ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .
Καλημέρα φίλε , εγώ χθές γύρω στις 3 ξύπνησα και είδα το θερμόμετρο μέσα στο δωμάτιο να γράφει 13 βαθμούς. Εγύρισα πλευρό και εκούτσωσα!!! Μαύρες να μείνουν, μακάρι να έρτουν να παίξουν όσοι πάνε και αν γίνει κάτι τέτοιο υπάρχουν και πολλά τσίταστρα!!!
Προσέχουμε...για να έχουμε
- canastas
- Full Member
εμένα μου εμείνε το κρύοςπανικος έγραψε:καλημερα απο το ανιαρο μονοτονο αλλα ζεστο γραφειολογω του οτι χθες δεν ηβρα ενα πλασμα να με ακολουθα για εξορμηση τσιχλασ σημερα και παρα το οτι ψες ωρα 11 εμαθα οτι χθες στον ακαμα τα πουλια ηταν εκατομυρια ναι οπωσ σασ στο λεω ετσι μασ ειπε ο φιλοσ απο την παφο και παλι ειμαι γραφειο
![]()
θα ηθελα να μου πειτε αποτελεσματα να δω αν θα πεταχτω απο το μπαλκονι η να μεινω στην καρεκλουδα μου

THE BEST THERE IS
- Anthimos
- Moderator
Καλημερα μαγκες, τα χιονια εν μες την Λευκωσια , εν κινητε στρουφος σημερα ....Εξω το θερμομετρο ειναι στον -1
Αν ηρταν εν ναν τζαι την Κυριακη δαμε...
Αν ηρταν εν ναν τζαι την Κυριακη δαμε...

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Κατά τις 3-4 έκλ'''σα και γύρισα πλευρό
Κάντε Like στο facebook και κερδίστε εκατομμύρια πουλιά να μπαίνουν από όλες τις πλευρές του νησιού
Κάντε Like στο facebook και κερδίστε εκατομμύρια πουλιά να μπαίνουν από όλες τις πλευρές του νησιού

-
- Full Member
πανικος έγραψε:καλημερα απο το ανιαρο μονοτονο αλλα ζεστο γραφειολογω του οτι χθες δεν ηβρα ενα πλασμα να με ακολουθα για εξορμηση τσιχλασ σημερα και παρα το οτι ψες ωρα 11 εμαθα οτι χθες στον ακαμα τα πουλια ηταν εκατομυρια ναι οπωσ σασ στο λεω ετσι μασ ειπε ο φιλοσ απο την παφο και παλι ειμαι γραφειο
![]()
θα ηθελα να μου πειτε αποτελεσματα να δω αν θα πεταχτω απο το μπαλκονι η να μεινω στην καρεκλουδα μου
ΤΩΡΑ ΗΡΘΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΟΥΝΟ.ΕΙΔΑ 2 ΠΟΥ ΜΑΚΡΙΑ.ΕΝ ΕΣΥΡΑ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΥ ΤΟ ΣΧΙΟΝΙ................ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΠΤ.....
- FRANCHI
- Full Member
άισε τσιαι εν να πάω εγώ το απόγευμα να τις ήβρω να τις σκετρυπώσωdidimos8 έγραψε:πανικος έγραψε:καλημερα απο το ανιαρο μονοτονο αλλα ζεστο γραφειολογω του οτι χθες δεν ηβρα ενα πλασμα να με ακολουθα για εξορμηση τσιχλασ σημερα και παρα το οτι ψες ωρα 11 εμαθα οτι χθες στον ακαμα τα πουλια ηταν εκατομυρια ναι οπωσ σασ στο λεω ετσι μασ ειπε ο φιλοσ απο την παφο και παλι ειμαι γραφειο
![]()
ΤΩΡΑ ΗΡΘΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΟΥΝΟ.ΕΙΔΑ 2 ΠΟΥ ΜΑΚΡΙΑ.ΕΝ ΕΣΥΡΑ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΥ ΤΟ ΣΧΙΟΝΙ................ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΠΤ.....
I believe half of what I see and nothing of what I hear
- πανικος
πολυ ωραιο τοπιο φιλε που ειναι οι φωτογραφιες.ετσι τοπο να ειμουν τωρα και αναθεμα τες τζικλεςΠανικος Setter έγραψε:ωραίο ξημέρωμα σήμερα αλλα όσο αφορά τις τζικλες είναι τραγική η κατάσταση
δεν κόβω φλέβες για αυτό το κυνήγι αλλά διερωτάσαι τι συμβαίνει , έτσι από περιέργεια το πρωί πήγα ένα γυρο με το αυτοκίνητο όπου μπορούσα φυσικά να δω τι γίνετε
ενώ ακόμα και πέρσι με έτσι σκηνικό έβλεπες λίγα πουλια ειδικά μαυροπουλους να σηκώνονται από κανένα περβόλι η ποταμό , σήμερα τίποτε

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
-
- Full Member
Από ποια περιοχή είναι οι φωτογραφίες φίλε Πανίκο?
- πανικος
βλεπε ανατολικα οπωσ θα κυνηγας θα σου τες στελλω προς τα δυτικα πανω σου αν δω και εχει στο χωριο τα απογευμαFRANCHI έγραψε:άισε τσιαι εν να πάω εγώ το απόγευμα να τις ήβρω να τις σκετρυπώσωdidimos8 έγραψε:πανικος έγραψε:καλημερα απο το ανιαρο μονοτονο αλλα ζεστο γραφειολογω του οτι χθες δεν ηβρα ενα πλασμα να με ακολουθα για εξορμηση τσιχλασ σημερα και παρα το οτι ψες ωρα 11 εμαθα οτι χθες στον ακαμα τα πουλια ηταν εκατομυρια ναι οπωσ σασ στο λεω ετσι μασ ειπε ο φιλοσ απο την παφο και παλι ειμαι γραφειο
![]()

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
-
- Full Member
Kalhmera paidia k apo eparhia lemesou.apo tis 6.20 katw pou ton pefko na trww tin maloupa kai eida 4 pou makria.evelpistw tin kiriaki meta apo afto ton kairo na zestanoume ligo tis kannes
sorry gia ta greekglish milw apo tablet.