Κατοχη κυνηγετικου οπλου

Απάντηση
beaglemania
Full Member

Κατοχη κυνηγετικου οπλου

Δημοσίευση από beaglemania »

Εχω 2 οπλα το ενα το εχω κατοχη πανω μου και με αυτο κυνηγω το αλλο γινετε να το κανω κατοχη στο πρωτο μου ανηψιο φετος βγαζει αδεια γιατι μου ειπαν οτι πρεπει να ειναι συγγενεια πρωτου βαθμου για να γινει κατοχη σε αλλο προσωπο? ισχυει αυτο?
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Re: Κατοχη κυνηγετικου οπλου

Δημοσίευση από giorgos80 »

μα που εχαθηκες εσυ?? :D :D
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

beaglemania έγραψε:Εχω 2 οπλα το ενα το εχω κατοχη πανω μου και με αυτο κυνηγω το αλλο γινετε να το κανω κατοχη στο πρωτο μου ανηψιο φετος βγαζει αδεια γιατι μου ειπαν οτι πρεπει να ειναι συγγενεια πρωτου βαθμου για να γινει κατοχη σε αλλο προσωπο? ισχυει αυτο?
βλεπω την εξεληξη της κουβεντας μπροστα μου ...
ακομη δεν το πιστευω ... καθως η μικρη μου "μπλε" (αυτη που πεθανε περσυ/και μετα την εχασα σε καταδιωξη αγρινου , και μετα εφαε φολα , και μετα την ετσιλησεν τρακτορ) εκανε καταδιωξη στον λαγο... ο ανηψιος μου πρωταρης κυνηγως απο τον πανικο του πυροβολησε το σκυλο μου :( :( :( :( :(
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
beaglemania
Full Member

:| απο ορθογραφια σκιζεις :ugeek:
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

beaglemania έγραψε::| απο ορθογραφια σκιζεις :ugeek:
Sry φιλουι μου εγραψα το εξελιξη με "Η" και το Κυνηγος με Ω απο την βιασυνη μου να προλαβω τον θανατο της μικρης σου μπλε :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

beaglemania έγραψε::| απο ορθογραφια σκιζεις :ugeek:
Και καποιος αλλος απο λαφαζανια..... ανυγουει... ισχυει ρε φιλε... εν μπορεις να του καμεις κατοχη. Πρεπει να του καμεις μεταβιβαση....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

beaglemania έγραψε:Εχω 2 οπλα το ενα το εχω κατοχη πανω μου και με αυτο κυνηγω το αλλο γινετε να το κανω κατοχη στο πρωτο μου ανηψιο φετος βγαζει αδεια γιατι μου ειπαν οτι πρεπει να ειναι συγγενεια πρωτου βαθμου για να γινει κατοχη σε αλλο προσωπο? ισχυει αυτο?
Σωστά σου τα ειπαν φίλε , συγγενης πρωτου βαθμου μονο για κατοχη , ειτε πρεπει να μεταβιβάσεις ή ν αγορασει δικό του η να βγαλει κατοχη σε όπλο , πατέρα η αδερφου αν υπάρχουν
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

εχω μια απορια . σκεφτεσαι τσινα που γραφεις ή εν αυθόρμητα που σου έρχονται??? αν επεστρεψες πισω μετα απο ολα οσα σου λεμε κατι συμβαινει με σενα . αφου γραφεις οσα γραφεις και σου κανουν επιθεση ολοι απορω πως και τα ανεχεσε. δεν εχεις καθολου εγωισμο πανω σου? παραδεκτου οτι αυτα που γραφεις ειναι για να κανεις πλακα και σταματα , ζητα συγνωμη και μιλα σωστα χωρις φανταστικες ιστοριες δεν χρειαζεται να αποδειξεις τιποτα σε κανενα.
beaglemania
Full Member

Ακομα 2 βδομαδες εμεινα και μερικοι εν να κλεισετε τα στοματα σας οποιος εχει νου εν να καταλαβει γιατι..
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”