ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
- MARIOSE
Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
Ψάρεμα - Κυνήγι ίδια κατάντια...
Να αρκέψουμε τα καζίνο, τα καφέ και τις μπυραρίες γιατί κάθε φορά που το σκέφτουμε που καταλήξαν τα χόμπυ μας αρρωστώ...
Να αρκέψουμε τα καζίνο, τα καφέ και τις μπυραρίες γιατί κάθε φορά που το σκέφτουμε που καταλήξαν τα χόμπυ μας αρρωστώ...
- 'petros'
Ο axerkwtis ΜΕ ΤΟ ΤΤΟΡΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥaxerkwtis έγραψε:Χαχαχα αυτο παει να πει...αγαπη απο ναυλον..καταστρεμμενες π την αρχη..εζησαμε τες εχορτασαμε κανει..
Κυριακο μ πριν 3-4 χρονια επιασα να θυμηθω ποσες γυναικες περασαν π την ζωη μ.. Εφτασα σε εναν Χ αριθμο..λιες μερες μετα αναλαμπη εξεχασες πισω τοσες..κ τουτο εγινε ξανα ωσπου εν μ ερκετουν αλλη στον νου..σιουρα ξεχασα πισω..τα τελευταια 3-4 χρονια εκαμα πιο πολλα αποτι πριν αρα..τουτες τις "απατες" ΚΑΝΕΙ
Sent from my iPhone using Tapatalk

ΦΙΛΟΥΙ ΜΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ

http://youtu.be/KShkhIXdf1Y
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- πανικος
σημερα ωρα 5 στο σιγμα θα εχει εκπομπη για τα αμπελοπουλια για οσους θελουν να παρακολουθησουν.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- Γιατρός
- Full Member
Συνταγές ;πανικος έγραψε:σημερα ωρα 5 στο σιγμα θα εχει εκπομπη για τα αμπελοπουλια για οσους θελουν να παρακολουθησουν.
Εκτός με το λάδι το καλό τι άλλη συνταγή υπάρχει ;;;
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- πανικος
δεν θα ειναι εκπομπη για συνταγες αλλα η συμβουλη μου απο οτι εχω ακουσει ειναι αμαρτια να τηγανισεις το αμπελοπουλι μονο βραστα με νερο και λιγο αλας,ξυδατα,η σε ασημοκολλα σε λιγα καρβουναΓιατρός έγραψε:Συνταγές ;πανικος έγραψε:σημερα ωρα 5 στο σιγμα θα εχει εκπομπη για τα αμπελοπουλια για οσους θελουν να παρακολουθησουν.

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- Sergios
Και με το ζουμί τους να φουσκώσεις τραχανά με το χαλούμι και να πιεις ένα δυο ποτηρουθκια κρασί στερκό....ανάθεμα τον που χρωστάπανικος έγραψε:δεν θα ειναι εκπομπη για συνταγες αλλα η συμβουλη μου απο οτι εχω ακουσει ειναι αμαρτια να τηγανισεις το αμπελοπουλι μονο βραστα με νερο και λιγο αλας,ξυδατα,η σε ασημοκολλα σε λιγα καρβουναΓιατρός έγραψε:Συνταγές ;πανικος έγραψε:σημερα ωρα 5 στο σιγμα θα εχει εκπομπη για τα αμπελοπουλια για οσους θελουν να παρακολουθησουν.
ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
Εμεις με το ζουμι καμνουμε πουρκουρι..12 λεπτα βρασμενα και ελεγχος με οδοντογλυφιδα..
Προσοχη στα ποτισμενα χελιδονια με βουτυρο που μοιαζουν με αμπελοπουλια ΑΑΑ
Προσοχη στα ποτισμενα χελιδονια με βουτυρο που μοιαζουν με αμπελοπουλια ΑΑΑ

- Γιατρός
- Full Member
- Sergios
Πάντα είμαστε σοβαροί....Γιατρός έγραψε:Σωβαρεφτιτε
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Morninggggg !!!! (τώρα να δείτε που εν να πέσουν πάνω μου τζιαι εν να μου πουν - ΓΡΑΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ! )