ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
cynergy
Full Member

Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !

Δημοσίευση από cynergy »

Sergios έγραψε:Oπππααας σαν να τζι εν είμαι μόνος μου γιατρέ μου φαίνεται είσαι του τύπου μου κι εσυ και σχεδόν όλοι δαμεσα οσο για το χωρκατος απλός είμαι λαϊκός τύπος large που λέμε:D διατηρώ ασβεστες κι έντονες τις συνήθειες του τόπου εκουρεψαν μας τα ούλλα αλλα οι τζιαι τούτο:D που σαι να με δεις να χτυπώ ζιβανιες τι θα πεις ακόμα
Οτι εκτος απο χωρκατος είσαι και αφιλοξενος που δεν μας εκαλεσες να φάμε και να πιούμε μαζι σου :lol:
dont shoot fast...shoot good
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Sergios έγραψε:Oπππααας σαν να τζι εν είμαι μόνος μου γιατρέ μου φαίνεται είσαι του τύπου μου κι εσυ και σχεδόν όλοι δαμεσα οσο για το χωρκατος απλός είμαι λαϊκός τύπος large που λέμε:D διατηρώ ασβεστες κι έντονες τις συνήθειες του τόπου εκουρεψαν μας τα ούλλα αλλα οι τζιαι τούτο:D που σαι να με δεις να χτυπώ ζιβανιες τι θα πεις ακόμα
:) :) :) πούσε να δεις τα spare ribs του Istriano

Εικόνα
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Και μια ομαδική του μακελειού ;)
Για κάρπωση δεν θα μιλήσω ...
ΕικόναΕικόναΕικόνα
Εικόνα

Πρώτα τα γυναικόπεδα στος βάρκες
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

cynergy έγραψε:
Οτι εκτος απο χωρκατος είσαι και αφιλοξενος που δεν μας εκαλεσες να φάμε και να πιούμε μαζι σου :lol:
εκαλεσα εκαλεσα δε τα ποστ στο κυνήγι φασσας Στυλιανεεεε! Επιατε με μονοτερμα σαν να? Γιατρέ μου ετρεξαν τα σαλια μου α! Ειδικα να εχουν τζαι jack daniel σως πάνω??
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Sergios έγραψε:
cynergy έγραψε:
εκαλεσα εκαλεσα δε τα ποστ στο κυνήγι φασσας Στυλιανεεεε! Επιατε με μονοτερμα σαν να? Γιατρέ μου ετρεξαν τα σαλια μου α! Ειδικα να εχουν τζαι jack daniel σως πάνω??
Ότι θες μπαίνει πάνω ;)
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Αρέσκει μου που η παρέα μας είναι μεζεκοπαρέα και πολλά δυνατή μάλιστα!! Όι ε να σπάσουμε καλό! ! Σήμερα έφα τζικλούες!! Ήταν μέλι! !
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

SilverPigeonS έγραψε:Αρέσκει μου που η παρέα μας είναι μεζεκοπαρέα και πολλά δυνατή μάλιστα!! Όι ε να σπάσουμε καλό! ! Σήμερα έφα τζικλούες!! Ήταν μέλι! !
Επιδόρπιο Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

SilverPigeonS έγραψε:Αρέσκει μου που η παρέα μας είναι μεζεκοπαρέα και πολλά δυνατή μάλιστα!! Όι ε να σπάσουμε καλό! ! Σήμερα έφα τζικλούες!! Ήταν μέλι! !
εεε αμαν είσαι κυνηγός φίλε μου συνεπάγεται οτι εννα είσαι μεζετζης! Τωρα που είπες τζικλες να σου πω συνταγή πριν να τες βάλεις στο τηγάνι να τις αλιψεις μέλι να τις τιγανισεις και στο τέλος να τις σβήσεις με σχιννο ξερό και λεμόνι αφινεις τες στουππομενες κανένα 10 λεπτο να τραβησουν και μετα διας τους τζι αφτουν ουφφου θέλω τρασχηλες τιανητες τωρα :(
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

Κάμνετε νηστείες θωρώ..
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Sergios έγραψε:
εεε αμαν είσαι κυνηγός φίλε μου συνεπάγεται οτι εννα είσαι μεζετζης! Τωρα που είπες τζικλες να σου πω συνταγή πριν να τες βάλεις στο τηγάνι να τις αλιψεις μέλι να τις τιγανισεις και στο τέλος να τις σβήσεις με σχιννο ξερό και λεμόνι αφινεις τες στουππομενες κανένα 10 λεπτο να τραβησουν και μετα διας τους τζι αφτουν ουφφου θέλω τρασχηλες τιανητες τωρα :(
Με το σχίνο και το κρασί τις ξανά έκανα. Τώρα όμως σχίνο γιοκ. Ακούτε μου ωραία Σέργιε. Άτε με το καλό χειμώνα θα το διαπιστώσουμε! Μην χάνεσαι α! Συνταγή για τραχήλες έκανα μια που βρήκα εδώ στο φόρουμ είναι άπεχτη! Θα την ψάξω να σου την στείλω!

Αν έχει κανένα που κάνει δίαιτα εφάμεν την!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !”