30 αλλά οικογενιακό ελάττωμα όλοι έχουμε πρόβλημα με τ αυτιά μας....και η δουλειά μες τα μηχανήματα κλπ ως πριν 2-3 χρόνια άκουα τες....είμαι και εγχειρισμένος στ αυτιά καταλαμβαίνεις......φτάνει που βλέπω και ακούω τα πάαααααανω σου.....χεχεεεχεgiorgos80 έγραψε:ρε παιθκια μα ποσο χρονων εισταστε εσεις που δεν ακουετε το τσικ???εγω εκουω τες και βλεπω τες κοντα στα 50 μετρα και ειμαι 34.βλεπω τες και που πιο μακρια αλλα εξαρταται και που το φοντο
ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015
- Sergios
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015
Priest+++ έγραψε:Ρε Δημητρη μου, ακούς τους σερκουτσους που λασσουν της μαλαης;;; Αν ΝΑΙ, ολά τα αλλά εν πελλαρες![]()

- SilverPigeonS
Μια χαρά Σόλωνα!SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ...Η ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΣΟ....ΑΡΧΙΖΩ ΑΠΟ 27 ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΝΩ ΤΟ 14000....ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ Η ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ![]()
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- Pathfinder
Κατα ακριβειαν εμεις επρεπε να τσιακκαριστουμε στις συχνοτητες του πεταματος της φασσας και οχι της τζιηκλουας:SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ...Η ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΣΟ....ΑΡΧΙΖΩ ΑΠΟ 27 ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΝΩ ΤΟ 14000....ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ Η ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ![]()
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
ακουω τους ακουω τους.....Priest+++ έγραψε:Ρε Δημητρη μου, ακούς τους σερκουτσους που λασσουν της μαλαης;;; Αν ΝΑΙ, ολά τα αλλά εν πελλαρες![]()
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Στα χωρία τα κόκκινα πρέπει να τες εφορτοθήκαν...οι εκείνοι με τα όπλα... οι άλλοι...
Απο τες 4 μέχρι τες 8μισή που είμουν για ψάρεμα ήταν σχιλιάες οι τσίχλες μιλούμε άκουες παντού πουλιά να κελαηδούν...Παράδεισος αποδημητικών πτηνών η Κύπρος...
Το μόνο παράξενο ήταν πως παρόλο ακουες τα πουλιά να κελαηδάν όλη την νύκτα και την μέρα 2-3 τουφεκιές ακουσα...Φενετε ανακαλύψαν αλλες πατεντες για τα πουλια που εμπέναν την νυχτα
*Εμπείναν ΚΑΙ τραχίλες...πέρκει ξεφυεί τους και κανένα πουλι να παίξουμε εμείς οι άθεοι...
**Και η κουτσή Μαρία ήρτε το πρωί με ένα καλάμι στο χέρι... ΚΑΙ ψαρευτικός παράδεισος η μικρή μας Μπανανία

Απο τες 4 μέχρι τες 8μισή που είμουν για ψάρεμα ήταν σχιλιάες οι τσίχλες μιλούμε άκουες παντού πουλιά να κελαηδούν...Παράδεισος αποδημητικών πτηνών η Κύπρος...
Το μόνο παράξενο ήταν πως παρόλο ακουες τα πουλιά να κελαηδάν όλη την νύκτα και την μέρα 2-3 τουφεκιές ακουσα...Φενετε ανακαλύψαν αλλες πατεντες για τα πουλια που εμπέναν την νυχτα

*Εμπείναν ΚΑΙ τραχίλες...πέρκει ξεφυεί τους και κανένα πουλι να παίξουμε εμείς οι άθεοι...
**Και η κουτσή Μαρία ήρτε το πρωί με ένα καλάμι στο χέρι... ΚΑΙ ψαρευτικός παράδεισος η μικρή μας Μπανανία

Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
- Γιατρός
- Full Member
- Breda Pegaso
Το καλον εν κρυαδα τζιαι δεν θα θελεις να παρεις φρυζα μαζι σου!Γιατρός έγραψε:Κάμω επωμίσεις για την σφαγή αύριο
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Γιατρός
- Full Member
Η καλύτερη χρονιά των τελευταίων 10 χρόνων στα καταστήματα επομένως κάτι γίνεται από τζικλαBreda Pegaso έγραψε:Το καλον εν κρυαδα τζιαι δεν θα θελεις να παρεις φρυζα μαζι σου!Γιατρός έγραψε:Κάμω επωμίσεις για την σφαγή αύριο
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
-
- Full Member
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ
???