ σε Ν.9
Το στρογγυλό κλεισιμο μπορει να φαίνεται ευκολο αλλα δεν είναι γιατι αν δεν γίνει σωστά έχει πολύ κακές αποδόσεις.Εις ότι αφορά τα στροφεία νομίζω λίγο επηρεάζουν ένα καλό αποτέλεσμα. Ενα καλό στροφείο για στρογγυλό ρέλι που να δημιουργεί μια μέτρια σε πάχος στεφάνη νομίζω έιναι υπεραρκετο και θα μας καλύψει άνετα τις ανάγκες μας.Μην φτάσουμε στο σημείο να ρελιάζουμε εκτός προδιαγραφών με κάτι βλακωδέστατες κατασκευές που κυκλοφορούν και κάνουν ένα ρέλι σαν πηγάδι. Ελεος!!!!
Albert Einstein
Albert Einstein