εγω απο περσυ τον καιρο της ζικλας αρεσκει μου να κυνηγω φασες! οι ζικλες που παιζω δεν ειναι αυτες που περνουν απο το ποστο μου σαν καρτερω φασες...ζινες δεν τες παιζω για να μην προδοσω το ποστο μου στες φασες και στους αλλους κυνηγους της περιοχης! ειναι ζικλες που παιζω απο τες 10-12-1 που κατεβενω απο το ποστο για να ξεσκασω αφου οι φασες ποκαθουνται ζινες τες ωρες...οκ αν παιξω 10-15 πουλια μεσα σε 2 ωρες περπατημα καμει μου αισθηση, χαιρομαι αλλα αν παιξω 2-5 πουλια οκ εν σαμπος και δεν επαιξα ουτε θα χαρω αλλα ουτε και θα λυπηθω τον κοπο μου εξαλου σιγα απλα περπατω για να ξεσκασω που τες πολλες ωρες στο ποστο!
την τεταρτη που επαιξα 10 ζικλες μεσα σε λιγοτερο απο 2 ωρες αν εμενα ζιαμε και συνεχιζα θα επαιζα αλλες τοσες μπορει και παραπανο παρολα αυτα προτιμησα να παω παλε στο ποστο και ολα αυτα για 1 φασα που χαρηκα παραπανω που τες 10 ζικλες!
οτι λαλω λαλω το για να σας βοηθισω δεν γινεται εγω που ψαχνω φασες να βρισκω λιες ζικλες και καποιος που ψαχνει ζικλες να μεν βρισκει τιποτε! κατι καμει λαθος , και αυτο που μπορω να καταλαβω ειναι πως ψαχνει λαθος τοπους!