Εννά βαρεθώ όμως

louisll έγραψε:Απόψε θέλει να έιναι κάποιος με τους σκύλλους κάτω και εγώ σκοπός ;;;![]()
Εννά βαρεθώ όμως
louisll έγραψε:Απόψε θέλει να έιναι κάποιος με τους σκύλλους κάτω και εγώ σκοπός ;;;![]()
Εννά βαρεθώ όμως
Βουρώ με τα ποπ κορν μόλις τον εφκάλανAnthimos έγραψε:louisll έγραψε:Απόψε θέλει να έιναι κάποιος με τους σκύλλους κάτω και εγώ σκοπός ;;;![]()
Εννά βαρεθώ όμως
Να δεις οτι τον εφκαλαν οι σκυλλοι και βουρουν τον μες τις λατσιες και ρεσσουν τον κανενα θκυο φορες αλλα εν πυκνα τζαι δεν το θωρεις και βουρας και πεφτουν τα φουσιεκκια να τον φτασεις μες το ξεφωτο.........................................................................!!!
TOYTON ΜΑΛΙΣΤΑ EN ONEIΡΟ ΟΗ ΠΕΛΛΑΡΕΣ..louisll έγραψε:Βουρώ με τα ποπ κορν μόλις τον εφκάλανAnthimos έγραψε:louisll έγραψε:Απόψε θέλει να έιναι κάποιος με τους σκύλλους κάτω και εγώ σκοπός ;;;![]()
Εννά βαρεθώ όμως
Να δεις οτι τον εφκαλαν οι σκυλλοι και βουρουν τον μες τις λατσιες και ρεσσουν τον κανενα θκυο φορες αλλα εν πυκνα τζαι δεν το θωρεις και βουρας και πεφτουν τα φουσιεκκια να τον φτασεις μες το ξεφωτο.........................................................................!!!
Λαθκιασμένα σιέρκα τζαι αλλάσσει τζαι ο τζερός μετά τις 830![]()
Φκάλλω άλλες χαρτούτσιες τζαι πέφτουν μου τα ποπ κορν![]()
Κάμνω λάθος χαρτούτσιες που ήταν για υγρασία τζαι γλυκασιά ενώ εν ξηρασία τζαι κρυαδούα
Καλλικώνω τον , ξυτιμάζει με ο παρέας τζαι θωρούν με περίεργα τζαι οι σσιήλλοι![]()
Πυροβολώ τον παρέα
Τρώω τα ποπ κορν που εμείναν με τους σιιήλλους
Πάντως ως δαμε εκρατουν την αναπνοή μουAnthimos έγραψε:Να δεις οτι τον εφκαλαν οι σκυλλοι και βουρουν τον μες τις λατσιες και ρεσσουν τον κανενα θκυο φορες αλλα εν πυκνα τζαι δεν το θωρεις και βουρας
ηταν πρην χρονια 30 Ιουλιου μεσημερακι μερα Παρασκευη τοτε ειχα μια μεγαλη μανια με την αντενα και τες κουρκουνες εμπενα μεσα στο www.cyprusfishingmagazine.com και διαβαζα διαφορα για εμπλουτιζω τες γνοσεις μου ομως ζινη την μερα επεια πολλην ψαρι και ειπα να γραφτω να τους το χουμισω λιον... καμω ζεγω ο καιμενος του θεου εγραφη εθελεν ψευδωνιμον... "τι να βαλω λαλω Σπαρτακος?" φιε ωλαν εν να χουμηστω μιαν κασιαν κουρκουνες ζε να μεν ξερει ο κοσμος ποιος εν πουμε ζε εγραψα Sotiris σιγα μεν το επιανε ομως σιουρα ειχεν καποιον αλλων ετσι ζεγω εκαμα μιαν γλιορην κυνηση πας τα πληκτρα και εφκεικεν !129 μετα το Σωτηρης!marinos.a έγραψε:Τις 129 λαβές που ξέρει για να εξουδετερώσει εναν αχαπαροAnthimos έγραψε:Ρε Σωτο μια ασχετη ερωτηση το 129διπλα που τ' ονομα σου τι συμβολιζει???![]()
![]()
Λαφαζανιες ενενει αλλα εχουμισα λιον τους παλιους "τους σιραες"marinos.a έγραψε:Αντακοσες τες λαφαζανιες πάλε ρε Σωτήρη