ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Pathfinder έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ...Η ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΣΟ....ΑΡΧΙΖΩ ΑΠΟ 27 ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΝΩ ΤΟ 14000....ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ Η ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ :?: :D
Κατα ακριβειαν εμεις επρεπε να τσιακκαριστουμε στις συχνοτητες του πεταματος της φασσας και οχι της τζιηκλουας:
ΑΛΕΞ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ....ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥ-ΦΟΥ-ΦΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ :?: :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

ΧΑΙΡΕΤΩ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΜΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΠ.ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ...ΑΕΡΑΣ,ΒΡΟΧΗ Η ΩΡΑ 5.30...ΗΣΗΧΑΣΕ ΛΙΟ Η ΩΡΑ 6.15 ΤΖΕ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...ΕΝΩΜΙΖΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕ ΦΑΣΙΝ!!!!!! :o ΤΣΙΤ ΠΟΤΖΙ ΤΣΙΤ ΠΟΔΑ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ...ΜΩΛΙΣ ΕΞΗΜΕΡΩΣΕ ΕΧΑΘΗΚΑΝ ΟΥΛΕΣ...Η ΩΡΑ 7.30 ΞΑΝΑΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 8.30....ΜΩΛΙΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΕΓΙΝΕΤΟΥΝ ΧΑΜΟΣ....ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΨΗΛΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΒΟΥΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΧΥΠΟΠΤΑ...ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ Κ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΣΣΕΣ!!! ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Κ Ο ΚΑΙΡΟΣ!!! ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΖΕ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟ ΖΕΥΚΑΡΟΥΙ Μ!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Πάλε τα ίδια...

2 τζίκλες, μετά αναγνώρισης μάλιστα. Εχτές τα πουλιά ήταν τουλάχιστον ικανοποιητικά, σήμερα χασιμιά...

Υγεία πάνω από όλα. Τουλάχιστον ο γέρος μου εσύναξεν αθάσια + στρουθκιά. :D
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ !!!ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΤΕΣ!!! ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ,ΩΡΑΙΟ ΠΟΣΤΟ ΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΠΕΡΑΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΗΜΕΡΑ,ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΗΝΗΓΟΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ!!! ΚΑΡΤΕΡΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11 ΚΑΡΠΩΘΗΚΑ 12 ΚΑΙ ΚΑΛΙΚΩΣΑ ΑΚΟΜΑ 3 ΣΙΓΟΥΡΕΣ!!!ΑΜΑΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΙΖΕΙΣ!!! ΕΚΑΡΤΕΡΟΥΝ ΤΕΣ ΜΕΣ ΤΕΣ ΕΛΙΕΣ ΤΖΕ ΕΚΟΦΚΑ ΤΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥΣ!!! :D ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΖΕ ΗΝΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΕΡΙΞΑ???? STARLIGHT 32GR, LUCKYSHOT 33,5GR, ILIONA SKEET 32GR(KOKKINI), ILIONA SUPER 29GR, ILIONA SKEET ZYPLAST 32GR, TORTORELLA EXTRA 28GR, OLYMPIA SUPER TRAP 32GR, OLYMPIA CHAMPION 28GR, ATLAS WELCOME 32GR(LILA).....Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ Μ ΕΚΑΜΕ ΛΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝ ΤΟ ΞΙΑΣΩ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ¨ΠΑΛΙΟΒΕΡΚΑ¨ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ BAIKAL ΠΟΥ ΚΑΜΝΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΜΠΑΣ!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

Xαιρετε παιδες,
Χ8ΕΣ σε τριωρη αναζητηση για τζικλες και κοψιμο ξυλων για το τζακι. Ευτυχω βρηκαμε λιγες τζικλες σε περιοχη με τερατσουες σχοινιες και ελιουες.

Σημερα κατα τις 5 στα ποστα, ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΕΙΔΑΜΕ.

Το πρωι οι περισσοτερες τζικλες εβγαιναν απο πιο αριστερα μας....και σε συνδυασμο με τους πολλους κυνηγους και τα μηχανακια κτυπησαν απο καμια 10αρια ο κα8ενας. Εμεις απλα 8εατες.

Εντουτοις δεν ξερω τι εγινε ξαφνικα, αλλα μετα τις 8μιση εβγαιναν δειλα δειλα μια πορεια μπρος εμας. Τελικο αποτελεσμα 2 οπλα 56 τζικλες και 9 χαμενες :oops: :oops: 21 τζικλες ατομικο και 5 χαμενες. Τις υπολοιπες ο πατερας μου(το ποστο του ηταν καλυτερο :D ). Μαλιστα κατα τις 8 ηταν να φυγουμε να παμε αλλου. Αλλα τελικα μειναμε :D

Τα χορτα μεγαλωσαν αρκετα νωρις μπορω να πω.....και σε συνδυασμο με τις πολλες βροχες εγιναν σχεδον μεχρι το γονατο. Μερα με τη μερα μεγαλωνουν. Εκει εχασα 5 ΣΕΚΚΕΣ ΤΖΙΚΛΕΣ. Λιγο ελειψε να τα φαω τα χορτα για να τις βρω. ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ 5 ΠΟΥΛΙΑ ΧΑΜΕΝΑ.....ΣΤΑ 20 ΜΕΤΡΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.

