ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
mikros

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από mikros »

Κηνηγι χθες τροοδος στες τρυονες...15 πλασματα ουτε ενα πουλλι...επερασσαν μονο 2-3 ψηλωμενα πολλα...μετα πηγαμε πιο χαμηλα 5 πλασματα επεξαμε 2μαυροτσικλες και 4τσικλες...
Εφα μιαν χαμε που εχλιασα ηταν ευτυχως ουλλη δικη μου και το οπλο εν εφακκισσε πολλα να παιχτουμεν μονοι μας :o εφυρτικαν ουλοι του γελιου...ο πισω μου ακριβως στον ιδιο τοπο μαζι μου εν επαθεν τπτ ευτυχως,και στο φεφκα μας αλλο ενας που εξεχαστηκε εππεσε τσιαμε... :lol:
Το καλο της υποθεσης ειναι πως επειαμε σε τοπους που εν εξαναπειαμε...εγυρισαμεν μες την φυση...και τελευτεο ΕΧΑΣΑ ΣΚΟΛΙΟ 2 μερες...σημερα το προι που εσηκωστηκα ηταν κοστομενο το μισο μου ποδι :D
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

mikros έγραψε:Το καλο της υποθεσης ειναι πως επειαμε σε τοπους που εν εξαναπειαμε...εγυρισαμεν μες την φυση...και τελευτεο ΕΧΑΣΑ ΣΚΟΛΙΟ 2 μερες...σημερα το προι που εσηκωστηκα ηταν κοστομενο το μισο μου ποδι :D
Αντρικο μου περαστικά.

Οσο κι' αν θα ακουστώ σαν τη μάνα σου τώρα, δεν πρέπει να χαίρεσαι αμα χανεις το σχολείο.
Ξατιμασ' με και άκου με και θα με ευχαριστείς στο μέλλον
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

8 τσε πόψε
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

πανικος έγραψε:
Captain theodoros έγραψε:ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΣΙΚΛΕΣ ΟΟΟΕΕΕΟΟΟΟΟ ? :lol: :lol: :lol: :lol:
εε...ερχονται....οεο...οεο...οε...οε :lol:
οι τζικλες τζε αν δεν ηρτασιν εμεις θα καρτερουμεν
με θεσεις μαχης στα βουνα σαν να τζε πολεμουμεν
αν ερτουν τζε αν δεν ερτουσιν κανενας μαυρον δακρυ να μεν χυση
μονον χαρα να εχουμε που παμεντε εξω που εν η φυση.
μαζι με την παρεα μασ του αδερφικους μας φιλους
και τους φερμαριστους τους σκυλλους :lol:
ελπιζω να καταλαβεις κυπριακα κ.θεοδωρε :D

Να εισαι παντα καλα αγαπητε μου φιλε :P
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Ξέρεις φίλε πανικο στεναχωρήθηκα για έναν συνάδελφο τον Σωτήρη εδώ μέσα που καταφέρεστε εναντίον του σχεδόν όλοι , θα μου πεις τώρα μα όλοι έχουν άδικο και ο ένας έχει δίκιο , όχι δεν γράφω αυτό , αλλά μήπως έπρεπε ο σοφότερος η ο γηραιότερος να του εξηγούσε του φίλου μας ότι ο γραπτός λόγος παρεξηγείτε όταν δεν γράφετε σωστά , όπως το έπραξες εσύ φίλε μου , μήπως σε αυτό το σημείο να επιμένετε στον φίλο μας από το να τον παρεξηγούμε . Συγγνώμη ζητώ από όλους τους φίλους εκεί στο όμορφο και μαρτυρικό νησί μας την Κύπρο , ίσως μερικές λέξεις που γράφετε η αλήθεια είναι ότι δεν τις ξέρω και ίσως βγάζω λάθος συμπέρασμα , αλλά εδώ στο forum γραφούμε για να περνάμε καλά και όχι να στενοχωριόμαστε .

Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

Captain theodoros έγραψε:Ξέρεις φίλε πανικο στεναχωρήθηκα για έναν συνάδελφο τον Σωτήρη εδώ μέσα που καταφέρεστε εναντίον του σχεδόν όλοι , θα μου πεις τώρα μα όλοι έχουν άδικο και ο ένας έχει δίκιο , όχι δεν γράφω αυτό , αλλά μήπως έπρεπε ο σοφότερος η ο γηραιότερος να του εξηγούσε του φίλου μας ότι ο γραπτός λόγος παρεξηγείτε όταν δεν γράφετε σωστά , όπως το έπραξες εσύ φίλε μου , μήπως σε αυτό το σημείο να επιμένετε στον φίλο μας από το να τον παρεξηγούμε . Συγγνώμη ζητώ από όλους τους φίλους εκεί στο όμορφο και μαρτυρικό νησί μας την Κύπρο , ίσως μερικές λέξεις που γράφετε η αλήθεια είναι ότι δεν τις ξέρω και ίσως βγάζω λάθος συμπέρασμα , αλλά εδώ στο forum γραφούμε για να περνάμε καλά και όχι να στενοχωριόμαστε .
Καπετάνιο μου ο Σώτος έιναι λεβεντία αλλά με τα τόσα προβλήματα που έχουμε μας φτάινε και τα ρούχα μας.
Έχει πουλία πάνω στην μητέρα πατρίδα να σου τον στέιλουμε μεταγραφή ? :lol: :lol:
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Rai έγραψε:
Captain theodoros έγραψε:Ξέρεις φίλε πανικο στεναχωρήθηκα για έναν συνάδελφο τον Σωτήρη εδώ μέσα που καταφέρεστε εναντίον του σχεδόν όλοι , θα μου πεις τώρα μα όλοι έχουν άδικο και ο ένας έχει δίκιο , όχι δεν γράφω αυτό , αλλά μήπως έπρεπε ο σοφότερος η ο γηραιότερος να του εξηγούσε του φίλου μας ότι ο γραπτός λόγος παρεξηγείτε όταν δεν γράφετε σωστά , όπως το έπραξες εσύ φίλε μου , μήπως σε αυτό το σημείο να επιμένετε στον φίλο μας από το να τον παρεξηγούμε . Συγγνώμη ζητώ από όλους τους φίλους εκεί στο όμορφο και μαρτυρικό νησί μας την Κύπρο , ίσως μερικές λέξεις που γράφετε η αλήθεια είναι ότι δεν τις ξέρω και ίσως βγάζω λάθος συμπέρασμα , αλλά εδώ στο forum γραφούμε για να περνάμε καλά και όχι να στενοχωριόμαστε .
Καπετάνιο μου ο Σώτος έιναι λεβεντία αλλά με τα τόσα προβλήματα που έχουμε μας φτάινε και τα ρούχα μας.
Έχει πουλία πάνω στην μητέρα πατρίδα να σου τον στέιλουμε μεταγραφή ? :lol: :lol:

Οσα θέλεις εκατομμύρια τσίκλες έχει εδώ στα …………. περίπτερα :lol: :lol: :lol:

Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Laurona έγραψε:Ειμαι σιγουρος οτι ο Σωτηρης ειναι πολυ καλο παιδι, και απλα πρεπει καποιος να του εξηγησει οτι ο γραπτος λογος μεστα φορουμ παρεξηγειται, εαν δεν τιθεται σωστα.

Δεν πιστευω οτι θελει να μαθει τους πιο παλιους κυνηγους ''γραματα'' η οτι δεν σεβεται, αντιθετα.

