Laurona έγραψε:Ειμαι σιγουρος οτι ο Σωτηρης ειναι πολυ καλο παιδι, και απλα πρεπει καποιος να του εξηγησει οτι ο γραπτος λογος μεστα φορουμ παρεξηγειται, εαν δεν τιθεται σωστα.
Δεν πιστευω οτι θελει να μαθει τους πιο παλιους κυνηγους ''γραματα'' η οτι δεν σεβεται, αντιθετα.
Τους νεαρους μας πρεπει να τους παρατζιελουμε και να τους εξηγουμε, παρα να τους καταγνονουμε, ολοι θελουν τ ο τροπο τους και χιλιες φορες να τους εχουμε κοντα στα κυνηγια και τα ψαρεματα και να τους εξηγουμε πως να λενε κατι, παρα να ξερουν να λαλουν κατι ,αλλα να εν μεσα σε αλλα πραματα χειροτερα που καταστρεφουν το μελλον του τοπου μας.
Ας αφησουμε λοιπον ολα τα λλα πισω, και οπως πολυ καλα εκαμε ο Λουις Σεττερ, ας εξηγουμε και ας πιανουμε τους νεους που κοντα.
Σαν ανθρωπος ειμαι πολυ σοβαρος, το αστειο στην ωρα του και το σοβαρο στην ωρα του, αλλα ειδετε και εσεις, καποτε γραφω τσιοφτες απλα και μονο για να γελουμε και να ξεδωνουμε, εχει το αναγκην ο ανθρωπος να γελα καθε τοσο.( βλεπε καφε hunt and shoot)
Ατε ετελειωσεν το θεμα δαμε.
οσο για τον Πανικο, βαλω το σιερι μου εγω στην φωθκια, οτι ειναι ενας απο τους ΛΙΓΟΥΣ ανθρωπους που πραγματικα εχουν πανω τους ΑΝΘΡΩΠΙΑ και ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ.
Πιο παλια, επειδη ειναι απο τα κΟΚΚΙΝΑ ΧΩΡΙΑ

πολλοι βιαστικαν να τoν κρινουν, να του την που κλπ κλπ.
Ενα αποφθεγμα λεει....εαν ειχαμεν μαθκια πισω μας να βλεπουμεν τζινα που καμνουμεν εμεις, εν θα μας κοφταν οι αλλοι.
μακαρι να φταναμε τον Πανικο στο μικρο του το δακτυλουιν, στην λεβεντια και την ανθρωπια του.
Ειπαμεν οι καιροι εν δυσκολοι, ο κοσμος πιεσμενος ως το λαιμο και τα νευρα μας ευαισθητα.
Ας ΒΟΗΘΟΥΜΕΝ ΟΛΟΙ Ο ΕΝΑςΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ, ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΥΛΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.
Οποταν νομιζω οτι το θεμα ειναι ληξαν, και συνεχιζουμεν στο θεμα μας.
Εχω τζικλες μεστο θαλαμο που περσυ, θελει κανενας
Αλλα πρωτα να τες εξεταση ο γιατρος μας αν τροουνται, πριν να σας τες δοκω
Λουιιιιιιιιιι, τσικλες περσυνες με σιταρον ρε φιλε, καμνεις?