Hercules έγραψε:Φίλε Άνθιμε καλά θα ήταν τα γραφόμενά μας να βασίζονται σε επιχειρηματολογία και όχι να ζητούμε πράγματα σαν κακομαθημένα μωρά έτσι γιατί θέλουμε. Απλά σχολίασα τις διασφαλιστηκές δικλίδες που αναφέρθηκαν ποιο πάνω ότι θα παρθούν σε ένα τετοιο κυνήγι όσον αφορα τα σκυλιά. Μην το παίρνεις προσωπικά αλλά τα συμπερασματικά σχόλια μετά την ανάγνωση τέτοιων μέτρων προωθούν οικονομικά και άλλα συμφέροντα στα μάτια ενός κοινού θνητού. Παρόλα αυτά δεν έδωσα χαρακτηρισμούς ούτε και επίθετα κατι που εσύ έκανες.
Επίσης κανένας δεν σε αναγκάζει να έχεις τα σκυλιά σου στο κλουβί. Όλοι μας εχουμε το δικαίωμα για εκπαιδευτικά και αυτό δεν είναι προνόμοιο κανενός αλλα δικαίωμα όλων.
Με τη συμπεριφορά σου και τα γραφόμενά σου λυπάμαι να παρατηρήσω ότι ενισχύεις τα γραφόμενά μου στο προηγούμενο ποστ 1η παράγραφο. Σου έριξα το μπαλάκι για το λαγό και εσύ τσίμπησες δείχνοντας χωρίς να χάνεις ευκαιρία την υποστήριξή σου προς το διπολισμό και την αντιπάθεια προς συγκεκριμένη κατηγορία συναδέλφων εκφράζοντας μάλιστα με υποτιμητικά και ειρωνικά σχόλια προς αυτούς την άποψή σου για το συγκεκριμένο κυνήγι.
Προσπάθησε πρώτα να πείσεις τους συναδέλφους κυνηγούς γι αυτά που θέλεις να διεκδικήσεις με σωστή επιχειρηματολογία φέρνοντας τους με το μέρος σου και όχι να προωθείς αυτό που θέλεις με προσβλητικά και απαξιωτικά σχόλια προς μια μεγάλη μερίδα συναδέλφων, εάν δεν μπορεις να το κανεις αυτό τότε πώς μπορείς να προχωρήσεις?
Μακάρι μια μέρα να μπορούσαν να υλοποιηθούν αυτά που αναφέρθηκαν, δυστυχώς όμως πάσχουμε από νοοτροπία και αυτά που έχουμε ως κεκτημένα μέχρι τώρα είναι και πολλά μας δεν το αξίζουμε.
Φιλε για πολλοστη φορα
Ο αδερφος μου ειναι λαγοκυνηγος και κυνηγα με ημιαιαμα ΜΟΝΟ ΛΑΓΟ...
Πολλοι φιλοι μου επισης . Οποταν θα ηταν παραλογισμος να βαλλω εναντιον αδερφων και φιλων
Εγω δεν θεωρω τον λαγο το υπ αριθμο 1 θηραμα στη Κυπρο....δεν μ ενδιαφερει και δεν επιδιωκω το κυνηγι του αν και εχω σκυλι στη κατοχη μου που μου φερμαρει και λαγους
Δεν ειναι αποκλειστικη μου απαιτηση το κυνηγι μπεκατσας με σκυλια τον Ιανουαριο και Φεβρουαριο και κατα την γνωμη μου δεν διαικδικω σαν κακομαθημενο μωρο τιποτε , λυπαμαι αν εχεις αυτη την εντυπωση !!!
Εχει μαλιστα και στο Facebook σελιδα μ αυτο το αιτημα με εκατονταδες μέλη
Τα σκυλια μου βγαινουν για να τρεξουν αλλα στερουνται εξειδικευμενης εκπαιδευσης που εσυ πιθανον εξασκεις κι απολαμβανεις , επειδη τα ζευγαρια περδικιων και φραγκολινων εχουν ήδη αρχισει να δημιουργουνται , ειδικα οι φραγκολινες τωρα που εβρασε ο καιρος αν δωσεις προσοχη θα τις ακουσεις να κλαιν χαρακτηριστικα για την χωροκυριαρχια τους οποταν ....???
Ειμαι μελος σε ομιλο καθαροαιμης φυλης καθαρα απο το παθος και αγαπη μου γι αυτα τα ζωα . Σε διαβεβαιω οτι ΔΕΝ εχω κανενα συμφερον , ουτε και εκτρεφω σεττερ ή επανιελ
Πεποιηθηση μου ειναι απλα οτι θα υπαρχει πιο πολλης " ελεγχος " οτι ΔΕΝ θα χτυπιουνται παρανομα θηραματα κατα την διεξαγωγη αυτου του κυνηγιου αν αυτο γινει μέσα απο οργανωμενα κυνηγετικα/κυνοφιλικα συνολα
Τα επιχειρηματα μου τα εχω παραθεσει τοσο εγω , οσο και οι υπολοιποι υποστηρικτες του εγχειρηματος αυτου αν διαβασεις προσεκτικα και οχι επιλεκτικα θα τα δεις...
Φιλε Νικ ο λογος ειναι οτι η " χρηση " του δικου μου σκυλιου σε αγριο θηραμα περιοριζεται στις 18 εξορμησεις κι αυτο αν καταφερω να παω ενω ο χειριστης ιχνηλατη μπορει να χαρει το ζωο του να εργαζεται και να ιχνηλατα κατα την διαρκεια ολης της περιοδου που υπαρχουν εκπαιδευτικα επειδη στο φτερωτο υπαρχει ο περιορισμος της αναπαραγωγικης περιοδου που στη φραγκολινα ξεκινα πολυ νωρις ( αλκιονιδες μέρες)
Δεν ειναι παραπονο ρε φιλε ουτε ζηλια !!!
Για να μην παρεξηγηθω πάλι , δεν υπαρχει καμια εμπαθεια εις βαρος των ιδιοκτητων ιχνηλατων/λααρηδων για το θεμα αυτο....απο την στιγμη που γινετε ορθολογιστικα