ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:12.7mm κενό, εδώ χρειάζεσαι 3 στάδιο για να πετύχεις επίπεδο ρέλι
Αντρέα ο ελευθερος χώρος αναφέρετε σε τάπα μαλλινη του τότε!!
Σε πλαστικό βύσμα ισχύει το +1 χιλ δηλαδή 12 χιλ και έτσι ακριβώς δουλευουμε με την μαλλινη στο αστεροειδές κλεισιμο, αφήνωντας +1 χιλ. παντα με την χρήση κάποιου σταδίου.
Δεν το ήξερα αυτό ευχαριστώ φίλε Κωνσταντίνο :)
Δηλαδή 13 χιλ περίπου.
Αν μου ζητήσεις σε pixels δεν ξέρω να σου πώ.
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Γιατρός έγραψε:
andreas78 έγραψε:
Γιατρός έγραψε:Πολύ ενδιαφέρον το θέμα σας
Παιδιά τι κάνει ένα ' εξαιρετικό λαγοφυσίγγιο' ;
Διάβαζα αυτό και ήθελα να σας ρωτήσω http://www.shootinguk.co.uk/reviews/rev ... ges-review
Ευχαριστώ
Doctor,
Ότι κάνει και ένα εξαιρετικό τραχιλοφύσιγγο..... :P .., στέλνει τα σκάγια εκεί που του "δείχνεις" εσύ..... :D

Σήμ., σου πάει το φόρεμα, σε κάνει sexy...!!!!.... :P
Thanks
Αστους Γιατρέ μου ζηλευουνε που εσύ όταν δοκιμάζεις όπλο σκοπεύεις κάτω ενω αυτοί τα σύννεφα!!!
Γνωμη μου ...ένα εξαιρετικό λαγοφυσίγγιο ειναι αυτό που "ξεραίνει" το λαγό στα 36 μέτρα.Αν το χεις βρει μη το εγκαταλείπεις.
Κι όπως λένε και οι Αγγλοι:"αν βρείς ένα τουφέκι που σου ταιριάζει και δεν μπορείς να το αποκτήσεις αγοράζοντας το, τότε κλέψτο!!!" κατι αναλογο συμβαίνει και με το πετυχημενο λαγοφυσίγγι.
Τα σέβη μου!
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Δεν το ήξερα αυτό ευχαριστώ φίλε Κωνσταντίνο :)[/quote]
Δηλαδή 13 χιλ περίπου.
Αν μου ζητήσεις σε pixels δεν ξέρω να σου πώ.[/quote]
:D :D :D αυτοι αλλοι τα κανουν!!!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

ακομα μια ερωτηση παιδια? ενα φυσιγγι κλεισμενο με 3 σταδια χαραξη τριτο σταδιο και ρελιασμα, τι διαφορα εχει απο ενα με 4 σταδια που κανει αυτα τα τρια και μιση χαραξη? εδω ειναι τεχνικο το θεμα?
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2
Full Member

Δημοσίευση από ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2 »

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

παραθετω ενα setup για αγριοπεριστερα οπως στο μας υποδεικυεται απο το site ιδιογομωση.com διαλεξα αυτο γιατι η πυριτιδα Α1 πιστευω οτι βρισκεται ευκολα απο ολους και μπορειτε ευκολα να το στησετε .Το setup ειναι 1,65χ32 συγκεντρωτηρας z2m21 σκαγια No8 και τελικο κλεισιμο 57mm.προσπαθησα οσο καλυτερα μπορω να μετρησω σε megapixel γιατι ειναι μια πρωτογνωρη μεθοδος για μενα δεν το γνωριζα και τελικα οπως βλεπετε ο κενος χωρος βγηκε παλι 11mm.Το εκλεισα με την ESSA οπως φαινετε στην φωτογραφια το ρελιασα στα 57mm με στροφειο Τ2 πηρα 2mm βαθος ρελιου δυσκολευτηκα η αληθεια ειναι γιατι δεν ηξερα πιο σταδιο να πρωτοβαλω στην BICOMBI για να καταφερω να κλεισω σωστα το φυσιγγι σε αυτον τον τρομακτηκα μεγαλο ελευθερο χωρο και προτιμησα για να μην μπερδευομαι την κλασσικη παλαια ESSA.αν αυτο εσεις το θεωρητε setup που χρειαζετε πολυσταδιακο κλεισιμο το αφηνω στην κριση σας.Οπως λεει και η παροιμια η στραβος ειναι ο γιαλος η στραβα αρμενιζουμε........

