ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Breda Pegaso έγραψε:Τωρα που εν να πιασουν οι ζεστες εν να εχουμε προβλημα, εν να βαλουμε καμια πυρκαγια μονοι μας! :lol:
:lol: :lol: :lol:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Σολων νομιζω και συ θα το διαπιστωσες οπως και αλλοι συναδελφοι...

Οταν ξεκινησα τη ιδιογομωση δεν φανταζομουν οτι θα ηταν τοσο ωραια ασχολια και ποσα πραγματα μπορεις να καταλαβεις καλυτερα που εχουν σχεση με το κυνηγι και τη βλητικη.

Και ωσπου ασχολεισαι σου αρεσουν ολο και περισσοτερα πραγματα και μαθενεις να μη τρως οτι σου σερβιρουν...

Πλεον με ενδιαφερει και το οπτικο αποτελεσμα και οχι μονο η αποδοση του φυσιγγιου.

Στην αρχη ελεγα οτι θελω να καμνω ενα φυσιγγι οπως και να ειναι και δεν με ενδιαφερει η εμφανιση και ξερω γω... αλλοι πιο εμπειροι μου ελεγαν κατσε λιον τζιαιρον και θα δεις.....

Ειναι πολυ ωραιο ταξιδι...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Breda Pegaso έγραψε:Σολων νομιζω και συ θα το διαπιστωσες οπως και αλλοι συναδελφοι...

Οταν ξεκινησα τη ιδιογομωση δεν φανταζομουν οτι θα ηταν τοσο ωραια ασχολια και ποσα πραγματα μπορεις να καταλαβεις καλυτερα που εχουν σχεση με το κυνηγι και τη βλητικη.

Και ωσπου ασχολεισαι σου αρεσουν ολο και περισσοτερα πραγματα και μαθενεις να μη τρως οτι σου σερβιρουν...

Πλεον με ενδιαφερει και το οπτικο αποτελεσμα και οχι μονο η αποδοση του φυσιγγιου.

Στην αρχη ελεγα οτι θελω να καμνω ενα φυσιγγι οπως και να ειναι και δεν με ενδιαφερει η εμφανιση και ξερω γω... αλλοι πιο εμπειροι μου ελεγαν κατσε λιον τζιαιρον και θα δεις.....

Ειναι πολυ ωραιο ταξιδι...
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΕΦΑΝΕ....ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ(ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΝΕΝΕΡΓΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΩΕΙ!!!

ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 3 ΕΙΔΩΝ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΟΥ.....ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΙΤΑΡΕΙ...ΠΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΨΗ,ΜΕΤΑ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΨΕ ΡΑΨΕ ΝΑ ΤΑ ΣΤΗΣΕΙΣ ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑ......ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ....ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ :P
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Εγω προκτες εστησα PSB2 1.85 x 36gr - NSI 68.5mm - 686- z2m 15mm - 57mm - 7 1/2 σκαι για φασσα καλοκαιρινο για δοκιμη.

Επαθα την!

Επηα σκοπευτηριο πογιες, ταχογραφο κλπ... και ξεχασα τα φυσιγγια στο σπιτι!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Αμανα μου τον φιλο μου κ πρεπει να του γυρισε :-)
Εν σαν να κρατάς τσιγαρα κ να χάσεις τον αναπτήρα :-D
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Breda Pegaso έγραψε:Εγω προκτες εστησα PSB2 1.85 x 36gr - NSI 68.5mm - 686- z2m 15mm - 57mm - 7 1/2 σκαι για φασσα καλοκαιρινο για δοκιμη.

Επαθα την!

PSB2...Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ :P,ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΣΤΕΦΑΝΕ...ΕΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΑ ΛΑΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞ :D

ΦΑΝΤΑΖΟΥΜΕ ΝΕΥΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΜΕΣ :o .....ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΑΙ...ΞΑΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΑΙ....ΞΑΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΑΙ ΑΝ ΕΞΕΧΑΣΑ ΚΑΤΙ ΠΙΣΩ :D ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΞΕΧΑΣΑ ΤΙΣ ΠΙΝΕΖΕΣ....ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ 4-5 ΚΑΙ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΑΜΩ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ :D

ΤΟ 71/2 ΓΙΑ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ'' ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΡΙΣΚΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΛΗ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΣΑΡΙΑ.....ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΜΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ:P

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΜΕ Ν6 ΚΑΙ Ν5...ΟΧΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ...ΤΟ Ν7-71/2 ΜΟΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΕΙ!!!

ΤΟ 71/2 ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΦΕΤΟΣ ΣΤΑ ΤΡΥΓΟΝΙΑ!

ΑΥΡΙΟ ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΣΤΙΣ 3.00 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΚΟΠΕΥΡΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ....ΔΟΚΙΜΕΣ :P
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

Breda Pegaso έγραψε:Εγω προκτες εστησα PSB2 1.85 x 36gr - NSI 68.5mm - 686- z2m 15mm - 57mm - 7 1/2 σκαι για φασσα καλοκαιρινο για δοκιμη.

Επαθα την!

Σταθερό τα τη καλοκαιρινη αξία το συγκεκριμένο σεταπ φιλε. ΑΑκριβώς όπως το στήνω και εγώ. Δοκιμασμένο διαχρονικά, σε νούμερο 5.
Για το 7.5 θα συμφωνισω με τον Σόλων
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Laurona έγραψε:Αμανα μου τον φιλο μου κ πρεπει να του γυρισε :-)
φιλε μου επαιξα 4 πουλες και επνασα! χαχα

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Prestige 8 έγραψε:

Επαθα την!

Σταθερό τα τη καλοκαιρινη αξία το συγκεκριμένο σεταπ φιλε. ΑΑκριβώς όπως το στήνω και εγώ. Δοκιμασμένο διαχρονικά, σε νούμερο 5.
Για το 7.5 θα συμφωνισω με τον Σόλων
παντα χρησιμοποιουσα 7 στην πρωτη με καλα αποτελεσματα μεχρι τα 30-35. Ειναι πυκνος τοπος...

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Breda Pegaso έγραψε:
Laurona έγραψε:Αμανα μου τον φιλο μου κ πρεπει να του γυρισε :-)
φιλε μου επαιξα 4 πουλες και επνασα! χαχα
:D :D
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”