Breda Pegaso έγραψε:Τωρα που εν να πιασουν οι ζεστες εν να εχουμε προβλημα, εν να βαλουμε καμια πυρκαγια μονοι μας!

Breda Pegaso έγραψε:Τωρα που εν να πιασουν οι ζεστες εν να εχουμε προβλημα, εν να βαλουμε καμια πυρκαγια μονοι μας!
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΕΦΑΝΕ....ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ(ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΝΕΝΕΡΓΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΩΕΙ!!!Breda Pegaso έγραψε:Σολων νομιζω και συ θα το διαπιστωσες οπως και αλλοι συναδελφοι...
Οταν ξεκινησα τη ιδιογομωση δεν φανταζομουν οτι θα ηταν τοσο ωραια ασχολια και ποσα πραγματα μπορεις να καταλαβεις καλυτερα που εχουν σχεση με το κυνηγι και τη βλητικη.
Και ωσπου ασχολεισαι σου αρεσουν ολο και περισσοτερα πραγματα και μαθενεις να μη τρως οτι σου σερβιρουν...
Πλεον με ενδιαφερει και το οπτικο αποτελεσμα και οχι μονο η αποδοση του φυσιγγιου.
Στην αρχη ελεγα οτι θελω να καμνω ενα φυσιγγι οπως και να ειναι και δεν με ενδιαφερει η εμφανιση και ξερω γω... αλλοι πιο εμπειροι μου ελεγαν κατσε λιον τζιαιρον και θα δεις.....
Ειναι πολυ ωραιο ταξιδι...
Breda Pegaso έγραψε:Εγω προκτες εστησα PSB2 1.85 x 36gr - NSI 68.5mm - 686- z2m 15mm - 57mm - 7 1/2 σκαι για φασσα καλοκαιρινο για δοκιμη.
Επαθα την!
Επηα σκοπευτηριο πογιες, ταχογραφο κλπ... και ξεχασα τα φυσιγγια στο σπιτι!
Σταθερό τα τη καλοκαιρινη αξία το συγκεκριμένο σεταπ φιλε. ΑΑκριβώς όπως το στήνω και εγώ. Δοκιμασμένο διαχρονικά, σε νούμερο 5.Breda Pegaso έγραψε:Εγω προκτες εστησα PSB2 1.85 x 36gr - NSI 68.5mm - 686- z2m 15mm - 57mm - 7 1/2 σκαι για φασσα καλοκαιρινο για δοκιμη.
Επαθα την!
φιλε μου επαιξα 4 πουλες και επνασα! χαχαLaurona έγραψε:Αμανα μου τον φιλο μου κ πρεπει να του γυρισε
Εν σαν να κρατάς τσιγαρα κ να χάσεις τον αναπτήρα
παντα χρησιμοποιουσα 7 στην πρωτη με καλα αποτελεσματα μεχρι τα 30-35. Ειναι πυκνος τοπος...Prestige 8 έγραψε:Σταθερό τα τη καλοκαιρινη αξία το συγκεκριμένο σεταπ φιλε. ΑΑκριβώς όπως το στήνω και εγώ. Δοκιμασμένο διαχρονικά, σε νούμερο 5.Breda Pegaso έγραψε:Εγω προκτες εστησα PSB2 1.85 x 36gr - NSI 68.5mm - 686- z2m 15mm - 57mm - 7 1/2 σκαι για φασσα καλοκαιρινο για δοκιμη.
Επαθα την!
Για το 7.5 θα συμφωνισω με τον Σόλων
Breda Pegaso έγραψε:φιλε μου επαιξα 4 πουλες και επνασα! χαχαLaurona έγραψε:Αμανα μου τον φιλο μου κ πρεπει να του γυρισε
Εν σαν να κρατάς τσιγαρα κ να χάσεις τον αναπτήρα