Οτι εκτος απο χωρκατος είσαι και αφιλοξενος που δεν μας εκαλεσες να φάμε και να πιούμε μαζι σουSergios έγραψε:Oπππααας σαν να τζι εν είμαι μόνος μου γιατρέ μου φαίνεται είσαι του τύπου μου κι εσυ και σχεδόν όλοι δαμεσα οσο για το χωρκατος απλός είμαι λαϊκός τύπος large που λέμε:D διατηρώ ασβεστες κι έντονες τις συνήθειες του τόπου εκουρεψαν μας τα ούλλα αλλα οι τζιαι τούτο:D που σαι να με δεις να χτυπώ ζιβανιες τι θα πεις ακόμα
ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
- cynergy
- Full Member
Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
dont shoot fast...shoot good
- Γιατρός
- Full Member
Sergios έγραψε:Oπππααας σαν να τζι εν είμαι μόνος μου γιατρέ μου φαίνεται είσαι του τύπου μου κι εσυ και σχεδόν όλοι δαμεσα οσο για το χωρκατος απλός είμαι λαϊκός τύπος large που λέμε:D διατηρώ ασβεστες κι έντονες τις συνήθειες του τόπου εκουρεψαν μας τα ούλλα αλλα οι τζιαι τούτο:D που σαι να με δεις να χτυπώ ζιβανιες τι θα πεις ακόμα

Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- Γιατρός
- Full Member
Και μια ομαδική του μακελειού 
Για κάρπωση δεν θα μιλήσω ...

Πρώτα τα γυναικόπεδα στος βάρκες
Για κάρπωση δεν θα μιλήσω ...

Πρώτα τα γυναικόπεδα στος βάρκες
- Sergios
εκαλεσα εκαλεσα δε τα ποστ στο κυνήγι φασσας Στυλιανεεεε! Επιατε με μονοτερμα σαν να? Γιατρέ μου ετρεξαν τα σαλια μου α! Ειδικα να εχουν τζαι jack daniel σως πάνω??cynergy έγραψε:Οτι εκτος απο χωρκατος είσαι και αφιλοξενος που δεν μας εκαλεσες να φάμε και να πιούμε μαζι σουSergios έγραψε:Oπππααας σαν να τζι εν είμαι μόνος μου γιατρέ μου φαίνεται είσαι του τύπου μου κι εσυ και σχεδόν όλοι δαμεσα οσο για το χωρκατος απλός είμαι λαϊκός τύπος large που λέμε:D διατηρώ ασβεστες κι έντονες τις συνήθειες του τόπου εκουρεψαν μας τα ούλλα αλλα οι τζιαι τούτο:D που σαι να με δεις να χτυπώ ζιβανιες τι θα πεις ακόμα
- Γιατρός
- Full Member
Ότι θες μπαίνει πάνωSergios έγραψε:εκαλεσα εκαλεσα δε τα ποστ στο κυνήγι φασσας Στυλιανεεεε! Επιατε με μονοτερμα σαν να? Γιατρέ μου ετρεξαν τα σαλια μου α! Ειδικα να εχουν τζαι jack daniel σως πάνω??cynergy έγραψε:Οτι εκτος απο χωρκατος είσαι και αφιλοξενος που δεν μας εκαλεσες να φάμε και να πιούμε μαζι σουSergios έγραψε:Oπππααας σαν να τζι εν είμαι μόνος μου γιατρέ μου φαίνεται είσαι του τύπου μου κι εσυ και σχεδόν όλοι δαμεσα οσο για το χωρκατος απλός είμαι λαϊκός τύπος large που λέμε:D διατηρώ ασβεστες κι έντονες τις συνήθειες του τόπου εκουρεψαν μας τα ούλλα αλλα οι τζιαι τούτο:D που σαι να με δεις να χτυπώ ζιβανιες τι θα πεις ακόμα
- SilverPigeonS
Αρέσκει μου που η παρέα μας είναι μεζεκοπαρέα και πολλά δυνατή μάλιστα!! Όι ε να σπάσουμε καλό! ! Σήμερα έφα τζικλούες!! Ήταν μέλι! !
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- Γιατρός
- Full Member
ΕπιδόρπιοSilverPigeonS έγραψε:Αρέσκει μου που η παρέα μας είναι μεζεκοπαρέα και πολλά δυνατή μάλιστα!! Όι ε να σπάσουμε καλό! ! Σήμερα έφα τζικλούες!! Ήταν μέλι! !

- Sergios
εεε αμαν είσαι κυνηγός φίλε μου συνεπάγεται οτι εννα είσαι μεζετζης! Τωρα που είπες τζικλες να σου πω συνταγή πριν να τες βάλεις στο τηγάνι να τις αλιψεις μέλι να τις τιγανισεις και στο τέλος να τις σβήσεις με σχιννο ξερό και λεμόνι αφινεις τες στουππομενες κανένα 10 λεπτο να τραβησουν και μετα διας τους τζι αφτουν ουφφου θέλω τρασχηλες τιανητες τωραSilverPigeonS έγραψε:Αρέσκει μου που η παρέα μας είναι μεζεκοπαρέα και πολλά δυνατή μάλιστα!! Όι ε να σπάσουμε καλό! ! Σήμερα έφα τζικλούες!! Ήταν μέλι! !
- kyriakos304
Κάμνετε νηστείες θωρώ..
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
- SilverPigeonS
Με το σχίνο και το κρασί τις ξανά έκανα. Τώρα όμως σχίνο γιοκ. Ακούτε μου ωραία Σέργιε. Άτε με το καλό χειμώνα θα το διαπιστώσουμε! Μην χάνεσαι α! Συνταγή για τραχήλες έκανα μια που βρήκα εδώ στο φόρουμ είναι άπεχτη! Θα την ψάξω να σου την στείλω!Sergios έγραψε:εεε αμαν είσαι κυνηγός φίλε μου συνεπάγεται οτι εννα είσαι μεζετζης! Τωρα που είπες τζικλες να σου πω συνταγή πριν να τες βάλεις στο τηγάνι να τις αλιψεις μέλι να τις τιγανισεις και στο τέλος να τις σβήσεις με σχιννο ξερό και λεμόνι αφινεις τες στουππομενες κανένα 10 λεπτο να τραβησουν και μετα διας τους τζι αφτουν ουφφου θέλω τρασχηλες τιανητες τωραSilverPigeonS έγραψε:Αρέσκει μου που η παρέα μας είναι μεζεκοπαρέα και πολλά δυνατή μάλιστα!! Όι ε να σπάσουμε καλό! ! Σήμερα έφα τζικλούες!! Ήταν μέλι! !
Αν έχει κανένα που κάνει δίαιτα εφάμεν την!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”