Xαιρετε παιδες,
Χ8ΕΣ σε τριωρη αναζητηση για τζικλες και κοψιμο ξυλων για το τζακι. Ευτυχω βρηκαμε λιγες τζικλες σε περιοχη με τερατσουες σχοινιες και ελιουες.
Σημερα κατα τις 5 στα ποστα, ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΕΙΔΑΜΕ.
Το πρωι οι περισσοτερες τζικλες εβγαιναν απο πιο αριστερα μας....και σε συνδυασμο με τους πολλους κυνηγους και τα μηχανακια κτυπησαν απο καμια 10αρια ο κα8ενας. Εμεις απλα 8εατες.
Εντουτοις δεν ξερω τι εγινε ξαφνικα, αλλα μετα τις 8μιση εβγαιναν δειλα δειλα μια πορεια μπρος εμας. Τελικο αποτελεσμα 2 οπλα 56 τζικλες και 9 χαμενες

21 τζικλες ατομικο και 5 χαμενες. Τις υπολοιπες ο πατερας μου(το ποστο του ηταν καλυτερο

). Μαλιστα κατα τις 8 ηταν να φυγουμε να παμε αλλου. Αλλα τελικα μειναμε
Τα χορτα μεγαλωσαν αρκετα νωρις μπορω να πω.....και σε συνδυασμο με τις πολλες βροχες εγιναν σχεδον μεχρι το γονατο. Μερα με τη μερα μεγαλωνουν. Εκει εχασα 5 ΣΕΚΚΕΣ ΤΖΙΚΛΕΣ. Λιγο ελειψε να τα φαω τα χορτα για να τις βρω. ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ 5 ΠΟΥΛΙΑ ΧΑΜΕΝΑ.....ΣΤΑ 20 ΜΕΤΡΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.
Το καλο της μερας σημερα ηταν οτι ειμασταν αρκετα ευστοχοι αν εξαιρεσουμε ακομα 4-5 πουλια που επρεπε να πιασω εγω.
ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΦΥΣΣΙΓΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ....Η VICTORY SKEET KITRINI 9V, CHALLENGER GKRIZA 9N, ΕΧΤΡΑ TORDORELLA 32G 10N KAI LAMBRO TORDO KITRINI 32G 9N HTAN ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ Κ. ΜΟΥΖΟΥΡΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΥΞΗΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΟΥ.
ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΓΤ ΒΙΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΕΡ8Ω ΔΟΥΛΕΙΑ. Ισια που προλαβα και ηρ8α