ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Άλλα τα σπιτικά![]()
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ Ν5 ΣΤΑ 36Μ ΚΑΙ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΠΟ 32-36 ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ(ΠΥΚΝΗ) ΚΑΤΑΝΟΜΗ....ΑΝΔΡΕΑ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ 1Χ1...ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ % ΣΤΟ ΚΥΚΛΟ 76ΕΚ?
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Άλλα τα σπιτικά![]()
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Είναι στα 32 γραμμάρια νο4 (3,15mm) στα 36 μέτρα με τσοκ 3* φίλε Σόλωνα, το ποσοστό που μέτρησα είναι 93% θα γίνουν και άλλες δοκιμές ακόμη όπως ταχύτητα και ακόμη 3 τουφεκίες στον πίνακα
Συμφωνω φίλε Στέφανε είναι για long range αυτή δεν κάνει για κοντινέςBreda Pegaso έγραψε:Ωραια κατανομη Αντρεα.
Αλλα ειναι LONG RANGE πανω απο 30-35 μετρα. Πιο κατω ριχνεις μονοβολο.
Ο πινακασ ειναι 1.20χ1.20μ
Δεν ξέρω σίγουρα αν και νομίζω θα πιεστούν στο στόμιο αλλα θα το δοκιμάσω να δούμεSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Είναι στα 32 γραμμάρια νο4 (3,15mm) στα 36 μέτρα με τσοκ 3* φίλε Σόλωνα, το ποσοστό που μέτρησα είναι 93% θα γίνουν και άλλες δοκιμές ακόμη όπως ταχύτητα και ακόμη 3 τουφεκίες στον πίνακα
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ.....ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ 190-200 ΣΚΑΓΙΑ....93% ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 180-185 ΣΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΙΟΚ 3* ΚΑΙ Ν4....ΑΡΕΣΕ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ![]()
ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ 1*?....ΡΙΞΕ 2-3 ΜΕ ΦΟΥΛ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΚΑΓΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ 76ΕΚ...Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΕΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΩΣΤΑ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ 32 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΙΕΣΤΟΥΝ?
ΤΟΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ....ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑ(ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ) ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΙΜΑ