Σόλων επέτρεψε μου να διαφωνησω μαζί όσον αφορά το άσκοπο του ελέγχου της κατανομής στα φυσίγγια μας. Συμφωνώ μαζί σου ότι ή κατανομή αλλάζει ανάλογα με την απόσταση, είναι ένα δεδομένο. Εάν ένα φυσίγγιο είναι πιο στενό προς τον κύκλο των 38 ή για σένα 50 cm θα επακόλουθα να ειναι, ποσοστιαία πάντοτε ως προς την περιφέρεια, ακόμα και στα 80 m.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
ΜΑΡΙΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ Ν4 ΜΕ 158-162 .....ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΒΟΛΕΣ 160 ΣΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΚΥΚΛΟ 78% ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΡΙΧΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 50Μ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑ 130 ΣΤΟ ΚΥΚΛΟ!
Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΤ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΟΠΟΣ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΠΟ...ΜΟΝΟ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ 50ΕΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΚΡΑΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ!
ΕΙΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ...ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ...ΕΣΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΣΤΑ 45Μ ΜΟΝΟ...ΜΟΝΟ ΣΤΑ 45Μ....ΣΤΑ 36Μ ΤΟ ΜΟΤΙΒΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ...ΣΤΑ 40Μ ΤΟ ΜΟΤΙΒΟ ΤΗΣ ΤΟΥΦΕΚΙΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ...ΣΤΑ 48 ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!
ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΦΟΥΛ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ......ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ...ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΝΑ ΣΤΑ 36Μ ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ 40Μ-43Μ-48-51Μ![]()
ΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙΣ ΣΤΑ 36Μ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΩΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΗΜΑ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑ 40 ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΟΥ!!
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ....ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΤΡΑΚΤΟΣ ΤΟΝ ΣΚΑΓΙΩΝ(ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 2Μ-3Μ-4Μ-5Μ...ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΤΡΑΚΤΟΣ) ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ....ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ....
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ...Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΣΚΑΓΙΩΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ!
ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΑΡΟΣ + ΣΤΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ,ΤΡΙΤΑ Κ.Λ.Π..ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ![]()
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΠΟ![]()
ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ 4ΑΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ![]()
Ναι ή συγκεκριμένη κατανομή είναι σε μια δεδομένη απόσταση και σε ένα επίπεδο στοχο, ενώ το φυσίγγιο δημιουργεί μια άτρακτο στην ππράξη. Με τον συγκεκριμενο εέλεγχο δεν προσδωκω να δω ακριβώς εάνθα μπουν 4 η 5 σκάγια σε κάθε τμήμα, αλλά τις πορείες τον σκαγιων γενικότερα. Εάν ένα σκαι προπορεύεται και κτυπά στον στόχο πρώτο, ενώ ένα αλλο σκαι θεωρητικά αακολουθεί στα 3 m της ατρακτου. Με ποση καθηστεριση θα πληξη και αυτο τον στοχο? Χιλιοστα του δευτερολεπτου, άρα δεν απέχει μίλια από την πραγματικότητα. Με το συγκεκριμένο κύκλο μπορείς να βγαλεις πολλά χρήσιμα σσυμπερασματα, κατεμε. Καθένας φυσικά με τη σχολή σκέψης του και τις απόψεις του, χωρίς παρεξηγησεις