Το νο. 12 δούλεψε μια χαρά σήμερα. Η θερμοκρασία όμως ήταν αρκετά πιο ψηλή από την Κυριακή!
Πολλές βροχές στη Λεμεσό τώρα!!!
Άντρο μου πρόσεχε ρε φίλε διότι συνήθως εν οι αθώοι που την πληρώνουν...ANTROS BREDA έγραψε:καλημερα σας τελικα ευκαλα αποφαση θα κυνηγο και εγω με μηχανουι και μαλιστα θα πιανω και την θυρα και θα της λαλω το ονομα μου και ειμαι στη ταδε περιοχη με μηχανουι! αν ερτου να μου πουν τιποτε θα φαν τσιε που 2 πατσους ο καθενας
Ολα τα λεφτα η τελευταια προτασηANTROS BREDA έγραψε:ΞΕΡΩ ΤΟ ΡΕ ΜΑΡΙΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΟΦΚΟ ΕΓΩ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΑΡΕΕΑ 5 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΥΛΛΗ ΠΟΥ ΕΝΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ?
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝΝΑ ΚΑΙ ΛΑΛΟΥΜΑΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΣΚΥΛΛΟΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ 90% ΠΕΡΝΕΙ ΣΚΥΛΟΥΣ
+1000......ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΣΙΚΛΑ...ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ" ΤΣΙΚ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΒΟΛΗ ΣΟΥ!!!Koutsofteros έγραψε:Εγώ έχω μιαν απορία...
Τούτοι ούλλοι που χρησιμοποιούν μηχανούα, πως μπορούν να κυνηγούν ??![]()
Εδοκίμασα τζαι εγώ σαν κλασικός κυπραίος "αφού ούλλοι έχουν", να βάλω τον ήχο πάνω στο κινητό μου..
Δεν άντεξα ούτε λεπτό να το αφήσω να παίζει, γιατί τζιήνο το "τσικ" που έπαιζε μέσα-μέσα, επέτασσεν με ίσια πάνω..
Αφού το παραπάνω στην τζιήκλα, είναι που εννα την ακούσεις, να καταλάβεις την απόσταση, την κατεύθυνση τζαι μετά θα την δεις..
Πως μπορείς να καταλάβεις πότε εν πραγματική τζιήκλα όταν παίζει τζήνο το μασκαραλλίκκι???
Μπορεί να υπάρχει κάποιο κόλπο, να είχα λάθος ήχο, αλλά πάλε δεν με κόφτει, αποφάσισα ότι έννεν για μένα...
Πρώτον θα αντρέπουμουν αν περάσει κάποιος άλλος κυνηγός, τζαι δεύτερο θέλω να είμαι άνεννοιος, τζαι όι με το άγχος..
Αντίθετα εν είμαι που τούτους που πιστέυουν ότι είναι Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, τζαι ότι θα κάμω ζημιά στο οικοσύστημα εγώ αν παίξω 30 τζιήκλες αντί δέκα...
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:+1000......ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΣΙΚΛΑ...ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ" ΤΣΙΚ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΒΟΛΗ ΣΟΥ!!!Koutsofteros έγραψε:Εγώ έχω μιαν απορία...
Εδοκίμασα τζαι εγώ σαν κλασικός κυπραίος "αφού ούλλοι έχουν", να βάλω τον ήχο πάνω στο κινητό μου..
Δεν άντεξα ούτε λεπτό να το αφήσω να παίζει, γιατί τζιήνο το "τσικ" που έπαιζε μέσα-μέσα, επέτασσεν με ίσια πάνω..
Αφού το παραπάνω στην τζιήκλα, είναι που εννα την ακούσεις, να καταλάβεις την απόσταση, την κατεύθυνση τζαι μετά θα την δεις..
Πως μπορείς να καταλάβεις πότε εν πραγματική τζιήκλα όταν παίζει τζήνο το μασκαραλλίκκι???
Μπορεί να υπάρχει κάποιο κόλπο, να είχα λάθος ήχο, αλλά πάλε δεν με κόφτει, αποφάσισα ότι έννεν για μένα...
Πρώτον θα αντρέπουμουν αν περάσει κάποιος άλλος κυνηγός, τζαι δεύτερο θέλω να είμαι άνεννοιος, τζαι όι με το άγχος..
Αντίθετα εν είμαι που τούτους που πιστέυουν ότι είναι Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, τζαι ότι θα κάμω ζημιά στο οικοσύστημα εγώ αν παίξω 30 τζιήκλες αντί δέκα...
Φιλε Κυπρο απο ακουστικο τραυμα ή ειναι κατι αλλο που δεν τις ακουεις?kypros έγραψε:SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:+1000......ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΣΙΚΛΑ...ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ" ΤΣΙΚ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΒΟΛΗ ΣΟΥ!!!Koutsofteros έγραψε:Εγώ έχω μιαν απορία...
Ρε παιθκια εγω εχει 3 χρονια να ακουσω τσικ!! Αναγκαστηκα ειμαι ολη την ωρα σε εγρηγορση γιατι πετασσουντε απο το πουθενα. Ο φιλος που κυνηγα μαζι μου τζηκλες τις ακουει που τα 500 μετρα και πραγματικα ειναι μεγαλο πλεονεκτημα. Οχι παντα φυσικα γιατι καποτε την ακουεις και καμνεις αποτομη κινηση στριβοντας το κεφαλι η σηκωνωντας το οπλο και σε βλεπει πιο νωρις αποτι εμενα που θα ταραξω μονο μολις την δω μπροστα μου!!!