Φασσα
-
- Full Member
Re: Φασσα
φιλε καλως ηρθες στην παρεα μας
εγω ειμαι απο Λαρνακα και ετσι δεν μπορω να σου πω περιοχες της Λευκωσιας γιατι δεν τις ξερω
φυσικα οτι και αν σου πει ο καθε ενας θα ειναι πολυ γενικο οπος λεει ολος ο κοσμος πχ εχει πουλια στον Κορνο η στο Σταυροβουνι....
εγω ειμαι απο Λαρνακα και ετσι δεν μπορω να σου πω περιοχες της Λευκωσιας γιατι δεν τις ξερω
φυσικα οτι και αν σου πει ο καθε ενας θα ειναι πολυ γενικο οπος λεει ολος ο κοσμος πχ εχει πουλια στον Κορνο η στο Σταυροβουνι....
- tracker686
- Full Member
Βασικα φιλε Νικολα διασταυρωνω τις κουβεντες πολλων κυνηγων για να δω τι λενε και αυτη και εσυ παντως αν και απο Λαρνακα φαινεσε καλα ενημερομενως γιατι μου ειπες την τοποθεσια οπου θα κυνηγισω,σε ευχαριστω για την υποδοχη στην ομαδα και υχαριστω και για τισ πληροφοριες (κοιτα τι εγραψε ο ποιο κατω απο εσεναNIKOLAS έγραψε:φιλε καλως ηρθες στην παρεα μας

Φίλε αν σου δωθεί η ευκαιρία να κάνεις αναγνώριση στη περιοχή Φλασους απέναντι απο τη σκουριώτησσα κάτι μπορεί να πέζει, ιδιαίτερα αν έχεις υπομόνη. Αρκετές φορές κτυπούν πουλία πάνω στις κάρες απέναντι απο σκουριώτησσα. Υπάρχει νερό μέσα στο λατομείο και πάνε αρκετά πουλία απο τα δάση της Φλασου και νοτιότερα για πιούν. Αρκετές πρώτες κυριακές ορισμένοι κτυπούν καλούς αριθμοούς 10-15 πουλία, αλλά περι πόστων, ώρες που πρέπει να πάεις για να εβρείς καλό πόστό, αν έχει πολλά οπλα κλπ δεν γνωρίζω. πάντος όποτε τύχει να περάσω απο τη περιοχή βλέπω πουλία.Paraskevas έγραψε:Καμια περιοχη με πολλυ κινητικοτητα πουλιων(φασσων) για επαρχια Λευκωσιας? Η ερωτησει μου πολυ πιθανων να μην απαντηθει,αλλα ελπιζω καποιος φιλος να μου απαντησει...
- tracker686
- Full Member
Παιδια για πρωτη μερα στην ομαδα σας εξεπλαγεικα ο Νικολας μου ειπε για Σταυροβουνη εσυ φιλε Canis μου λες για Φλασου αυτες οι δυο περιοχες ηταν εξαρχης στο μυαλο μου,ευχαριστω πολυ φιλε,πιστευω οτι και στη Κυπρο τα πηγενουμε πολυ καλα και στη ποιοτητα πληροφοριων και στη ποιοτητα αντθρωπων ( αλλα παντα υπαρχουν και οι εξερεσεις)Canis έγραψε:Φίλε αν σου δωθεί η ευκαιρία να κάνεις αναγνώριση στη περιοχή Φλασους απέναντι απο τη σκουριώτησσα κάτι μπορεί να πέζει, ιδιαίτερα αν έχεις υπομόνη. Αρκετές φορές κτυπούν πουλία πάνω στις κάρες απέναντι απο σκουριώτησσα. Υπάρχει νερό μέσα στο λατομείο και πάνε αρκετά πουλία απο τα δάση της Φλασου και νοτιότερα για πιούν. Αρκετές πρώτες κυριακές ορισμένοι κτυπούν καλούς αριθμοούς 10-15 πουλία, αλλά περι πόστων, ώρες που πρέπει να πάεις για να εβρείς καλό πόστό, αν έχει πολλά οπλα κλπ δεν γνωρίζω. πάντος όποτε τύχει να περάσω απο τη περιοχή βλέπω πουλία.Paraskevas έγραψε:Καμια περιοχη με πολλυ κινητικοτητα πουλιων(φασσων) για επαρχια Λευκωσιας? Η ερωτησει μου πολυ πιθανων να μην απαντηθει,αλλα ελπιζω καποιος φιλος να μου απαντησει...
Κανένα πρόβλεμα φίλε,Paraskevas έγραψε:Παιδια για πρωτη μερα στην ομαδα σας εξεπλαγεικα ο Νικολας μου ειπε για Σταυροβουνη εσυ φιλε Canis μου λες για Φλασου αυτες οι δυο περιοχες ηταν εξαρχης στο μυαλο μου,ευχαριστω πολυ φιλε,πιστευω οτι και στη Κυπρο τα πηγενουμε πολυ καλα και στη ποιοτητα πληροφοριων και στη ποιοτητα αντθρωπων ( αλλα παντα υπαρχουν και οι εξερεσεις)Canis έγραψε:Φίλε αν σου δωθεί η ευκαιρία να κάνεις αναγνώριση στη περιοχή Φλασους απέναντι απο τη σκουριώτησσα κάτι μπορεί να πέζει, ιδιαίτερα αν έχεις υπομόνη. Αρκετές φορές κτυπούν πουλία πάνω στις κάρες απέναντι απο σκουριώτησσα. Υπάρχει νερό μέσα στο λατομείο και πάνε αρκετά πουλία απο τα δάση της Φλασου και νοτιότερα για πιούν. Αρκετές πρώτες κυριακές ορισμένοι κτυπούν καλούς αριθμοούς 10-15 πουλία, αλλά περι πόστων, ώρες που πρέπει να πάεις για να εβρείς καλό πόστό, αν έχει πολλά οπλα κλπ δεν γνωρίζω. πάντος όποτε τύχει να περάσω απο τη περιοχή βλέπω πουλία.Paraskevas έγραψε:Καμια περιοχη με πολλυ κινητικοτητα πουλιων(φασσων) για επαρχια Λευκωσιας? Η ερωτησει μου πολυ πιθανων να μην απαντηθει,αλλα ελπιζω καποιος φιλος να μου απαντησει...

-
- Full Member
Φιλε μακαρι να βρεις πουλια και περασεις καλα!
εμεις εδω ειμαστε ολοι φιλοι οι κρεατοσυλεκτες και οι μαφιοζοι ας μηνουν αγκαλια με το ψηγειο τους και να μετρουν τα κρεατα που εχει μεσα και ομως να μην εχουν εκτιμηση απο κανενα.
εμεις εδω ειμαστε ολοι φιλοι οι κρεατοσυλεκτες και οι μαφιοζοι ας μηνουν αγκαλια με το ψηγειο τους και να μετρουν τα κρεατα που εχει μεσα και ομως να μην εχουν εκτιμηση απο κανενα.
- kypros
NIKOLAS έγραψε:Φιλε μακαρι να βρεις πουλια και περασεις καλα!
μπραβο ρε Νικολι μου... αγκαλια με το ψυγειο τους!!!!!!!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...