ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από Prestige 8 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
ΜΑΡΙΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ Ν4 ΜΕ 158-162 .....ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΒΟΛΕΣ 160 ΣΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΚΥΚΛΟ 78% ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΡΙΧΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 50Μ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑ 130 ΣΤΟ ΚΥΚΛΟ!

Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΤ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΟΠΟΣ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΠΟ...ΜΟΝΟ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ 50ΕΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΚΡΑΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ!

ΕΙΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ...ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ...ΕΣΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΣΤΑ 45Μ ΜΟΝΟ...ΜΟΝΟ ΣΤΑ 45Μ....ΣΤΑ 36Μ ΤΟ ΜΟΤΙΒΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ...ΣΤΑ 40Μ ΤΟ ΜΟΤΙΒΟ ΤΗΣ ΤΟΥΦΕΚΙΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ...ΣΤΑ 48 ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!

ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΦΟΥΛ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ......ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ...ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΝΑ ΣΤΑ 36Μ ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ 40Μ-43Μ-48-51Μ ;)

ΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙΣ ΣΤΑ 36Μ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΩΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΗΜΑ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑ 40 ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΟΥ!!

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ....ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΤΡΑΚΤΟΣ ΤΟΝ ΣΚΑΓΙΩΝ(ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 2Μ-3Μ-4Μ-5Μ...ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΤΡΑΚΤΟΣ) ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ....ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ....

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ...Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΣΚΑΓΙΩΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ!

ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΑΡΟΣ + ΣΤΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ,ΤΡΙΤΑ Κ.Λ.Π..ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ;)

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ;)

ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ 4ΑΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ :P
Σόλων επέτρεψε μου να διαφωνησω μαζί όσον αφορά το άσκοπο του ελέγχου της κατανομής στα φυσίγγια μας. Συμφωνώ μαζί σου ότι ή κατανομή αλλάζει ανάλογα με την απόσταση, είναι ένα δεδομένο. Εάν ένα φυσίγγιο είναι πιο στενό προς τον κύκλο των 38 ή για σένα 50 cm θα επακόλουθα να ειναι, ποσοστιαία πάντοτε ως προς την περιφέρεια, ακόμα και στα 80 m.

Ναι ή συγκεκριμένη κατανομή είναι σε μια δεδομένη απόσταση και σε ένα επίπεδο στοχο, ενώ το φυσίγγιο δημιουργεί μια άτρακτο στην ππράξη. Με τον συγκεκριμενο εέλεγχο δεν προσδωκω να δω ακριβώς εάνθα μπουν 4 η 5 σκάγια σε κάθε τμήμα, αλλά τις πορείες τον σκαγιων γενικότερα. Εάν ένα σκαι προπορεύεται και κτυπά στον στόχο πρώτο, ενώ ένα αλλο σκαι θεωρητικά αακολουθεί στα 3 m της ατρακτου. Με ποση καθηστεριση θα πληξη και αυτο τον στοχο? Χιλιοστα του δευτερολεπτου, άρα δεν απέχει μίλια από την πραγματικότητα. Με το συγκεκριμένο κύκλο μπορείς να βγαλεις πολλά χρήσιμα σσυμπερασματα, κατεμε. Καθένας φυσικά με τη σχολή σκέψης του και τις απόψεις του, χωρίς παρεξηγησεις
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

