Φασσα

Απάντηση
NIKOLAS
Full Member

Re: Φασσα

Δημοσίευση από NIKOLAS »

φιλε καλως ηρθες στην παρεα μας

εγω ειμαι απο Λαρνακα και ετσι δεν μπορω να σου πω περιοχες της Λευκωσιας γιατι δεν τις ξερω

φυσικα οτι και αν σου πει ο καθε ενας θα ειναι πολυ γενικο οπος λεει ολος ο κοσμος πχ εχει πουλια στον Κορνο η στο Σταυροβουνι....
Άβαταρ μέλους
tracker686
Full Member

Δημοσίευση από tracker686 »

NIKOLAS έγραψε:φιλε καλως ηρθες στην παρεα μας

εγω ειμαι απο Λαρνακα και ετσι δεν μπορω να σου πω περιοχες της Λευκωσιας γιατι δεν τις ξερω

φυσικα οτι και αν σου πει ο καθε ενας θα ειναι πολυ γενικο οπος λεει ολος ο κοσμος πχ εχει πουλια στον Κορνο η στο Σταυροβουνι....
Βασικα φιλε Νικολα διασταυρωνω τις κουβεντες πολλων κυνηγων για να δω τι λενε και αυτη και εσυ παντως αν και απο Λαρνακα φαινεσε καλα ενημερομενως γιατι μου ειπες την τοποθεσια οπου θα κυνηγισω,σε ευχαριστω για την υποδοχη στην ομαδα και υχαριστω και για τισ πληροφοριες (κοιτα τι εγραψε ο ποιο κατω απο εσενα :) )
Canis

Δημοσίευση από Canis »

Paraskevas έγραψε:Καμια περιοχη με πολλυ κινητικοτητα πουλιων(φασσων) για επαρχια Λευκωσιας? Η ερωτησει μου πολυ πιθανων να μην απαντηθει,αλλα ελπιζω καποιος φιλος να μου απαντησει...
Φίλε αν σου δωθεί η ευκαιρία να κάνεις αναγνώριση στη περιοχή Φλασους απέναντι απο τη σκουριώτησσα κάτι μπορεί να πέζει, ιδιαίτερα αν έχεις υπομόνη. Αρκετές φορές κτυπούν πουλία πάνω στις κάρες απέναντι απο σκουριώτησσα. Υπάρχει νερό μέσα στο λατομείο και πάνε αρκετά πουλία απο τα δάση της Φλασου και νοτιότερα για πιούν. Αρκετές πρώτες κυριακές ορισμένοι κτυπούν καλούς αριθμοούς 10-15 πουλία, αλλά περι πόστων, ώρες που πρέπει να πάεις για να εβρείς καλό πόστό, αν έχει πολλά οπλα κλπ δεν γνωρίζω. πάντος όποτε τύχει να περάσω απο τη περιοχή βλέπω πουλία.
Canis

Δημοσίευση από Canis »

markhs έγραψε:μες την αθαλασσα με το φλοπερ,,,,
ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΏΤΕΡΑ!!!!
Άβαταρ μέλους
tracker686
Full Member

Δημοσίευση από tracker686 »

Canis έγραψε:
Paraskevas έγραψε:Καμια περιοχη με πολλυ κινητικοτητα πουλιων(φασσων) για επαρχια Λευκωσιας? Η ερωτησει μου πολυ πιθανων να μην απαντηθει,αλλα ελπιζω καποιος φιλος να μου απαντησει...
Φίλε αν σου δωθεί η ευκαιρία να κάνεις αναγνώριση στη περιοχή Φλασους απέναντι απο τη σκουριώτησσα κάτι μπορεί να πέζει, ιδιαίτερα αν έχεις υπομόνη. Αρκετές φορές κτυπούν πουλία πάνω στις κάρες απέναντι απο σκουριώτησσα. Υπάρχει νερό μέσα στο λατομείο και πάνε αρκετά πουλία απο τα δάση της Φλασου και νοτιότερα για πιούν. Αρκετές πρώτες κυριακές ορισμένοι κτυπούν καλούς αριθμοούς 10-15 πουλία, αλλά περι πόστων, ώρες που πρέπει να πάεις για να εβρείς καλό πόστό, αν έχει πολλά οπλα κλπ δεν γνωρίζω. πάντος όποτε τύχει να περάσω απο τη περιοχή βλέπω πουλία.
Παιδια για πρωτη μερα στην ομαδα σας εξεπλαγεικα ο Νικολας μου ειπε για Σταυροβουνη εσυ φιλε Canis μου λες για Φλασου αυτες οι δυο περιοχες ηταν εξαρχης στο μυαλο μου,ευχαριστω πολυ φιλε,πιστευω οτι και στη Κυπρο τα πηγενουμε πολυ καλα και στη ποιοτητα πληροφοριων και στη ποιοτητα αντθρωπων ( αλλα παντα υπαρχουν και οι εξερεσεις)
Canis

Δημοσίευση από Canis »

Paraskevas έγραψε:
Canis έγραψε:
Παιδια για πρωτη μερα στην ομαδα σας εξεπλαγεικα ο Νικολας μου ειπε για Σταυροβουνη εσυ φιλε Canis μου λες για Φλασου αυτες οι δυο περιοχες ηταν εξαρχης στο μυαλο μου,ευχαριστω πολυ φιλε,πιστευω οτι και στη Κυπρο τα πηγενουμε πολυ καλα και στη ποιοτητα πληροφοριων και στη ποιοτητα αντθρωπων ( αλλα παντα υπαρχουν και οι εξερεσεις)
Κανένα πρόβλεμα φίλε, ;) Μακάρι να τα πας καλά
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

Φιλε μακαρι να βρεις πουλια και περασεις καλα!
εμεις εδω ειμαστε ολοι φιλοι οι κρεατοσυλεκτες και οι μαφιοζοι ας μηνουν αγκαλια με το ψηγειο τους και να μετρουν τα κρεατα που εχει μεσα και ομως να μην εχουν εκτιμηση απο κανενα.
BERE
Full Member

Δημοσίευση από BERE »

Μοδεστος έγραψε:παιδια με την φασσα φετος τι θα γινει???θα την δοσουν 15 του Αυγουστου???
file fasses polles ftanei na ebreis kalo posto stis 22 toy minaoloi tha pane pafo
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

NIKOLAS έγραψε:Φιλε μακαρι να βρεις πουλια και περασεις καλα!
εμεις εδω ειμαστε ολοι φιλοι οι κρεατοσυλεκτες και οι μαφιοζοι ας μηνουν αγκαλια με το ψηγειο τους και να μετρουν τα κρεατα που εχει μεσα και ομως να μην εχουν εκτιμηση απο κανενα.

μπραβο ρε Νικολι μου... αγκαλια με το ψυγειο τους!!!!!!!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

:lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”