ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Το μεσημέρι μετά την δουλεία ήμουν στο να πάω ή να μην πάω λόγω των βροχών. Επίσης οι αμφιβολίες αν θα έχει πουλιά πολλές. Ένα τηλ από τον συνκυνηγό όμως δεν με κράτησε σπίτι. Πήγαμε στο πόστο που το θυμάμαι από 8 χρονών, πήραμε από 5 πουλιά και ήρθαμε! Δεν είπαμε κάτι στους κυνηγούς που μπήκαν μπροστά μας, μακάρι να είναι καλά τα παιδιά γιατί με κάθε τους πυροβολισμό ήταν καμπανάκι για τα πουλιά που έρχονταν πάνω μας. :P

Το νο. 12 δούλεψε μια χαρά σήμερα. Η θερμοκρασία όμως ήταν αρκετά πιο ψηλή από την Κυριακή!

Πολλές βροχές στη Λεμεσό τώρα!!!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Χαιρετώ τη παρέα. :) Τις προηγούμενες 2-3 μέρες δεν είχα τη διάθεση να γράψω για τα αποτελέσματα των εξορμήσεων λόγω του αναπάντεχου χαμού ενός πολύ καλού μου φίλου και πελάτη, :cry: του γνωστού για το οφτον του, Χριστάκη Σιηφτουρή. Ένας άνθρωπος με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, πάντα καλοσυνάτος, με το χαρακτηριστικό χαμόγελο του, πρόθυμος και με καλή διάθεση για να βοηθήσει όποιος του το ζητούσε. Δεν πρόλαβε να χαρεί τη οικογένεια του και στα 51 του χρόνια έφυγε με ανακοπή καρδιάς. :shock: Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι Σκαλιώτες τον γνωρίζουν, γιαυτό και το αναφέρνω. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.
Οσον αφορά τις εξορμήσεις, τη Κυριακή είχαμε καλή συγκομιδή όλη η παρέα, 5 οπλα 80 τσίκλες περίπου ( εγώ προσωπικά επήρα 14 ). Ο πολύ δυνατός αέρας που επικρατούσε μας έκανε να ρίξουμε αρκετά καλλίτσια. Σήμερα το ίδιο σκηνικό με το αέρα, αλλά μας έπιασα τα πόστα .Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τόπο, αλλά τα αποτελέσματα ήταν φτωχά ( 8 τσικλες ηταν η δική μου συγκομιδή, και από 3-4 οι τρείς άλλοι της παρέας ). Τα νερά που άρχισαν γύρο στις 10.00 μας ανάγκασα να βρεθούμε για ζεστό καφέ και κούπες στο Ζύγι. Πάντως οι τσικλες της Κυριακής ήταν αρκετά παχουλές , φαίνονται και στη φωτογραφία, όσες μου άφησε εκείνος που μου τις καθαρίζει, πιάνει επι τις εκατόν. :lol:
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

καλημερα σας τελικα ευκαλα αποφαση θα κυνηγο και εγω με μηχανουι και μαλιστα θα πιανω και την θυρα και θα της λαλω το ονομα μου και ειμαι στη ταδε περιοχη με μηχανουι! αν ερτου να μου πουν τιποτε θα φαν τσιε που 2 πατσους ο καθενας
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

ANTROS BREDA έγραψε:καλημερα σας τελικα ευκαλα αποφαση θα κυνηγο και εγω με μηχανουι και μαλιστα θα πιανω και την θυρα και θα της λαλω το ονομα μου και ειμαι στη ταδε περιοχη με μηχανουι! αν ερτου να μου πουν τιποτε θα φαν τσιε που 2 πατσους ο καθενας
Άντρο μου πρόσεχε ρε φίλε διότι συνήθως εν οι αθώοι που την πληρώνουν...
Εν τζιαί έχουν τούτοι ούτε εμπιστοσύνη αλλά με ιερό με όσιο... :roll:
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

ΞΕΡΩ ΤΟ ΡΕ ΜΑΡΙΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΟΦΚΟ ΕΓΩ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΑΡΕΕΑ 5 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΥΛΛΗ ΠΟΥ ΕΝΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ?
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝΝΑ ΚΑΙ ΛΑΛΟΥΜΑΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΣΚΥΛΛΟΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ 90% ΠΕΡΝΕΙ ΣΚΥΛΟΥΣ
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

ANTROS BREDA έγραψε:ΞΕΡΩ ΤΟ ΡΕ ΜΑΡΙΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΟΦΚΟ ΕΓΩ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΑΡΕΕΑ 5 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΥΛΛΗ ΠΟΥ ΕΝΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ?
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝΝΑ ΚΑΙ ΛΑΛΟΥΜΑΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΣΚΥΛΛΟΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ 90% ΠΕΡΝΕΙ ΣΚΥΛΟΥΣ
Ολα τα λεφτα η τελευταια προταση
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Δημοσίευση από Koutsofteros »

Εγώ έχω μιαν απορία...
Τούτοι ούλλοι που χρησιμοποιούν μηχανούα, πως μπορούν να κυνηγούν ?? :roll:

Εδοκίμασα τζαι εγώ σαν κλασικός κυπραίος "αφού ούλλοι έχουν", να βάλω τον ήχο πάνω στο κινητό μου..