andreas78 έγραψε:
Prestige 8 έγραψε:Παραθέτω και εγώ κάτι από δοκιμές που χρωστουσα.
Οι δοκιμές έγιναν από απόσταση 45 m με τσοκ 2. Σκάγια νο 4 απλά μολύβδινα.
Φυσίγγια 35 γραμμάρια, συγκέντρωτηρας Ζ2Μ
Κάθε φυσίγγιο περιέχει 205 σκάγια μετρημένα ένα ένα.
Συγκέντρωση στο κύκλο 76cm 77% και 79% αντίστοιχα
Καλησπέρα και απο εμένα... :D
Φίλε Prestige 8, να μου επιτρέψεις να σε συγχαρώ για την κατανομή σου, αλλα κυρίως για την σωστή επιλογή τσοκ και απόστασης για τον έλεγχο σου ασχέτως αν κυνηγάς με αυτό το τσοκ. ;)
Ειναι γνωστό ότι δεν είμαι φαν των μακρινών αποστάσεων, αλλα είμαι φαν των αξιόλογων κατανομών ειδικά δε αν έρχονται με τον σωστό τροπο, καμία κατανομή δεν ειναι αλάνθαστη αλλα η συγκεκριμένη ειναι σε πολύ ψηλό επίπεδο. Το Z2M επιςης, ειναι ίσος το καλύτερο κυαθιο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά.
Ένα επιπλεον μπράβο που χρισημοποιεις τον Γερμανικό Berlin- Wannsee targe, για τον έλεγχο της κατανομής σου.
Αυτός ο πίνακας σε αναγκάζει να στοχεύεις το άριστο, πράγμα βέβαια σχεδόν αδύνατο αλλα ο συγκεκριμένος πίνακας μπορεί να μας το προσφέρει. Οι στόχοι σου πρέπει να ειναι δυο, ο κυριότερος ειναι να πετύχεις ένα ποσοστό περίπου 60% στα εξωτερικά διαμερίσματα και περίπου 40% στα εσωτερικά, καταφέρνοντας αυτό στοχεύεις στην συνέχεια να πετύχεις την μεγαλύτερη δυνατή αριθμητική σταθερότητα μεταξύ των διαμερισμάτων, ένα αποτέλεσμα που αγγίζει την άριστη κατανομή.
Ο παρόν πίνακας μπορεί επιπλεον να σου προσφέρει έλεγχο στο κατα ποσο σωστό ειναι το τσοκ σου η και την οποιαδήποτε δυσλειτουργία στο εσωτερικό της καννης.
Ευχαριστώ φιλέ Αντρέα.
Έχω μελετήσει και κατασταλάξει στην συγκεκριμένη μέθοδο ελέγχου και πραγματικά έχω πετύχει ππολλά στα φυσίγγια μου.
Όσον αφορά τον Z2M απλα δεν τον αλλαζω όσον αφορά τα ψιλά γραμμάρια γιατι προσφέρει πολλά.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Ζ2Μ και γω σε ολα τα γραμμαρια 24-32-34-36 και μου αρεσει γιατι σηκωνει και πατημα σε περιπτωση λαθους αλλα πιο σκληρα θα εχουν πολυ περισσοτερο λακτισμα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Breda Pegaso έγραψε:Ζ2Μ και γω σε ολα τα γραμμαρια 24-32-34-36 και μου αρεσει γιατι σηκωνει και πατημα σε περιπτωση λαθους αλλα πιο σκληρα θα εχουν πολυ περισσοτερο λακτισμα.
Σωστος ο φιλος. Χωρίς να ξεφεύγουν οι πιέσεις και με παρα πολύ ισορροπημένες κατανομές.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΕΑΣ ΤΟ ΔΟΥΜΕ Π.Χ ΠΡΑΚΤΙΚΑ.....

ΡΙΧΝΩ 10 ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΣΤΑ 36Μ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΑ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 100% ΓΙΑ ΑΥΤΟ....ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΣΕ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ....ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑ ΣΕ ΘΕΜΑ ΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ...

ΠΟΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΕΑΝ ΧΩΡΙΣΩ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ....ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΘΕΣΗ!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Pathfinder έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΣΕΞΥ.....ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΧΡΥΣΑΝΘΕ :D

ΑΛΕΞ ΕΛΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΙΑΣΩ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟΥΙ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΑ ΕΣΕΝΑ ΑΦΟΥ ΤΡΕΧΟΥ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΣΟΥ :D

ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΤΑ 4ΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ...ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΜΩ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΜΠΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ:shock: ....ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ 30''? ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΥΛΟΥΣ?....ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΠΙΝΙΚΕΛΩΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΘΑ ΔΙΞΕΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ!
Θελω ενα δισκουι πουτουτα τα SLR που χωνευονται ευκολα:)
ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟΥΙ ΠΟΤΟΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....ΜΗΝ ΜΟΥ ΓΥΡΕΥΚΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΤΩΡΑ :D
Καλα μας καμεις και εσυ ...πουτουτα βρισκω και στο ζαχαροπλαστειο :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΑΣ ΤΟ ΔΟΥΜΕ Π.Χ ΠΡΑΚΤΙΚΑ.....

