ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
sotiris!129

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από sotiris!129 »

οπως και να εχει ουτε εμενα μου κανουν αισθηση οι ζικλες... για να παω να κατσω ποστο για ζικλες πρεπει να ξερω οτι εν να κρεμασω περαν τον 20+ πουλια μεσα σε 1-2 ωρες αλιως δεν αξιζει τον κοπο να παω να κατσο τοση ωρα ζιαμε ! εν να βαρεθω τοσο πολλα που θα πιω 2 πακετα τσιαρα μεσα σε 2 ωρες :lol: !
εγω απο περσυ τον καιρο της ζικλας αρεσκει μου να κυνηγω φασες! οι ζικλες που παιζω δεν ειναι αυτες που περνουν απο το ποστο μου σαν καρτερω φασες...ζινες δεν τες παιζω για να μην προδοσω το ποστο μου στες φασες και στους αλλους κυνηγους της περιοχης! ειναι ζικλες που παιζω απο τες 10-12-1 που κατεβενω απο το ποστο για να ξεσκασω αφου οι φασες ποκαθουνται ζινες τες ωρες...οκ αν παιξω 10-15 πουλια μεσα σε 2 ωρες περπατημα καμει μου αισθηση, χαιρομαι αλλα αν παιξω 2-5 πουλια οκ εν σαμπος και δεν επαιξα ουτε θα χαρω αλλα ουτε και θα λυπηθω τον κοπο μου εξαλου σιγα απλα περπατω για να ξεσκασω που τες πολλες ωρες στο ποστο!
την τεταρτη που επαιξα 10 ζικλες μεσα σε λιγοτερο απο 2 ωρες αν εμενα ζιαμε και συνεχιζα θα επαιζα αλλες τοσες μπορει και παραπανο παρολα αυτα προτιμησα να παω παλε στο ποστο και ολα αυτα για 1 φασα που χαρηκα παραπανω που τες 10 ζικλες!
οτι λαλω λαλω το για να σας βοηθισω δεν γινεται εγω που ψαχνω φασες να βρισκω λιες ζικλες και καποιος που ψαχνει ζικλες να μεν βρισκει τιποτε! κατι καμει λαθος , και αυτο που μπορω να καταλαβω ειναι πως ψαχνει λαθος τοπους!
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

sotiris!129 έγραψε:οπως και να εχει ουτε εμενα μου κανουν αισθηση οι ζικλες... για να παω να κατσω ποστο για ζικλες πρεπει να ξερω οτι εν να κρεμασω περαν τον 20+ πουλια μεσα σε 1-2 ωρες αλιως δεν αξιζει τον κοπο να παω να κατσο τοση ωρα ζιαμε ! εν να βαρεθω τοσο πολλα που θα πιω 2 πακετα τσιαρα μεσα σε 2 ωρες :lol: !
εγω απο περσυ τον καιρο της ζικλας αρεσκει μου να κυνηγω φασες! οι ζικλες που παιζω δεν ειναι αυτες που περνουν απο το ποστο μου σαν καρτερω φασες...ζινες δεν τες παιζω για να μην προδοσω το ποστο μου στες φασες και στους αλλους κυνηγους της περιοχης! ειναι ζικλες που παιζω απο τες 10-12-1 που κατεβενω απο το ποστο για να ξεσκασω αφου οι φασες ποκαθουνται ζινες τες ωρες...οκ αν παιξω 10-15 πουλια μεσα σε 2 ωρες περπατημα καμει μου αισθηση, χαιρομαι αλλα αν παιξω 2-5 πουλια οκ εν σαμπος και δεν επαιξα ουτε θα χαρω αλλα ουτε και θα λυπηθω τον κοπο μου εξαλου σιγα απλα περπατω για να ξεσκασω που τες πολλες ωρες στο ποστο!
την τεταρτη που επαιξα 10 ζικλες μεσα σε λιγοτερο απο 2 ωρες αν εμενα ζιαμε και συνεχιζα θα επαιζα αλλες τοσες μπορει και παραπανο παρολα αυτα προτιμησα να παω παλε στο ποστο και ολα αυτα για 1 φασα που χαρηκα παραπανω που τες 10 ζικλες!
οτι λαλω λαλω το για να σας βοηθισω δεν γινεται εγω που ψαχνω φασες να βρισκω λιες ζικλες και καποιος που ψαχνει ζικλες να μεν βρισκει τιποτε! κατι καμει λαθος , και αυτο που μπορω να καταλαβω ειναι πως ψαχνει λαθος τοπους!
Σωτηρη φίλε μου, ετυχε σε περιοχες που γειτνίαζουν με τον τόπο που κυνηγας τις φασσες να έχει και λιγες τζικλες ή να εβαλεν καμια πάσα πουλια και να κρατησε ο τόπος..
Κανένας δεν ψαχνει λαθος τόπους λεβεντη μου. Οι τόποι που καποιος παει να κυνηγησει τσιχλες μπορει περσι να εκαμε αριθμους. Το Σαββατο μαζι με τον φίλο kypros εγυρισαμε την μιση Κύπρο, και ο αδερφος μου την αλλη μιση για ναγνωριση....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΖΙΚΛΕΣ επειδη σου εφεξε εσενα μιαν ημερα , η ηβρες λιες τζαι ποσκολιεσαι εν σημαινει οτι οι υπολοιποι καμνουμε κατι λαθος τσιακκο μου
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
sotiris!129