Δεν άντεξα ούτε λεπτό να το αφήσω να παίζει, γιατί τζιήνο το "τσικ" που έπαιζε μέσα-μέσα, επέτασσεν με ίσια πάνω..
Αφού το παραπάνω στην τζιήκλα, είναι που εννα την ακούσεις, να καταλάβεις την απόσταση, την κατεύθυνση τζαι μετά θα την δεις..
Πως μπορείς να καταλάβεις πότε εν πραγματική τζιήκλα όταν παίζει τζήνο το μασκαραλλίκκι???
Μπορεί να υπάρχει κάποιο κόλπο, να είχα λάθος ήχο, αλλά πάλε δεν με κόφτει, αποφάσισα ότι έννεν για μένα...
Πρώτον θα αντρέπουμουν αν περάσει κάποιος άλλος κυνηγός, τζαι δεύτερο θέλω να είμαι άνεννοιος, τζαι όι με το άγχος..
Αντίθετα εν είμαι που τούτους που πιστέυουν ότι είναι Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, τζαι ότι θα κάμω ζημιά στο οικοσύστημα εγώ αν παίξω 30 τζιήκλες αντί δέκα...
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Koutsofteros έγραψε:Εγώ έχω μιαν απορία...

Εδοκίμασα τζαι εγώ σαν κλασικός κυπραίος "αφού ούλλοι έχουν", να βάλω τον ήχο πάνω στο κινητό μου..

Δεν άντεξα ούτε λεπτό να το αφήσω να παίζει, γιατί τζιήνο το "τσικ" που έπαιζε μέσα-μέσα, επέτασσεν με ίσια πάνω..
Αφού το παραπάνω στην τζιήκλα, είναι που εννα την ακούσεις, να καταλάβεις την απόσταση, την κατεύθυνση τζαι μετά θα την δεις..
Πως μπορείς να καταλάβεις πότε εν πραγματική τζιήκλα όταν παίζει τζήνο το μασκαραλλίκκι???
Μπορεί να υπάρχει κάποιο κόλπο, να είχα λάθος ήχο, αλλά πάλε δεν με κόφτει, αποφάσισα ότι έννεν για μένα...
Πρώτον θα αντρέπουμουν αν περάσει κάποιος άλλος κυνηγός, τζαι δεύτερο θέλω να είμαι άνεννοιος, τζαι όι με το άγχος..
Αντίθετα εν είμαι που τούτους που πιστέυουν ότι είναι Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, τζαι ότι θα κάμω ζημιά στο οικοσύστημα εγώ αν παίξω 30 τζιήκλες αντί δέκα...
+1000......ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΣΙΚΛΑ...ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ" ΤΣΙΚ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΒΟΛΗ ΣΟΥ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:

+1000......ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΣΙΚΛΑ...ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ" ΤΣΙΚ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΒΟΛΗ ΣΟΥ!!!

Ρε παιθκια εγω εχει 3 χρονια να ακουσω τσικ!! Αναγκαστηκα ειμαι ολη την ωρα σε εγρηγορση γιατι πετασσουντε απο το πουθενα. Ο φιλος που κυνηγα μαζι μου τζηκλες τις ακουει που τα 500 μετρα και πραγματικα ειναι μεγαλο πλεονεκτημα. Οχι παντα φυσικα γιατι καποτε την ακουεις και καμνεις αποτομη κινηση στριβοντας το κεφαλι η σηκωνωντας το οπλο και σε βλεπει πιο νωρις αποτι εμενα που θα ταραξω μονο μολις την δω μπροστα μου!!!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

kypros έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:

Ρε παιθκια εγω εχει 3 χρονια να ακουσω τσικ!! Αναγκαστηκα ειμαι ολη την ωρα σε εγρηγορση γιατι πετασσουντε απο το πουθενα. Ο φιλος που κυνηγα μαζι μου τζηκλες τις ακουει που τα 500 μετρα και πραγματικα ειναι μεγαλο πλεονεκτημα. Οχι παντα φυσικα γιατι καποτε την ακουεις και καμνεις αποτομη κινηση στριβοντας το κεφαλι η σηκωνωντας το οπλο και σε βλεπει πιο νωρις αποτι εμενα που θα ταραξω μονο μολις την δω μπροστα μου!!!
Φιλε Κυπρο απο ακουστικο τραυμα ή ειναι κατι αλλο που δεν τις ακουεις?
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”