ΡΙΧΝΩ 10 ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΣΤΑ 36Μ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΑ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 100% ΓΙΑ ΑΥΤΟ....ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΣΕ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ....ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑ ΣΕ ΘΕΜΑ ΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ...

ΠΟΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΕΑΝ ΧΩΡΙΣΩ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ....ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΘΕΣΗ!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!!

Αγαπητέ Σόλωνα,
Πρώτα από όλα θα πρέπει εσύ να διαχωρίσεις την έννοια της αρμονική κατανομής με την τυχαία θέση των σκαγιών σε κάθε βολή.
Η απόλυτη και τέλεια κατανομή βάση αυτού του πίνακα είναι να έχουν όλα τα εξωτερικά διαμερίσματα, ισόποση αριθμητική κατανομή σκαγιών και το ίδιο για τα τέσσερα εσωτερικά, με μία ποσοστιαία αρμονία περίπου 60%-40%. Πράγμα βέβαια αδύνατον, άρα η πιο κοντινή αρμονία σε αυτό είναι η καλύτερη δυνατή κατανομή. Η θέση των σκαγιών και η εναλλαγή μεταξύ τους είναι άσχετη, σκοπός και στόχος είναι η καλύτερη δυνατή αριθμητική αρμονία σε συνάρτηση με την σωστή και αρμονική απόσταση και διασπορά μεταξύ των σκαγιών πάντα σε σωστή ποσοστιαία αναλογία.
Βάση αυτού του πίνακα έχει δημιουργηθεί και ο Lockhart Pattern Gauge, με τον οποίο οι παγκόσμιας φήμης βλητικοί δηλώνουν ότι μπορείς να δεις διάφορες τυχών φθορές στο εσωτερικό της κάννης αλλά και στο κατά πόσο η σύσφιξη του όπλου ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα σε αυτό που αναγράφει πάνω της.
Λες αυτοί οι βλητικοί να μην γνωρίζουν ή γνώριζαν την τυχαία θέση και εναλλαγή μεταξύ των σκαγιών σε κάθε βολή..???

P.S. Βάση αυτού του πίνακα, κάποιοι αφαίρεσαν τα διαμερήσματα και τον έκαναν τύπο ελέγχου κατανομής που κατα την δική μου ταπηνή γνώμη, είναι λάθος.!!!!!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

[quote="SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ"]ΕΑΣ ΤΟ ΔΟΥΜΕ Π.Χ ΠΡΑΚΤΙΚΑ.....

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!!
[/quote

Εάν και εφόσον οι δοκιμές γίνονται κάτω από τις ίδιες συνθήκες δεν πρέπει να έχεις απόκλιση πέραν του 5%. Και το έχω δει παρα παρα πολλές φορές! Δεν συζηταμε εαν εχουν μπει 2 σκαγια παραπανω η πιο λιγα.Εαν συμβαίνει κάτι πέραν αυτού που αναφερα στην αρχη σημαίνει ότι τα φυσίγγια δεν είναι σταθερά.
Όσο για το μοτίβο κ.λ.π. δεν υπάρχει λόγος κανένας να σε μεταπείσει. Κάθε ένας πράττει όπως πιστεύει και όπως βολεύεται.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΓΝΩΜΗ....ΑΛΛΑ...

ΑΝΔΡΕΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΩ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΧΑΙΑ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΚΑΓΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ.....

ΜΕ ΚΑΛΥΨΑΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΡΙΕ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΩ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ...

Κάθε ένας πράττει όπως πιστεύει και όπως βολεύεται!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Σολων εγω δεν ασχολουμε και τοσο. Απλα βλεπω την πυκνοτητα ας το πουμε της ντουφεκιας και να μην υπαρχουν πολλα σκαγια μαζι. Γενικα να ειναι σε λογικα πλαισια. Στην αποσταση και το τσιοκ που με ενδιαφερει. Απο εκει και περα η αληθεια θα φανει στον κυνηγοτοπο.

Για παραδειγμα ενα φυσιγγι που μου αρεσε στον πινακα με ωραια κατανομη δεν χερω γιατι στον κυνηγοτοπο δεν με αφησε ευχαριστημενο 100%.

Και μιλω οτι το χρησιμοποιησα αρκετα οχι 4-5 φυσιγγια.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”