1η ΕΞΟΡΜΗΣΗ,,,31/10/2010

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Re: 1η ΕΞΟΡΜΗΣΗ,,,31/10/2010

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

6 ατομα ( οι μισοι δεν περπατουσαν λογο ηλικιας και βαρους ) συνολο 7 περτικους .
6 επαιξα εγω ( τον 6 επαιξα τον για τον πατερα μου που δεν μπορει να περπατισει και δεν επαιξε )
κατα αλλα περασαμε καλα εκτος απο τα κοστωματα που κατι πτωσεις και τα γδαρσιματα που τες συχνες κατρακιλες λογο του οτι δεν εβρεξε :) :)
lagomania
Full Member

Δημοσίευση από lagomania »

Ξεκινησαμε απο τισ 4 για να πιασουμε το ποστο τελικα δεν ειχεν κανενα εκει και ειμασταν μονοι μας σαν πηγαιναμεν στο τοπο βρηκαμε ενα λαγο δεν τον πειραξαμε. Σταματησαμε το αυτοκινητο και τον χαζευαμε για καναν 2λεπτο και μετα εφυγε. Ξημερωσε αφησαμε τα σκυλια πισω απο αυτο το λαγο και μετα απο 2 ωρες :x τον εβγαλαν 2 χιλιομετρα απο τον τοπο που τον ειδαμε :D και εφυγε ατουφεκιστος :shock: αλλα μετα μας εβγαλαν ακομα 2 και τους πηραμε. Για την ιστορια ειμασταν 4 ατομα και πηραμε 2 λαγους ως η ωρα 11π.μ αλλα ηταν γεματος ο τοπος φασσες και περδικια παρολα αυτα τα αφηναμε στην ησυχια τους :D

Το απογευμα πηγαμε αποκλειστικα για αγρια περδικια με σκυλους μπρακ καταφεραμε 7 αγρια 2 ατομα :D
HUNTER
Full Member

Δημοσίευση από HUNTER »

ΕΡΟΤΗΣΗ ΡΕ ΚΟΠΕΛΛΙΑ? ΕΚΣΑΠΟΛΙΣΑΝ 150000 ΠΕΡΤΙΚΟΥΣ ΤΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΣ ΤΟΡΑ ΕΝ ΜΟΥ ΙΠΕΝ ΟΤΙ ΕΝ ΤΙΣ ΚΛΟΥΒΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΚΣΕΝ. ΟΥΛΛΟΙ ΕΠΕΚΣΕΤΕ ΑΡΚΟΥΣ :D :D :D :D :D :D ΤΣΕ ΑΚΟΥΩ ΤΣΕ ΑΡΙΤΗΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΝ ΤΣΕ ΤΖΙΝΟΙ ΑΡΚΟΙ. ΚΑΛΑΝ ΟΙ ΙΜΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΑΝ? ΕΗΟΣΤΙΚΑΝ ΑΛΟΠΟΣ ΚΑΛΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

4 οπλα, 5 περδικια

επιασα ενα εγω και εκαλλικωσα με ΟΛΟΧΡΥΣΑ ΚΑΛΛΙΤΖΙΑ ακομα ενα
εχει παρα πολλα απεχτα ακομα ελπιζω, θα διξει η τεταρτη

4 χαρτουτσιες ρε κοπελλια, πρωτη εξορμηση, που να το πεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
mariosk
Full Member

Δημοσίευση από mariosk »

Τελικά πήγαμε στις φάσσες μιας και δεν είχε βρέξει. Απολογισμός 17 φάσσες 2 άτομα.
Άβαταρ μέλους
Browning Ultra plus
Full Member

Δημοσίευση από Browning Ultra plus »

Καλησπεριζω τη παρεα.
Ελπιζω ολοι να επιγετε τζαι να ηρθετε πισω με υγεια οπωσ τζαι εμεις.

Εμας Εχαλασε η μερα μας με το γεγονος του 43 χρονου που επεθανε. Εγειρε καμια 200 μετρα που κοντα μας κατα τις 5 τζαι εφοναζε ενας που τζαμε "βοηθεια Εγερε τζαι Εν Μιλα Ουτε Ταρασσει.. Εκλισαν τα Μαθκια του" . λεω το τζαι ΣΗΚΩΝΕΤΕ η τριχα μου...
Θεος Μακαριση τον ανθρωπο και συγκυνηγο μας, και τα ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.