Το καλο της μερας σημερα ηταν οτι ειμασταν αρκετα ευστοχοι αν εξαιρεσουμε ακομα 4-5 πουλια που επρεπε να πιασω εγω.

ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΦΥΣΣΙΓΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ....Η VICTORY SKEET KITRINI 9V, CHALLENGER GKRIZA 9N, ΕΧΤΡΑ TORDORELLA 32G 10N KAI LAMBRO TORDO KITRINI 32G 9N HTAN ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ Κ. ΜΟΥΖΟΥΡΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΥΞΗΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΟΥ. :mrgreen:

ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΓΤ ΒΙΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΕΡ8Ω ΔΟΥΛΕΙΑ. Ισια που προλαβα και ηρ8α :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

πολυ καλη μερα σημερα που αν δεν εχανα απιστευτα ευκολα πουλια θα ηταν ισως η καλυτερη μου.14 πουλια στη τσαντα και 7 χαμενες(τα σπερμενα εμεγαλωσαν πολλα) ,ο αδερφος μου 23 και 8 χαμενες.τα πουλια κινηθηκαν ικανοποιητικα μεχρι τες 8.30.εκαλλικωσα 10-15 πολλα ευκολα πουλια που επρεπε να ερτουν σπιτι μαζι μου.

@skimis ρε φιλε κι εγω με το κονταρι των τερατσιων που κυνηγω.επειραματιστηκα εχτες πανω στο κοντακκι.εσηκωσα το 15mm για να ψηλοπαιζω λιο και εκαμα τα π@#%ους μαλλον :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

giorgos80 έγραψε:πολυ καλη μερα σημερα που αν δεν εχανα απιστευτα ευκολα πουλια θα ηταν ισως η καλυτερη μου.14 πουλια στη τσαντα και 7 χαμενες(τα σπερμενα εμεγαλωσαν πολλα) ,ο αδερφος μου 23 και 8 χαμενες.τα πουλια κινηθηκαν ικανοποιητικα μεχρι τες 8.30.εκαλλικωσα 10-15 πολλα ευκολα πουλια που επρεπε να ερτουν σπιτι μαζι μου.

@skimis ρε φιλε κι εγω με το κονταρι των τερατσιων που κυνηγω.επειραματιστηκα εχτες πανω στο κοντακκι.εσηκωσα το 15mm για να ψηλοπαιζω λιο και εκαμα τα π@#%ους μαλλον :mrgreen:
ΕΜΕΙΣ 9 ΧΑΜΕΝΕΣ ΜΕΣΤΑ ΣΠΕΡΜΕΝΑ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ...ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΤΕ 15.....ΚΡΙΜΑ ΦΙΛΕ...ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΚΤΥΠΗΣΑΝ KAN 15 ΤΖΙΚΛΕΣ. NA FAN OI AΛΕΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΥΦΙΤΣΕΣ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8Α ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΣΠΕΡΜΕΝΑ.
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

οσο δεν δικαιουμαστε σκυλο ετσι εννα τες χαννουμε
KINIGOSS
Full Member

Δημοσίευση από KINIGOSS »

giorgos80 έγραψε:οσο δεν δικαιουμαστε σκυλο ετσι εννα τες χαννουμε
Οσπου δεν απετουμε τα δικαιοματα μας ετσι εν να εχουμεν.σε ολες τις χωρες της ευρωπης και μη εχουν τα θηραματοφορα σκυλια τους για να βοηθουν τον κυνηγο .εμας δαμεσα τι τους πειραζει να εχουμε απο ενα λαμπρατορ η απο ενα κοκερ να μας βοηθα στο να βρησκουμε τα θηραματα; Απλα βαρκουντε τις περισσοτερες ευθηνες και διαδικασιες τπτ αλλο μονο αμα εχει χρημα να κλεψουν δολια εν το βαρκουντε και εκυ κανουν τα παντα με ορεξη.οσπου ομως εν τους καταγκελλουμε στο εξωτερικο εν τους χλεβαζουμε κατακριβια γτ μονο ετσι στρωννουν τουτοι τπτ εν θα εχουμε.αλλα δυστιχως εν εβρεθηκεν ακομα κανενα σοβαρο κυνηγετικο κυνημα να καμει κατι.αν ηταν τροπος να διαδοθει αθτο το παραλογο σε κυνηγετικα εντιπα της ελλαδας αγγλιας και λιπα θα δειτε τους αρμοδιους :p να βγουν και να καμουν δηλωσεις μα ξερετε εν συσκολο γτ μετα εν θα με καλιουν σε ταησμα φασσας και εν δυσκολο γτ εγω θελω η παρεα μ να παιζει μονο λαους και εν με κοφτει τπτ αλλο..εε μα εν να νεκατωννουν τα ορτικια που βαλλουν μηχανουες οι παρεες μου .ε μα τα διχτια; Αφου εν τα δυχτια το κκιαριν τους παρεες μου
Και μετα κανουμε ονειρα για καλυτερο κυνηγι
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Δόξα το θεο 4 άτομα απολαύσαμε τον Ακάμα την παρέα και τις τουφεκιές
Εικόνα
Ευχαριστούμε για την φιλοξενία τους τόπακες αγνούς ανθρώπους
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”