ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Άλλα τα σπιτικά ;)
Εικόνα

ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ Ν5 ΣΤΑ 36Μ ΚΑΙ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΠΟ 32-36 ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ(ΠΥΚΝΗ) ΚΑΤΑΝΟΜΗ....ΑΝΔΡΕΑ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ 1Χ1...ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ % ΣΤΟ ΚΥΚΛΟ 76ΕΚ?
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Είναι στα 32 γραμμάρια νο4 (3,15mm) στα 36 μέτρα με τσοκ 3* φίλε Σόλωνα, το ποσοστό που μέτρησα είναι 93% θα γίνουν και άλλες δοκιμές ακόμη όπως ταχύτητα και ακόμη 3 τουφεκίες στον πίνακα :)
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Είναι στα 32 γραμμάρια νο4 (3,15mm) στα 36 μέτρα με τσοκ 3* φίλε Σόλωνα, το ποσοστό που μέτρησα είναι 93% θα γίνουν και άλλες δοκιμές ακόμη όπως ταχύτητα και ακόμη 3 τουφεκίες στον πίνακα :)

ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ.....ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ 190-200 ΣΚΑΓΙΑ....93% ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 180-185 ΣΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΙΟΚ 3* ΚΑΙ Ν4....ΑΡΕΣΕ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ :D

ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ 1*?....ΡΙΞΕ 2-3 ΜΕ ΦΟΥΛ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΚΑΓΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ 76ΕΚ :shock:...Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΕΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΩΣΤΑ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ 32 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΙΕΣΤΟΥΝ?

ΤΟΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ....ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑ(ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ) ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΙΜΑ :P
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Εχει μέσα 172 σκάγια μέσα ακριβώς.Στον Πίνακα σε 76εκ είχε 160 μέσα.
Με φουλ θα είναι υπερβολικά στενή τουφεκιά και εγω παίζω μόνο με 3-3 στη φάσα αλλα αν θές την δοκιμάζω και με 1* :)
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Ωραια κατανομη Αντρεα.

Αλλα ειναι LONG RANGE πανω απο 30-35 μετρα. Πιο κατω ριχνεις μονοβολο.

Ο πινακασ ειναι 1.20χ1.20μ
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Breda Pegaso έγραψε:Ωραια κατανομη Αντρεα.

Αλλα ειναι LONG RANGE πανω απο 30-35 μετρα. Πιο κατω ριχνεις μονοβολο.

Ο πινακασ ειναι 1.20χ1.20μ
Συμφωνω φίλε Στέφανε είναι για long range αυτή δεν κάνει για κοντινές
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Είναι στα 32 γραμμάρια νο4 (3,15mm) στα 36 μέτρα με τσοκ 3* φίλε Σόλωνα, το ποσοστό που μέτρησα είναι 93% θα γίνουν και άλλες δοκιμές ακόμη όπως ταχύτητα και ακόμη 3 τουφεκίες στον πίνακα :)

ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ.....ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ 190-200 ΣΚΑΓΙΑ....93% ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 180-185 ΣΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΙΟΚ 3* ΚΑΙ Ν4....ΑΡΕΣΕ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ :D

ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ 1*?....ΡΙΞΕ 2-3 ΜΕ ΦΟΥΛ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΚΑΓΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ 76ΕΚ :shock:...Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΕΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΩΣΤΑ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ 32 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΙΕΣΤΟΥΝ?

ΤΟΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ....ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑ(ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ) ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΙΜΑ :P
Δεν ξέρω σίγουρα αν και νομίζω θα πιεστούν στο στόμιο αλλα θα το δοκιμάσω να δούμε
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

εγω παντος σε παρομοια στενη ντουφεκια στα 35 γρ και #6 ομως εχω πιο καλα με 4 και 3 τσιοκ παρα με 1. Μιλουμε παντα με οτι δειχνει ο πινακας.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ...ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 30Μ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΟΝΟΒΟΛΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΕΦΑΝΕ!

ΑΝΔΡΕΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΕΓΩ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΝΝΗ ΜΟΝΟ...ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ''ΝΟΡΜΑΛ'' ΦΥΣΙΓΓΙ ΜΕ ''ΚΑΝΟΝΙΚΟ'' ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΑ 36Μ!

ΕΦΟΣΩΝ ΟΜΩΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 4ΑΡΙ ΟΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΕ Ν4 ΘΑ ΑΠΟΒΛΕΠΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 50Μ...ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ.....ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 50Μ ΤΟΤΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ Ν5 ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΤΟΥΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ....ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΕ 172 ΣΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ :roll: ..ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΤΟΥΜΕΝΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ 50Μ :?: ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝΔΡΕΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ(ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΩ ΒΕΒΑΙΑ) ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΥΛ ΣΤΑ 50Μ :)......Η ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΡΙΞΕ ΣΤΑ 36Μ ΠΡΩΤΑ ΜΕ 1*ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ 1*..ΕΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ 3* ΣΤΑ 50Μ!

ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ...ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΞΑΝΑ ΜΕ Ν4 ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΖΗΤΩ...ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ,ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ:?: ....ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ Ν4 1 ΚΙΛΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΝΙΚΕΛ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΕΧΟΣ....ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ 4ΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑΝ ΙΔΕΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ :)

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ LONG RANGE ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ 36Μ ΜΕ ΤΟ 91%.....221 ΣΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΚΥΚΛΟ ΑΠΟ 244 ΜΕ Ν5(GOLD)..ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΣΤΑ 50Μ....ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΕΑΝ ΟΝΤΟΣ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΙΑΚΕΣ ΒΟΛΕΣ!
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Εχω και το νορμάλ σετ απ για κάτω των 30μ με πίο ανοιχτή τουφεκιά
Κανένα πρόβλημα φίλε Σολωνα καθόλου δεν δυσκολεύομε,θα κάνω την δοκιμή και στα 50μ με φουλ τσοκ και στα 36μ με φουλ να δούμε πως θα δουλέψει αυτο το σετ απ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”