Κατοχη κυνηγετικου οπλου
-
- Full Member
Κατοχη κυνηγετικου οπλου
Εχω 2 οπλα το ενα το εχω κατοχη πανω μου και με αυτο κυνηγω το αλλο γινετε να το κανω κατοχη στο πρωτο μου ανηψιο φετος βγαζει αδεια γιατι μου ειπαν οτι πρεπει να ειναι συγγενεια πρωτου βαθμου για να γινει κατοχη σε αλλο προσωπο? ισχυει αυτο?
- giorgos80
- sotiris!129
Re: Κατοχη κυνηγετικου οπλου
βλεπω την εξεληξη της κουβεντας μπροστα μου ...beaglemania έγραψε:Εχω 2 οπλα το ενα το εχω κατοχη πανω μου και με αυτο κυνηγω το αλλο γινετε να το κανω κατοχη στο πρωτο μου ανηψιο φετος βγαζει αδεια γιατι μου ειπαν οτι πρεπει να ειναι συγγενεια πρωτου βαθμου για να γινει κατοχη σε αλλο προσωπο? ισχυει αυτο?
ακομη δεν το πιστευω ... καθως η μικρη μου "μπλε" (αυτη που πεθανε περσυ/και μετα την εχασα σε καταδιωξη αγρινου , και μετα εφαε φολα , και μετα την ετσιλησεν τρακτορ) εκανε καταδιωξη στον λαγο... ο ανηψιος μου πρωταρης κυνηγως απο τον πανικο του πυροβολησε το σκυλο μου

το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
-
- Full Member

- sotiris!129
Sry φιλουι μου εγραψα το εξελιξη με "Η" και το Κυνηγος με Ω απο την βιασυνη μου να προλαβω τον θανατο της μικρης σου μπλεbeaglemania έγραψε:απο ορθογραφια σκιζεις

- sotiris!129
- Artemis G.
- Full Member
Και καποιος αλλος απο λαφαζανια..... ανυγουει... ισχυει ρε φιλε... εν μπορεις να του καμεις κατοχη. Πρεπει να του καμεις μεταβιβαση....beaglemania έγραψε:απο ορθογραφια σκιζεις
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- Anthimos
- Moderator
Σωστά σου τα ειπαν φίλε , συγγενης πρωτου βαθμου μονο για κατοχη , ειτε πρεπει να μεταβιβάσεις ή ν αγορασει δικό του η να βγαλει κατοχη σε όπλο , πατέρα η αδερφου αν υπάρχουνbeaglemania έγραψε:Εχω 2 οπλα το ενα το εχω κατοχη πανω μου και με αυτο κυνηγω το αλλο γινετε να το κανω κατοχη στο πρωτο μου ανηψιο φετος βγαζει αδεια γιατι μου ειπαν οτι πρεπει να ειναι συγγενεια πρωτου βαθμου για να γινει κατοχη σε αλλο προσωπο? ισχυει αυτο?
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
εχω μια απορια . σκεφτεσαι τσινα που γραφεις ή εν αυθόρμητα που σου έρχονται??? αν επεστρεψες πισω μετα απο ολα οσα σου λεμε κατι συμβαινει με σενα . αφου γραφεις οσα γραφεις και σου κανουν επιθεση ολοι απορω πως και τα ανεχεσε. δεν εχεις καθολου εγωισμο πανω σου? παραδεκτου οτι αυτα που γραφεις ειναι για να κανεις πλακα και σταματα , ζητα συγνωμη και μιλα σωστα χωρις φανταστικες ιστοριες δεν χρειαζεται να αποδειξεις τιποτα σε κανενα.beaglemania έγραψε:Εχω 2 οπλα το ενα το εχω κατοχη πανω μου και με αυτο κυνηγω το αλλο γινετε να το κανω κατοχη στο πρωτο μου ανηψιο φετος βγαζει αδεια γιατι μου ειπαν οτι πρεπει να ειναι συγγενεια πρωτου βαθμου για να γινει κατοχη σε αλλο προσωπο? ισχυει αυτο?
-
- Full Member
Ακομα 2 βδομαδες εμεινα και μερικοι εν να κλεισετε τα στοματα σας οποιος εχει νου εν να καταλαβει γιατι..