Υ.Γ: θα με ενδιεφεραι απο τους γνωστες της μετρησης με megapixel για τον ελευθερο χωρο γιατι εγω δεν το γνωριζα καν πριν το ακουσω να γραψουνε ενα σχετικο αρθρο ωστε να μας διαφωτησουν για το πως λειτουργει γιατι πιστευω θα ενδιαφερει και αλλους!!!ευχαριστω...
"KEEP YOUR FRIEND CLOSE
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2
Full Member

Εικόνα

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΞΑΠΛΩΝΟΥΝΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΘΗΡΕΥΕΙΣ???????????ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ Η ΣΤΗΝ ΒΟΣΚΗ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ!!!!!!!!!!
ΑΦΗΝΩ ΤΗΝ ΒΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ "ΟΨΙΜΟΥ ΕΡΑΣΤΗ" ΤΟΥ ΠΟΛΥΣΤΑΔΙΑΚΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΕΣΚΙΖΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ MADE IN LEE LOAD ALL ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ
ΣΤΑ 9mm ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙ.
2MAX ΒΛΕΠΩ............ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 1ΜΑΧ=340 m/s.
ΕΡΕ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.............ΡΕΤΙΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ REMINGTON, WINCHESTER, B&P ??????????????????ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΒΛΗΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ,ΣΑΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!
"KEEP YOUR FRIEND CLOSE
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Breda Pegaso έγραψε:ακομα μια ερωτηση παιδια? ενα φυσιγγι κλεισμενο με 3 σταδια χαραξη τριτο σταδιο και ρελιασμα, τι διαφορα εχει απο ενα με 4 σταδια που κανει αυτα τα τρια και μιση χαραξη? εδω ειναι τεχνικο το θεμα?
Μικρές είναι οι διαφορές και κυρίως αισθητικής άποψης .

Σε λίγες ημέρες ετοιμάζω τρείς θεματικές ενότητες για τους τρόπους αντιμετώπισης του κλεισίματος των φυσιγγίων.
Περιμένω να ολοκληρωθεί ο κύκλος των ενθεν και κείθεν συνταγούλιδων περι ιδιογόμωσης ανωτέρου επιπέδου και τοτε θα μπούνε τα πράγματα στη θέση τους όπως ξέρω εγώ και με το τρόπο που ξέρω εγώ.
Λίγο υπομονή αγαπητέ φίλε και θα δείς το όργιο παραπληροφόρησης και εκμετάλλευσης πως θα αποκαλυφθεί και πώς έγινε προσπάθεια εκμετάλλευσης του πολυσταδιακού κλεισίματος αλλα και του γράφοντα εμπνευστή του απο εκείνους που ήθελαν και νόμιζαν ότι άρπαξαν την ευκαιρία να πάρουνε την ρεβάνς απο άλλα "φιλαράκια" τους που τα έιχανε "σπάσει" στο παρέλθόν.
Εκει αναμέσα βρέθηκα αλλα έπρεπε να τους "εκμεταλλευτώ", επρεπε να εκμεταλλευτώ την διεισδυση που είχαν στους ιδιογομωτές λόγω διαδικτύου και να βγούν αυτοί να πούνε το ΝΑΙ στο πολυσταδιακό κλείσιμο ωστε να γίνει γνωστό και αποδεκτό. Οσο το ισχυριζόμουν εγώ εισέπρατα χλεύη και ειρωνεία.
Και ο μόνος τρόπος ήταν ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΩ!!! να τους ξεστραβώσω όχι με κάτι δικό μου αλλά με κάτι που θα το έβλεπαν με τα μάτια τους ότι γίνεται και πωλείται και δουλεύει.

Αν ήταν δική μου κατασκευή, η αρνητική και κακόβουλη αντιμετώπιση θα ήταν δεδομένη.
Αυτο τους μοστράρισα και τσίμπησαν τα αρπακτικά!
http://velkont.ru/production/Matrix/
Ετσι εκτέθηκαν δημόσια με την καθολική αποδοχή του πολυσταδιακού κλεισίματος όπου το επιβεβαίωναν μέρα με τη μερά και η φωτιά άναψε και φουντωσε απο τη Κρήτη μέχρι την Αλεξανδρούπολη και απο τη Ζακυνθο μεχρι την Νάξο αλλα και τη Κύπρο.
Και σήμερα που μιλάμε εσύ αγαπητέ φίλε αλλα και πολλοί άλλοι ζητάς να μάθεις και καλά κάνεις.
Η συνέχεια όπως εγώ ξέρω εντός ολίγων ημερών !!! και τότε θα δούμε πια είναι τα φιλαράκια ... το παρασκήνιο της γελοιότητας και οι ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ.

