Νικόλα δεν έχω άποψη για την TecnaN, αν και έχω λίγη ποσότητα την οποία δούλεψα την περσινή σεζόν και με άφησε πλήρως ικανοποιημένο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι την γνωρίζω για να μπω σε συζήτηση. Αλλά και πάλι μου κάθεται λίγο βαρύ μια πυρίτιδα ευρέως γνωστή και προτιμητέα να μεταλλάσσεται συνεχώς, αν και σου εύχομαι να έχεις πάντα δίκιο και την αλήθεια με το μέρος σουNikos77 έγραψε:Δεν είσαι υποχρεωμένος να συμφωνήσεις μαζί μου, όμως η πικρή αλήθεια είναι και αυτή την φορά με το μέρος μου και για του λόγου το αληθές, αρκεί να εξετάσεις την συμπεριφορά στα Lot της TecnaN μετά το 2011 και θα καταλάβεις τις ουσιαστικές διαφορές τουςandreas78 έγραψε:Ωραίος Αντρέα.![]()
...
Ομως η δικαιολογία ότι εταιρείες μεγαθήρια αλλάζουν κατα το δωκούν την προοδευτικότητα για τις ανάγκες κατασκευαστών φυσιγγίων οι οποίοι δεν είναι ένας αλλά μπορεί και κάποιες χιλιάδες, νομίζω είναι ολίγων τι ατυχές.
Επίσης για χαμηλότερα κοστολόγια, υπάρχουν εταιρείες που πουλάνε σκοπευτικά 28gr με πυρίτιδες x24 εδώ και 2 σεζόν

Για τα σκοπευτικά που αναφέρεσε μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος.?, για την Κύπρο μιλάς.?