Ας πουμε ομωσ και για τα αποτελεσματα που ειναι και το θεμα.Απο κυνηγι Δοξα το θεο δεν εχω παραπονο. 5 περτικους τζαι 2 φασσες. Και να δεν ερχετουν ο ΜΑΛΑΚΑΣ να παιξει πας τη φασσα η ωρα 5 το πρωι ηταν να βαστουμε ΜΙΝΙΜΟΥΜ που 5-6 φασσες ο καθενας. Ομως εβιαστικεν ο κουμπαρος να παιξει τη ΜΙΑ.. Εν του εκαμνε να περιμενει για να παιξει 5-6. Με το που εσειρε τη σιεπεθκια εφεφκαν οι φασσες ΒΡΙΜΙΔΙ... Αλλα σκοτεινα.. εθορες κατι μουζεσ να περνουν..
Τελος Παντον Ομωσ. Αχαριστος Δεν ειμαι .. Επιατα ΠΟΛΛΑ καλα (τα Τελευτεα δυο χρονια ΚΑΘΕ Πρωτη κυριακη επαιζα πανω σε 10-15 πουλια τζαι δεν ΕΠΙΑΑΝΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ.. ΚΑΛΛΙΤΖΙΑ ΑΒΕΡΤΑ) ..
Συνολο της Παρεας. 7 οπλα επιασαμε 13 περτικους τζαι 4 φασσες (τζαι μεν αρωτησετε αν ηταν ΑΡΚΟΙ η της Κλουβας γιατι εν καταλαβω. παντως εν ειχαν βρασιολια, ερκουνταν οπωσ τα Φαντομ τζαι στο Σικωμα τους ΕΞΙΠΠΑΖΕΣΟΥΝ.. Ε Αν εν τζαι της Κλουβας .. ΕΕ τοτε Μπραβο στο εκτροφριο του σταυροβουνιου γιατι εκτος απο εκτροφη εκαμε τους τζαι Εκπευδεση).
Περιμενουμε τη Κυριακη να δουμε,,, Τεταρτη δυστηχως δουλεφκουμε τζαι Αδεια ΓΙΟΚ.. Εν μασ εμεινε τιποτε.
Καλη συνεχεια
PA310445.JPG
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Browning Ultra plus την 03 Νοέμ 2010, 12:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
panayiotis
Full Member

Δημοσίευση από panayiotis »

Γεια σας κοπελια,

Εμεις ειμασταν 5 ατομα και επιαμε 14 περτικους τζιαι 3 φασσες (εγω επεξα 4 περτικους και 1 φασσα)

Εφιεν μας τζιαι ο φκιακας απεχτος αλλα ποτ ενα παει ? Την τεταρτη ενα του καμω γενεθλια θανατου

:D :D :D :D :D
HUNTING FOR EVER
Άβαταρ μέλους
lefteris
Full Member

Δημοσίευση από lefteris »

ενεσχι κανενα που δεν επεξε τυποτε να ερτει να καμουμε παρεα
ολοκλιρη μερα κοπελια επεξα 2 φουσεκια
ηρταμεν παπαγαλοι αλλα ετζαι ο παπαγαλος καλος τι εσχι δηλαδη :D :D :D
Μοδεστος
Full Member

Δημοσίευση από Μοδεστος »

lefteris έγραψε:ενεσχι κανενα που δεν επεξε τυποτε να ερτει να καμουμε παρεα
ολοκλιρη μερα κοπελια επεξα 2 φουσεκια
ηρταμεν παπαγαλοι αλλα ετζαι ο παπαγαλος καλος τι εσχι δηλαδη :D :D :D
ρε φιλε τζε εμεις το ιδιο...2 οπλα μια φασσα,εκαλικοσαμεν τζε 2 περτικους κατα τα αλλα μια χαρα .
Άβαταρ μέλους
tracker686
Full Member

Δημοσίευση από tracker686 »

Γεια σας παιδες,σημερα εφερα τον νου μου απο την κομμαρα,απο το πρωι μεχρι το μεσημερι πηρα ενα λαγο,και μετα απο τις 2 μεχρι τις 3:30 πηρα και 4 περδικια και εχασα και το πεμπτο κουτσοφτερο....καλη πρωτη μερα δεν εχω προβλημα.....μακαρι ολες να πηγαινουν ετσι....και πρωπαντον να ερχομαστε ολοι καλα σπιτι..
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tracker686 την 01 Νοέμ 2010, 20:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”