ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ψάρεμα - Κυνήγι ίδια κατάντια...

Να αρκέψουμε τα καζίνο, τα καφέ και τις μπυραρίες γιατί κάθε φορά που το σκέφτουμε που καταλήξαν τα χόμπυ μας αρρωστώ...
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

axerkwtis έγραψε:Χαχαχα αυτο παει να πει...αγαπη απο ναυλον..καταστρεμμενες π την αρχη..εζησαμε τες εχορτασαμε κανει..
Κυριακο μ πριν 3-4 χρονια επιασα να θυμηθω ποσες γυναικες περασαν π την ζωη μ.. Εφτασα σε εναν Χ αριθμο..λιες μερες μετα αναλαμπη εξεχασες πισω τοσες..κ τουτο εγινε ξανα ωσπου εν μ ερκετουν αλλη στον νου..σιουρα ξεχασα πισω..τα τελευταια 3-4 χρονια εκαμα πιο πολλα αποτι πριν αρα..τουτες τις "απατες" ΚΑΝΕΙ

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο axerkwtis ΜΕ ΤΟ ΤΤΟΡΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ :shock: :shock: :shock: :shock: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΦΙΛΟΥΙ ΜΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ :lol: :lol: :lol: :lol:
http://youtu.be/KShkhIXdf1Y
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

σημερα ωρα 5 στο σιγμα θα εχει εκπομπη για τα αμπελοπουλια για οσους θελουν να παρακολουθησουν.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

πανικος έγραψε:σημερα ωρα 5 στο σιγμα θα εχει εκπομπη για τα αμπελοπουλια για οσους θελουν να παρακολουθησουν.
Συνταγές ;
Εκτός με το λάδι το καλό τι άλλη συνταγή υπάρχει ;;;
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Γιατρός έγραψε:
πανικος έγραψε:σημερα ωρα 5 στο σιγμα θα εχει εκπομπη για τα αμπελοπουλια για οσους θελουν να παρακολουθησουν.
Συνταγές ;
δεν θα ειναι εκπομπη για συνταγες αλλα η συμβουλη μου απο οτι εχω ακουσει ειναι αμαρτια να τηγανισεις το αμπελοπουλι μονο βραστα με νερο και λιγο αλας,ξυδατα,η σε ασημοκολλα σε λιγα καρβουνα ;)
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

πανικος έγραψε:
Γιατρός έγραψε:
Συνταγές ;
δεν θα ειναι εκπομπη για συνταγες αλλα η συμβουλη μου απο οτι εχω ακουσει ειναι αμαρτια να τηγανισεις το αμπελοπουλι μονο βραστα με νερο και λιγο αλας,ξυδατα,η σε ασημοκολλα σε λιγα καρβουνα ;)
Και με το ζουμί τους να φουσκώσεις τραχανά με το χαλούμι και να πιεις ένα δυο ποτηρουθκια κρασί στερκό....ανάθεμα τον που χρωστά
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

Εμεις με το ζουμι καμνουμε πουρκουρι..12 λεπτα βρασμενα και ελεγχος με οδοντογλυφιδα..
Προσοχη στα ποτισμενα χελιδονια με βουτυρο που μοιαζουν με αμπελοπουλια ΑΑΑ :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Σωβαρεφτιτε
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Γιατρός έγραψε:Σωβαρεφτιτε
Πάντα είμαστε σοβαροί....
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

Morninggggg !!!! (τώρα να δείτε που εν να πέσουν πάνω μου τζιαι εν να μου πουν - ΓΡΑΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ! ) :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !”