ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
panagiotis
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από panagiotis »

Και κατι απο εμένα για τα τρυγονια..
NSI 68.50- D20se 1.45 - Ζ2Μ 21 - 31.7 - 6 νο.- * 57.50
65.50 -D20se 1.42 - LB6 + φελλος 13χιλ - 31.7 - 7 νο. - Ο 60.50
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

nike powder έγραψε:
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Ενα βίντεο της Mec 9000+ έτοιμα για ρέλιασμα! ;)
https://www.youtube.com/watch?v=xI8zq6Iydjc
Πολυ ωραια! Τι setup ειναι αυτο φιλε αντρεα?
Είναι D20v 1.30 χ 24 γραμμάρια με B&P φίλε
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Μπράβο παίδες, όμορφα βιντεάκια, περιποιημένα φυσιγγακια, έτσι μπράβο να κυλάει το τοπικ...!!!

Ενα και απο εμένα,
NSI 12/70 68,5mm M686
D20V 1,25gr.
25gr., No10
Rio Bossi
57,5mm

Εικόνα
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Πρωτα ηταν ο Remington τωρα εν ο Bossi %%#%&#% εεεεεε NO HORSE!!!!!!!

Εικόνα
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
andreas78

vti-chris έγραψε:Πρωτα ηταν ο Remington τωρα εν ο Bossi %%#%&#% εεεεεε NO HORSE!!!!!!!

Εικόνα

Axaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxa........ :lol: :lol: :P :P :lol: :D
andreas78

Remington είπα σου να ερτεις να σου δώσω όσους θέλεις, Bossi.... :lol: :lol: ....να πας να πιάσεις μονος σου.... :D :P :lol:
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

panagiotis έγραψε:Και κατι απο εμένα για τα τρυγονια..
NSI 68.50- D20se 1.45 - Ζ2Μ 21 - 31.7 - 6 νο.- * 57.50
65.50 -D20se 1.42 - LB6 + φελλος 13χιλ - 31.7 - 7 νο. - Ο 60.50
Εξαιρετικά!!!μπράβο
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

andreas78 έγραψε:Μπράβο παίδες, όμορφα βιντεάκια, περιποιημένα φυσιγγακια, έτσι μπράβο να κυλάει το τοπικ...!!!

Ενα και απο εμένα,
NSI 12/70 68,5mm M686
D20V 1,25gr.
25gr., No10
Rio Bossi
57,5mm

Εικόνα
Ωραίος ο BOSSI , μα πιο ωραίος κ ο Αντρέας...!!!!.
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Ωραίος ο BOSSI , μα πιο ωραίος κ ο Αντρέας...!!!!.
Ένας ταλαίπωρος ασπρομάλλης που τα θέλει όλα δικά του!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Σοβαρά τώρα ...σχετικά με το στρογγυλό ρέλι έχω παρατηρήσει ότι η σκληρότητα του κάλυκα επηρεάζει πολύ περισσότερο τις πιέσεις και ταχύτητες από ότι στο αστέρι.
Για παράδειγμα έχω μετρήσει διαφορές 30μ/δ με το ίδιο setup από κάλυκα victory σε κάλυκα Fiocchi.
Όσο αφορά τα στροφεία για στρογγυλό έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά ... με λεπτό, μέτριο και χοντρό στεφάνι όπου οι διαφορές ήταν μικρότερες.
Υπάρχει κάποια ιδιαίτερη χρήση των διαφορετικών στροφείων στο στρογγυλό ρέλι???... μιας και το θεωρώ σαφώς πιο εύκολο σαν κλείσιμο από ότι το αστέρι.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

vti-chris έγραψε:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Ωραίος ο BOSSI , μα πιο ωραίος κ ο Αντρέας...!!!!.
Ένας ταλαίπωρος ασπρομάλλης που τα θέλει όλα δικά του!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Σοβαρά τώρα ...σχετικά με το στρογγυλό ρέλι έχω παρατηρήσει ότι η σκληρότητα του κάλυκα επηρεάζει πολύ περισσότερο τις πιέσεις και ταχύτητες από ότι στο αστέρι.
Για παράδειγμα έχω μετρήσει διαφορές 30μ/δ με το ίδιο setup από κάλυκα victory σε κάλυκα Fiocchi.
Όσο αφορά τα στροφεία για στρογγυλό έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά ... με λεπτό, μέτριο και χοντρό στεφάνι όπου οι διαφορές ήταν μικρότερες.
Υπάρχει κάποια ιδιαίτερη χρήση των διαφορετικών στροφείων στο στρογγυλό ρέλι???... μιας και το θεωρώ σαφώς πιο εύκολο σαν κλείσιμο από ότι το αστέρι.
Ο κάλυκας Victory και ο FIOCCHI δεν μοιάζουν τουλάχιστον στο εσωτερικό πυθμένιο αλλα και στην ποιότητα του πλαστικου΄. Ειναι και οι δύο άριστοι κάλυκες αλλα έχουν διαφορετικά αποτέλεσματα να δώσουν .
Ο FIOCCHI έχει μειωμένη χωριτικότητα κατα 1 γρ σκάγια π.χ σε Ν.9
Το στρογγυλό κλεισιμο μπορει να φαίνεται ευκολο αλλα δεν είναι γιατι αν δεν γίνει σωστά έχει πολύ κακές αποδόσεις.Εις ότι αφορά τα στροφεία νομίζω λίγο επηρεάζουν ένα καλό αποτέλεσμα. Ενα καλό στροφείο για στρογγυλό ρέλι που να δημιουργεί μια μέτρια σε πάχος στεφάνη νομίζω έιναι υπεραρκετο και θα μας καλύψει άνετα τις ανάγκες μας.Μην φτάσουμε στο σημείο να ρελιάζουμε εκτός προδιαγραφών με κάτι βλακωδέστατες κατασκευές που κυκλοφορούν και κάνουν ένα ρέλι σαν πηγάδι. Ελεος!!!!
Albert Einstein
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”