Τους νεαρους μας πρεπει να τους παρατζιελουμε και να τους εξηγουμε, παρα να τους καταγνονουμε, ολοι θελουν τ ο τροπο τους και χιλιες φορες να τους εχουμε κοντα στα κυνηγια και τα ψαρεματα και να τους εξηγουμε πως να λενε κατι, παρα να ξερουν να λαλουν κατι ,αλλα να εν μεσα σε αλλα πραματα χειροτερα που καταστρεφουν το μελλον του τοπου μας.

Ας αφησουμε λοιπον ολα τα λλα πισω, και οπως πολυ καλα εκαμε ο Λουις Σεττερ, ας εξηγουμε και ας πιανουμε τους νεους που κοντα.

Σαν ανθρωπος ειμαι πολυ σοβαρος, το αστειο στην ωρα του και το σοβαρο στην ωρα του, αλλα ειδετε και εσεις, καποτε γραφω τσιοφτες απλα και μονο για να γελουμε και να ξεδωνουμε, εχει το αναγκην ο ανθρωπος να γελα καθε τοσο.( βλεπε καφε hunt and shoot)

Ατε ετελειωσεν το θεμα δαμε.

οσο για τον Πανικο, βαλω το σιερι μου εγω στην φωθκια, οτι ειναι ενας απο τους ΛΙΓΟΥΣ ανθρωπους που πραγματικα εχουν πανω τους ΑΝΘΡΩΠΙΑ και ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ.

Πιο παλια, επειδη ειναι απο τα κΟΚΚΙΝΑ ΧΩΡΙΑ :) πολλοι βιαστικαν να τoν κρινουν, να του την που κλπ κλπ.

Ενα αποφθεγμα λεει....εαν ειχαμεν μαθκια πισω μας να βλεπουμεν τζινα που καμνουμεν εμεις, εν θα μας κοφταν οι αλλοι.

μακαρι να φταναμε τον Πανικο στο μικρο του το δακτυλουιν, στην λεβεντια και την ανθρωπια του.

Ειπαμεν οι καιροι εν δυσκολοι, ο κοσμος πιεσμενος ως το λαιμο και τα νευρα μας ευαισθητα.
Ας ΒΟΗΘΟΥΜΕΝ ΟΛΟΙ Ο ΕΝΑςΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ, ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΥΛΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.

Οποταν νομιζω οτι το θεμα ειναι ληξαν, και συνεχιζουμεν στο θεμα μας.

Εχω τζικλες μεστο θαλαμο που περσυ, θελει κανενας :lol:
Αλλα πρωτα να τες εξεταση ο γιατρος μας αν τροουνται, πριν να σας τες δοκω :lol:

Λουιιιιιιιιιι, τσικλες περσυνες με σιταρον ρε φιλε, καμνεις? :lol:
Δουλεύω πάνω σε μία νέα συνταγή
Δώσμου λίγες μέρες
Σήμερα σε απογευματινό περπατητό 5 μπριζόλες (γίνουνται) 15 λουκάνικα 5 παστουρμά και 1 κιλό συκωτάκι. Βγάλαμε το μεζέ μας

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΓΩ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ :lol: :lol: :lol: :lol:

Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Πανικος Setter έγραψε:ρε κοπέλια τι εννα γίνει ? εννα πούμε τίποτε για καμιά τσικλα η εννα καμνουμε προξενια ?
εγώ πάντος την άδεια ευκαλα την , ακομα μια τσίκλα χθες στο τζιταστρο
να σας γυρίζει :lol: :lol: :lol:
Μάλλον στο ίδιο τζίταστρο ήμασταν φίλε Πανίκο :lol:

Είδα 2 εγώ, πήρα την μία! Η πρώτη που πέρασε ήταν ψηλά, δεν της έριξα, άκουσα μετά μια τουφεκιά και μια φωνή, "έτην κάτω πουλούα μου'', μάλλον την τζίκλα εννοούσε...δεν ξέρω αν ήσουν εσύ, αλλά χαλάλιν σου φίλε :lol: :lol: :lol:

Την Κυριακή ελπίζω να τις κάνουμε 2 :roll:
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”