Οι ιδιογομωτές δεν πρέπει να είναι άβουλα όντα αλλα πρωτίστως σκεπτόμενα και μάλιστα με ίδιον χαρακτηριστικό την οξυδέρκεια, άτομα.
Δεν είναι μονόδρομος τα 5 στάδια κλεισίματος.Ο ήλιος βγαίνει για όλους.
Το πολυσταδιακό κλεισιμο ναι!!! θεωρείται κατα την ταπεινή μου άποψη η κορωνίδα διότι έχει με το μέρος του και το αποτέλεσμα και τη αισθητική τελειότητα (ας μου επιτραπεί η έκφραση).
Κρατώ μια επιφύλαξη για το κλείσιμο OGIVALLE (γωνιακό κλείσιμο) το οποίο δεν έχω δοκιμάσει αλλα ασπάζομαι απόλυτα τις καλές κριτικές που διαβάζω.
Ομως εκεί που πάει το LADA NIVA πάει και το LAND ROVER !!! και ίσως και καλύτερα.
Οποιος θεωρεί εαυτον υπεράνω συμφερόντων και εκμετάλλευσης εντός και εκτός των τειχών μπορεί να μιλάει μαζί μου ελεύθερα ακόμη και με την όποια αυστηρή κριτική . Ειναι καλοδεχούμενος απο εμενα.
Τουναντίον θα είμαι πάντα απέναντι στις λαμογιές και τα διαδικτιακά απρόσωπα τερτίπια και υπ΄αυτή την έννοια θα είμαι κοντά σου σε ότι μπορώ να βοηθήσω και να σε διαφωτίσω. Εσύ θα κρίνεις τι θέλεις και τι μπορείς!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΡΗΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ,
ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, WEBSITE, BLOGS ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΙΣΤΟΧΩΡΟΥΣ Η ΕΝΤΥΠΑ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΕΜΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ.
Φιλικά
ΓΛΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:
Γιατρός έγραψε:
andreas78 έγραψε: Doctor,
Ότι κάνει και ένα εξαιρετικό τραχιλοφύσιγγο..... :P .., στέλνει τα σκάγια εκεί που του "δείχνεις" εσύ..... :D

Σήμ., σου πάει το φόρεμα, σε κάνει sexy...!!!!.... :P
Thanks
Αστους Γιατρέ μου ζηλευουνε που εσύ όταν δοκιμάζεις όπλο σκοπεύεις κάτω ενω αυτοί τα σύννεφα!!!
Γνωμη μου ...ένα εξαιρετικό λαγοφυσίγγιο ειναι αυτό που "ξεραίνει" το λαγό στα 36 μέτρα.Αν το χεις βρει μη το εγκαταλείπεις.
Κι όπως λένε και οι Αγγλοι:"αν βρείς ένα τουφέκι που σου ταιριάζει και δεν μπορείς να το αποκτήσεις αγοράζοντας το, τότε κλέψτο!!!" κατι αναλογο συμβαίνει και με το πετυχημενο λαγοφυσίγγι.
Τα σέβη μου!
Νάσαι καλά
Δεν πειράζει τους αγαπώ όλους
Ένα σετ απ για έτσι φυσίγγιο παρακαλώ ;
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Tι να τα κάνεις τα σετ απ Γιατρέ μου?
Σήμερα πήγα μια βόλτα κοντά στο χωριό για να μπορώ να επιστρέψω νωρίς λόγω υποχρεώσεων.
Στα 20 μέτρα τον είχα αλλά με χαιρέτησε όπως στην φωτό...
Μετά βγήκε σε ένα χωματόδρομο όπου μέρα-νύχτα περνοδιαβαίνουνε γίδια και πρόβατα όπου και τα σκυλια δήλωσαν παραίτηση για μια πιθανή καταδίωξη.
Εικόνα
adult photo sharing

Ποια σετ απ και ποια όπλα ....?
Επρεπε να κρατήσω τη δεύτερη για τον εαυτό μου ...
Και πώς περνάει η μερα σήμερα ...?? :cry:
Εχετε κανένα σετ απ για ψυχολογική επανάταξη???
Albert Einstein
ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2
Full Member

Κωστη το κυνηγι εχει και τις πικρες του.ενα σετ απ για να σε τονωσει? Πηγαινε γεμισε κανα φυσιγγι παραδοσιακό ρελιαστο με τιποτα "εξωτικα"υλικα να τονωθει το ηθικο σου.τι να κανεις με την ιδιογομωση ηρεμεις.
"KEEP YOUR FRIEND CLOSE
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”