ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Sergios

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Δημοσίευση από Sergios »

giorgos80 έγραψε:ρε παιθκια μα ποσο χρονων εισταστε εσεις που δεν ακουετε το τσικ???εγω εκουω τες και βλεπω τες κοντα στα 50 μετρα και ειμαι 34.βλεπω τες και που πιο μακρια αλλα εξαρταται και που το φοντο
30 αλλά οικογενιακό ελάττωμα όλοι έχουμε πρόβλημα με τ αυτιά μας....και η δουλειά μες τα μηχανήματα κλπ ως πριν 2-3 χρόνια άκουα τες....είμαι και εγχειρισμένος στ αυτιά καταλαμβαίνεις......φτάνει που βλέπω και ακούω τα πάαααααανω σου.....χεχεεεχε
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

Priest+++ έγραψε:Ρε Δημητρη μου, ακούς τους σερκουτσους που λασσουν της μαλαης;;; Αν ΝΑΙ, ολά τα αλλά εν πελλαρες ;) ;)
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ...Η ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΣΟ....ΑΡΧΙΖΩ ΑΠΟ 27 ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΝΩ ΤΟ 14000....ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ Η ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ :?: :D
Μια χαρά Σόλωνα!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ...Η ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΣΟ....ΑΡΧΙΖΩ ΑΠΟ 27 ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΝΩ ΤΟ 14000....ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ Η ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ :?: :D
Κατα ακριβειαν εμεις επρεπε να τσιακκαριστουμε στις συχνοτητες του πεταματος της φασσας και οχι της τζιηκλουας:
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

Priest+++ έγραψε:Ρε Δημητρη μου, ακούς τους σερκουτσους που λασσουν της μαλαης;;; Αν ΝΑΙ, ολά τα αλλά εν πελλαρες ;) ;)
ακουω τους ακουω τους.....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Στα χωρία τα κόκκινα πρέπει να τες εφορτοθήκαν...οι εκείνοι με τα όπλα... οι άλλοι... :evil:
Απο τες 4 μέχρι τες 8μισή που είμουν για ψάρεμα ήταν σχιλιάες οι τσίχλες μιλούμε άκουες παντού πουλιά να κελαηδούν...Παράδεισος αποδημητικών πτηνών η Κύπρος...
Το μόνο παράξενο ήταν πως παρόλο ακουες τα πουλιά να κελαηδάν όλη την νύκτα και την μέρα 2-3 τουφεκιές ακουσα...Φενετε ανακαλύψαν αλλες πατεντες για τα πουλια που εμπέναν την νυχτα :evil:
*Εμπείναν ΚΑΙ τραχίλες...πέρκει ξεφυεί τους και κανένα πουλι να παίξουμε εμείς οι άθεοι...
**Και η κουτσή Μαρία ήρτε το πρωί με ένα καλάμι στο χέρι... ΚΑΙ ψαρευτικός παράδεισος η μικρή μας Μπανανία :roll:
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Κάμω επωμίσεις για την σφαγή αύριο
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Γιατρός έγραψε:Κάμω επωμίσεις για την σφαγή αύριο
Το καλον εν κρυαδα τζιαι δεν θα θελεις να παρεις φρυζα μαζι σου!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Breda Pegaso έγραψε:
Γιατρός έγραψε:Κάμω επωμίσεις για την σφαγή αύριο
Το καλον εν κρυαδα τζιαι δεν θα θελεις να παρεις φρυζα μαζι σου!
Η καλύτερη χρονιά των τελευταίων 10 χρόνων στα καταστήματα επομένως κάτι γίνεται από τζικλα
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ :D ???
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”