Anthimos έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:οπως και να εχει ουτε εμενα μου κανουν αισθηση οι ζικλες... για να παω να κατσω ποστο για ζικλες πρεπει να ξερω οτι εν να κρεμασω περαν τον 20+ πουλια μεσα σε 1-2 ωρες αλιως δεν αξιζει τον κοπο να παω να κατσο τοση ωρα ζιαμε ! εν να βαρεθω τοσο πολλα που θα πιω 2 πακετα τσιαρα μεσα σε 2 ωρες :lol: !
Σωτηρη φίλε μου, ετυχε σε περιοχες που γειτνίαζουν με τον τόπο που κυνηγας τις φασσες να έχει και λιγες τζικλες ή να εβαλεν καμια πάσα πουλια και να κρατησε ο τόπος..
Κανένας δεν ψαχνει λαθος τόπους λεβεντη μου. Οι τόποι που καποιος παει να κυνηγησει τσιχλες μπορει περσι να εκαμε αριθμους. Το Σαββατο μαζι με τον φίλο kypros εγυρισαμε την μιση Κύπρο, και ο αδερφος μου την αλλη μιση για ναγνωριση....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΖΙΚΛΕΣ επειδη σου εφεξε εσενα μιαν ημερα , η ηβρες λιες τζαι ποσκολιεσαι εν σημαινει οτι οι υπολοιποι καμνουμε κατι λαθος τσιακκο μου
ε Ανθημε μου συνφονω δεν εχει ζικλες και η χρονια ειναι η πλεον χειροτερη απο ολες τες αλλες χρονιες και εμεις εκαμαμε γυρο την μιση κυπρο για να εβρουμε κανενα ποστο για ζικλες αλλα δεν ... οι ζικλες ομως που επαιξα τουτες τες 4 εξωρμησης ειναι σε διαφορετικες περιοχες και μαλιστα σε 2 διαφορετικες επαρχιες :? ! 3 τοπους επαρχια Λευκωσιας και 1 τοπο επαρχια Λεμεσου
4/4 τοπους που εκατεβεικα για να περπατησω για ζικλες επαιξα ! αρα το 4 οπλα 1 ζικλα η το ειδα 1 φενεται υπερβολικα ασχημο δεν το χωρει ο νους μου!
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

ΑΑ ρε Σώτο.......α ρε Σώτο...........α ρε Σώτο.
ΕΝ να σε πάρει τζαι να σε συκώσει αν συνεχισεις.....
ΤΕΛΟΣ
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
sotiris!129

