ΤΖΑΙ ΠΟΨΕ!!!

Απάντηση
Γιατρός

Re: 18 ΤΖΑΙ ΠΟΨΕ!!!

Δημοσίευση από Γιατρός »

Απόψε θέλει να έιναι κάποιος με τους σκύλλους κάτω και εγώ σκοπός ;;; :lol:
Εννά βαρεθώ όμως :roll:
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

louisll έγραψε:Απόψε θέλει να έιναι κάποιος με τους σκύλλους κάτω και εγώ σκοπός ;;; :lol:

Πάρε popcorn μαζί σου για να μην βαρεθείς!
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

louisll έγραψε:Απόψε θέλει να έιναι κάποιος με τους σκύλλους κάτω και εγώ σκοπός ;;; :lol:

Να δεις οτι τον εφκαλαν οι σκυλλοι και βουρουν τον μες τις λατσιες και ρεσσουν τον κανενα θκυο φορες αλλα εν πυκνα τζαι δεν το θωρεις και βουρας και πεφτουν τα φουσιεκκια να τον φτασεις μες το ξεφωτο.........................................................................!!! :)
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Anthimos έγραψε:

Να δεις οτι τον εφκαλαν οι σκυλλοι και βουρουν τον μες τις λατσιες και ρεσσουν τον κανενα θκυο φορες αλλα εν πυκνα τζαι δεν το θωρεις και βουρας και πεφτουν τα φουσιεκκια να τον φτασεις μες το ξεφωτο.........................................................................!!! :)
Βουρώ με τα ποπ κορν μόλις τον εφκάλαν
Λαθκιασμένα σιέρκα τζαι αλλάσσει τζαι ο τζερός μετά τις 830 ;)
Φκάλλω άλλες χαρτούτσιες τζαι πέφτουν μου τα ποπ κορν :(
Κάμνω λάθος χαρτούτσιες που ήταν για υγρασία τζαι γλυκασιά ενώ εν ξηρασία τζαι κρυαδούα
Καλλικώνω τον , ξυτιμάζει με ο παρέας τζαι θωρούν με περίεργα τζαι οι σσιήλλοι :oops:
Πυροβολώ τον παρέα
Τρώω τα ποπ κορν που εμείναν με τους σιιήλλους
:lol:
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

louisll έγραψε:
Anthimos έγραψε:

Βουρώ με τα ποπ κορν μόλις τον εφκάλαν
Λαθκιασμένα σιέρκα τζαι αλλάσσει τζαι ο τζερός μετά τις 830 ;)
Φκάλλω άλλες χαρτούτσιες τζαι πέφτουν μου τα ποπ κορν :(
Κάμνω λάθος χαρτούτσιες που ήταν για υγρασία τζαι γλυκασιά ενώ εν ξηρασία τζαι κρυαδούα
Καλλικώνω τον , ξυτιμάζει με ο παρέας τζαι θωρούν με περίεργα τζαι οι σσιήλλοι :oops:
Πυροβολώ τον παρέα
Τρώω τα ποπ κορν που εμείναν με τους σιιήλλους
:lol:
TOYTON ΜΑΛΙΣΤΑ EN ONEIΡΟ ΟΗ ΠΕΛΛΑΡΕΣ.. :lol:
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Anthimos έγραψε:Να δεις οτι τον εφκαλαν οι σκυλλοι και βουρουν τον μες τις λατσιες και ρεσσουν τον κανενα θκυο φορες αλλα εν πυκνα τζαι δεν το θωρεις και βουρας
Πάντως ως δαμε εκρατουν την αναπνοή μου :|
Si vis pacem, para bellum
sotiris!129

Re: 19 ΤΖΑΙ ΠΟΨΕ!!!

Δημοσίευση από sotiris!129 »

marinos.a έγραψε:
Anthimos έγραψε:Ρε Σωτο μια ασχετη ερωτηση το 129διπλα που τ' ονομα σου τι συμβολιζει???
Τις 129 λαβές που ξέρει για να εξουδετερώσει εναν αχαπαρο :lol: :lol: :lol:
ηταν πρην χρονια 30 Ιουλιου μεσημερακι μερα Παρασκευη τοτε ειχα μια μεγαλη μανια με την αντενα και τες κουρκουνες εμπενα μεσα στο www.cyprusfishingmagazine.com και διαβαζα διαφορα για εμπλουτιζω τες γνοσεις μου ομως ζινη την μερα επεια πολλην ψαρι και ειπα να γραφτω να τους το χουμισω λιον... καμω ζεγω ο καιμενος του θεου εγραφη εθελεν ψευδωνιμον... "τι να βαλω λαλω Σπαρτακος?" φιε ωλαν εν να χουμηστω μιαν κασιαν κουρκουνες ζε να μεν ξερει ο κοσμος ποιος εν πουμε ζε εγραψα Sotiris σιγα μεν το επιανε ομως σιουρα ειχεν καποιον αλλων ετσι ζεγω εκαμα μιαν γλιορην κυνηση πας τα πληκτρα και εφκεικεν !129 μετα το Σωτηρης!
μετα ειδα οτι ειχεν ακριβος το ιδιο φορουμ και για το κυνηγι! εγραφτικα 18 Αυγουστου μερα Τεταρτη μεσυμερακι 3 μερες μετα την πρωτη Κυριακη της φασας και εγραφτικα με το ιδιο ακριβος ονομα
τοτε μες το φορουμ ειχεν 200 μελοι αλοπως εν εμπενε ο καθε Ταλεπορος να καμει τον ομορφο επειδη ειδεν 2 λαους και επαιξεν 3 περτικους! ημασταν 200 πλασματα ζε μπορει ως το επομενο καλοζερι καφκας μες το φορουμ να μεν εγινε! ηταν αθρωποι καλοι! ο Canis o tracker686 που τον εκαμαν να φιει ο Μοδεστος ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ο dangerous ο kypros ημασταν λιοι ζε καλοι τελοσπαντον εν εμπενε το καθε καριθκιας καριδι που επειδει ξερει να βαλει 2 χαρτουτσιες μες τον σιεπετον ενομισεν εγινεν Κυνηγαρας
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Αντακοσες τες λαφαζανιες πάλε ρε Σωτήρη
Si vis pacem, para bellum
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

marinos.a έγραψε:Αντακοσες τες λαφαζανιες πάλε ρε Σωτήρη
Λαφαζανιες ενενει αλλα εχουμισα λιον τους παλιους "τους σιραες" :lol: