ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από admin »

Καλημέρα φίλε , εγώ χθές γύρω στις 3 ξύπνησα και είδα το θερμόμετρο μέσα στο δωμάτιο να γράφει 13 βαθμούς. Εγύρισα πλευρό και εκούτσωσα!!! Μαύρες να μείνουν, μακάρι να έρτουν να παίξουν όσοι πάνε και αν γίνει κάτι τέτοιο υπάρχουν και πολλά τσίταστρα!!!
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

πανικος έγραψε:καλημερα απο το ανιαρο μονοτονο αλλα ζεστο γραφειο :D λογω του οτι χθες δεν ηβρα ενα πλασμα να με ακολουθα για εξορμηση τσιχλασ σημερα και παρα το οτι ψες ωρα 11 εμαθα οτι χθες στον ακαμα τα πουλια ηταν εκατομυρια ναι οπωσ σασ στο λεω ετσι μασ ειπε ο φιλοσ απο την παφο και παλι ειμαι γραφειο :evil:
θα ηθελα να μου πειτε αποτελεσματα να δω αν θα πεταχτω απο το μπαλκονι η να μεινω στην καρεκλουδα μου :lol:
εμένα μου εμείνε το κρύος :D επαρχία αμμοχώστου δεν είδα τπτ :(
THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Καλημερα μαγκες, τα χιονια εν μες την Λευκωσια , εν κινητε στρουφος σημερα ....Εξω το θερμομετρο ειναι στον -1
Αν ηρταν εν ναν τζαι την Κυριακη δαμε... :D
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Κατά τις 3-4 έκλ'''σα και γύρισα πλευρό
Κάντε Like στο facebook και κερδίστε εκατομμύρια πουλιά να μπαίνουν από όλες τις πλευρές του νησιού :lol:
didimos8
Full Member

Δημοσίευση από didimos8 »

πανικος έγραψε:καλημερα απο το ανιαρο μονοτονο αλλα ζεστο γραφειο :D λογω του οτι χθες δεν ηβρα ενα πλασμα να με ακολουθα για εξορμηση τσιχλασ σημερα και παρα το οτι ψες ωρα 11 εμαθα οτι χθες στον ακαμα τα πουλια ηταν εκατομυρια ναι οπωσ σασ στο λεω ετσι μασ ειπε ο φιλοσ απο την παφο και παλι ειμαι γραφειο :evil:
θα ηθελα να μου πειτε αποτελεσματα να δω αν θα πεταχτω απο το μπαλκονι η να μεινω στην καρεκλουδα μου :lol:

ΤΩΡΑ ΗΡΘΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΟΥΝΟ.ΕΙΔΑ 2 ΠΟΥ ΜΑΚΡΙΑ.ΕΝ ΕΣΥΡΑ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΥ ΤΟ ΣΧΙΟΝΙ................ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΠΤ.....
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

didimos8 έγραψε:

ΤΩΡΑ ΗΡΘΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΟΥΝΟ.ΕΙΔΑ 2 ΠΟΥ ΜΑΚΡΙΑ.ΕΝ ΕΣΥΡΑ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΥ ΤΟ ΣΧΙΟΝΙ................ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΠΤ.....
άισε τσιαι εν να πάω εγώ το απόγευμα να τις ήβρω να τις σκετρυπώσω
I believe half of what I see and nothing of what I hear
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Πανικος Setter έγραψε:ωραίο ξημέρωμα σήμερα αλλα όσο αφορά τις τζικλες είναι τραγική η κατάσταση
δεν κόβω φλέβες για αυτό το κυνήγι αλλά διερωτάσαι τι συμβαίνει , έτσι από περιέργεια το πρωί πήγα ένα γυρο με το αυτοκίνητο όπου μπορούσα φυσικά να δω τι γίνετε
ενώ ακόμα και πέρσι με έτσι σκηνικό έβλεπες λίγα πουλια ειδικά μαυροπουλους να σηκώνονται από κανένα περβόλι η ποταμό , σήμερα τίποτε
πολυ ωραιο τοπιο φιλε που ειναι οι φωτογραφιες.ετσι τοπο να ειμουν τωρα και αναθεμα τες τζικλες :)
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Andreas chivas
Full Member

Δημοσίευση από Andreas chivas »

Από ποια περιοχή είναι οι φωτογραφίες φίλε Πανίκο?
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

FRANCHI έγραψε:
didimos8 έγραψε:

άισε τσιαι εν να πάω εγώ το απόγευμα να τις ήβρω να τις σκετρυπώσω
βλεπε ανατολικα οπωσ θα κυνηγας θα σου τες στελλω προς τα δυτικα πανω σου αν δω και εχει στο χωριο τα απογευμα ;)
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
DIMITRISF
Full Member

Δημοσίευση από DIMITRISF »

Kalhmera paidia k apo eparhia lemesou.apo tis 6.20 katw pou ton pefko na trww tin maloupa kai eida 4 pou makria.evelpistw tin kiriaki meta apo afto ton kairo na zestanoume ligo tis kannes :-) sorry gia ta greekglish milw apo tablet.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”