Rai έγραψε:ΑΑ ρε Σώτο.......α ρε Σώτο...........α ρε Σώτο.
anws εν καλα που λαλει ο Rai εν να εβρω τον πελα μου στο τελος ...
οτι σας φεξει ο Θεος καμεται ...
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

sotiris!129 έγραψε: συνφωνω δεν εχει ζικλες και η χρονια ειναι η πλεον χειροτερη απο ολες τες αλλες χρονιες και εμεις εκαμαμε γυρο την μιση κυπρο για να εβρουμε κανενα ποστο για ζικλες αλλα δεν ... οι ζικλες ομως που επαιξα τουτες τες 4 εξωρμησης ειναι σε διαφορετικες περιοχες και μαλιστα σε 2 διαφορετικες επαρχιες :? ! 3 τοπους επαρχια Λευκωσιας και 1 τοπο επαρχια Λεμεσου
4/4 τοπους που εκατεβεικα για να περπατησω για ζικλες επαιξα ! αρα το 4 οπλα 1 ζικλα η το ειδα 1 φενεται υπερβολικα ασχημο δεν το χωρει ο νους μου!
Ρε φιλε δηλ εσυ παεις σε παραδοσιακα περασματα τζικλας και καμνουν και περασμα κανονικα????
Δεν μιλω να περπατησεις 3-4 ωρες να καμεις 10 χιλιομετρα και 20 αυλατζια για να παιξεις 10 πουλια αν εβρεις
Αν ναι παρμε μαζι σου και οτι παιξω δικα σου σαν ενδειξη ευχαριστησης

Διαλεξε περιοχες απο Κληρου μεχρι τροοδος να σε παρω στα πιο δυνατα περασματα που μεχρι περσυ εριχνες και 3-4 πακετα χαρτουτσιες ετσι καιρο μονο πρωι σε περασμα περκει κατεβουν και εκει λιγες αμαν μαθουν οτι θα παεις :lol: :lol:
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

sotiris!129 έγραψε:
Rai έγραψε:ΑΑ ρε Σώτο.......α ρε Σώτο...........α ρε Σώτο.
anws εν καλα που λαλει ο Rai εν να εβρω τον πελα μου στο τελος ...
οτι σας φεξει ο Θεος καμεται ...

ΟΧΙ Σωτο τουτον που ειπες εν λαθος και αν θελεις ακους με.
Οχι μονο στο τζινιν, αλλα και στην ζωη σου και αυριο στην επαγγελματικη σου καριερα, να λες αυτο που θες, εκει που πρεπει φτανει να το τεκημριωνεις και να μην εισαι απολυτος.
Για πρωτη φορα σε ειδα να αναπτυσεις πολυ ομορφα την θεση σου ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ και μου αρεσε παρα πολυ.
Φιλε μου ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ τον μπελα σου και εγω προσωπικα δεν δεχομαι να εβρεις τον μπελα σου.
Διοτι δεν υποχρεωσες κανεναν να παει περπατητος να παιξει τζικλες, ειπες οτι εσυ βρισκεις, οχι οτι πρεπει να βρισκουμεν ουλλοι και δεν χρησιμοποιησες ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΦΟΡΑ ασχημα επιθετα που προσβαλλουν αδικα αλλους.
Εισουν σωστος και ειναι αρχη μου, αμα παρατζιελλω καποιου το λαθος του( οπως ειχα καμει πιο παλια) , αμα βελτιωθει, οπως τωρα εσυ, να του λαλω τζιε το σωστο του.

Εισαι οκ, μεν φοασε τιποτε.
Ωσπου λαλεις την γνωμη σου χωρις να εισαι απολυτος και χωρις να βαλεις αλλους σε καλουπια, να λαλεις αυτο που πιστευεις, Αυτη ειναι η συμβουλη μου και μπραβο για την αλλαγη.

Ατε και που του χρονου και στα ρεχτα :lol: ( πειραζω σε)
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Max
Full Member

Δημοσίευση από Max »

Να σας πω και την συνέχεια. Την επόμενη εξόρμηση ο Σωτήρης θα φάει τους τόπους να παίξει τζίκλες θα τες φκάλει φωτογραφία και θα μας πει ότι Ναι έχει τζίκλες προσπαθώντας να μας πείσει ότι έχει τζίκλες. Και έμείς οι άσχετοι εν μπορούμε να τες έβρουμε. Κανεί τζαι εκουράστηκα με τούτο το θέμα.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

'petros' έγραψε:
sotiris!129 έγραψε: συνφωνω δεν εχει ζικλες και η χρονια ειναι η πλεον χειροτερη απο ολες τες αλλες χρονιες και εμεις εκαμαμε γυρο την μιση κυπρο για να εβρουμε κανενα ποστο για ζικλες αλλα δεν ... οι ζικλες ομως που επαιξα τουτες τες 4 εξωρμησης ειναι σε διαφορετικες περιοχες και μαλιστα σε 2 διαφορετικες επαρχιες :? ! 3 τοπους επαρχια Λευκωσιας και 1 τοπο επαρχια Λεμεσου
Ρε φιλε δηλ εσυ παεις σε παραδοσιακα περασματα τζικλας και καμνουν και περασμα κανονικα????
Δεν μιλω να περπατησεις 3-4 ωρες να καμεις 10 χιλιομετρα και 20 αυλατζια για να παιξεις 10 πουλια αν εβρεις
Αν ναι παρμε μαζι σου και οτι παιξω δικα σου σαν ενδειξη ευχαριστησης

Διαλεξε περιοχες απο Κληρου μεχρι τροοδος να σε παρω στα πιο δυνατα περασματα που μεχρι περσυ εριχνες και 3-4 πακετα χαρτουτσιες ετσι καιρο μονο πρωι σε περασμα περκει κατεβουν και εκει λιγες αμαν μαθουν οτι θα παεις :lol: :lol:
Εσυ ελα κατω να κατσουμε στο μεζε, και εννα παει ο Χριστοφορος με τον Αυξεντη στες τζικλες, να φερουν τους γερους τους, ενθα βουρουμεν εμεις :lol:
Τζιε για τες γεναιτζιες με σκεφτεσε, εννα τους τες δοκουμε να τες ξιφτεριζουν.Αμαν εν οι γιουες τους που παιζουν τες τζικλες καθαριζουν τες και σιερουνται τζιολας :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Max έγραψε:Να σας πω και την συνέχεια. Την επόμενη εξόρμηση ο Σωτήρης θα φάει τους τόπους να παίξει τζίκλες θα τες φκάλει φωτογραφία και θα μας πει ότι Ναι έχει τζίκλες προσπαθώντας να μας πείσει ότι έχει τζίκλες. Και έμείς οι άσχετοι εν μπορούμε να τες έβρουμε. Κανεί τζαι εκουράστηκα με τούτο το θέμα.

Ρε παιδια γιατι πρεπει καποιος να σας πεισει οτι εχει τσικλες?
Αφου βλεπουμε ολοι οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
Ο μιτσης εχει κεφιν, εχει μερακκιν, παιζει λιες ποσκολιετε, εγω σιερουμε που βρισκει, εν και ειπεν μας παενετε τζιε εν τζιαμε, ειπεν μας οτι αμα περπατησουμεν ενα παιξουμεν 2-3 να χαρουμεν.

Τωρα εαν δεν βρισκουμεν εν και φτεει τζινος, εν τζιε η τυχη μεσα ,εν και πολλα αλλα.
Ο μιτσης παει βουττημαν - γεννημαν, καμνει την καυλα του, εμεις καμνουμεν την δικη μας, τουλαχιστον τουτην την φορα δεν ειδα καπου να προσπαθει να μας πεισει, ειδα να λαλει την γνωμη του.

Μακαρι να ερτουν να παιξουμεν ουλλοι, εαν δεν ερτουν, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΧΟΥΜΕΝ ΥΓΕΙΑΝ τζιε κανει :)

Hunting is passion......
Passion is point......
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”