Breda Pegaso έγραψε:ακομα μια ερωτηση παιδια? ενα φυσιγγι κλεισμενο με 3 σταδια χαραξη τριτο σταδιο και ρελιασμα, τι διαφορα εχει απο ενα με 4 σταδια που κανει αυτα τα τρια και μιση χαραξη? εδω ειναι τεχνικο το θεμα?
Μικρές είναι οι διαφορές και κυρίως αισθητικής άποψης .
Σε λίγες ημέρες ετοιμάζω τρείς θεματικές ενότητες για τους τρόπους αντιμετώπισης του κλεισίματος των φυσιγγίων.
Περιμένω να ολοκληρωθεί ο κύκλος των ενθεν και κείθεν συνταγούλιδων περι ιδιογόμωσης ανωτέρου επιπέδου και τοτε θα μπούνε τα πράγματα στη θέση τους όπως ξέρω εγώ και με το τρόπο που ξέρω εγώ.
Λίγο υπομονή αγαπητέ φίλε και θα δείς το όργιο παραπληροφόρησης και εκμετάλλευσης πως θα αποκαλυφθεί και πώς έγινε προσπάθεια εκμετάλλευσης του πολυσταδιακού κλεισίματος αλλα και του γράφοντα εμπνευστή του απο εκείνους που ήθελαν και νόμιζαν ότι άρπαξαν την ευκαιρία να πάρουνε την ρεβάνς απο άλλα "φιλαράκια" τους που τα έιχανε "σπάσει" στο παρέλθόν.
Εκει αναμέσα βρέθηκα αλλα έπρεπε να τους "εκμεταλλευτώ", επρεπε να εκμεταλλευτώ την διεισδυση που είχαν στους ιδιογομωτές λόγω διαδικτύου και να βγούν αυτοί να πούνε το ΝΑΙ στο πολυσταδιακό κλείσιμο ωστε να γίνει γνωστό και αποδεκτό. Οσο το ισχυριζόμουν εγώ εισέπρατα χλεύη και ειρωνεία.
Και ο μόνος τρόπος ήταν ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΩ!!! να τους ξεστραβώσω όχι με κάτι δικό μου αλλά με κάτι που θα το έβλεπαν με τα μάτια τους ότι γίνεται και πωλείται και δουλεύει.
Αν ήταν δική μου κατασκευή, η αρνητική και κακόβουλη αντιμετώπιση θα ήταν δεδομένη.
Αυτο τους μοστράρισα και τσίμπησαν τα αρπακτικά!
http://velkont.ru/production/Matrix/
Ετσι εκτέθηκαν δημόσια με την καθολική αποδοχή του πολυσταδιακού κλεισίματος όπου το επιβεβαίωναν μέρα με τη μερά και η φωτιά άναψε και φουντωσε απο τη Κρήτη μέχρι την Αλεξανδρούπολη και απο τη Ζακυνθο μεχρι την Νάξο αλλα και τη Κύπρο.
Και σήμερα που μιλάμε εσύ αγαπητέ φίλε αλλα και πολλοί άλλοι ζητάς να μάθεις και καλά κάνεις.
Η συνέχεια όπως εγώ ξέρω εντός ολίγων ημερών !!! και τότε θα δούμε πια είναι τα φιλαράκια ... το παρασκήνιο της γελοιότητας και οι ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ.
Οι ιδιογομωτές δεν πρέπει να είναι άβουλα όντα αλλα πρωτίστως σκεπτόμενα και μάλιστα με ίδιον χαρακτηριστικό την οξυδέρκεια, άτομα.
Δεν είναι μονόδρομος τα 5 στάδια κλεισίματος.Ο ήλιος βγαίνει για όλους.
Το πολυσταδιακό κλεισιμο ναι!!! θεωρείται κατα την ταπεινή μου άποψη η κορωνίδα διότι έχει με το μέρος του και το αποτέλεσμα και τη αισθητική τελειότητα (ας μου επιτραπεί η έκφραση).
Κρατώ μια επιφύλαξη για το κλείσιμο OGIVALLE (γωνιακό κλείσιμο) το οποίο δεν έχω δοκιμάσει αλλα ασπάζομαι απόλυτα τις καλές κριτικές που διαβάζω.
Ομως εκεί που πάει το LADA NIVA πάει και το LAND ROVER !!! και ίσως και καλύτερα.
Οποιος θεωρεί εαυτον υπεράνω συμφερόντων και εκμετάλλευσης εντός και εκτός των τειχών μπορεί να μιλάει μαζί μου ελεύθερα ακόμη και με την όποια αυστηρή κριτική . Ειναι καλοδεχούμενος απο εμενα.
Τουναντίον θα είμαι πάντα απέναντι στις λαμογιές και τα διαδικτιακά απρόσωπα τερτίπια και υπ΄αυτή την έννοια θα είμαι κοντά σου σε ότι μπορώ να βοηθήσω και να σε διαφωτίσω. Εσύ θα κρίνεις τι θέλεις και τι μπορείς!
ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΡΗΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ,
ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, WEBSITE, BLOGS ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΙΣΤΟΧΩΡΟΥΣ Η ΕΝΤΥΠΑ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΕΜΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ.
Φιλικά
ΓΛΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein