Καλησπεριζω τη παρεα.
Ελπιζω ολοι να επιγετε τζαι να ηρθετε πισω με υγεια οπωσ τζαι εμεις.
Εμας Εχαλασε η μερα μας με το γεγονος του 43 χρονου που επεθανε. Εγειρε καμια 200 μετρα που κοντα μας κατα τις 5 τζαι εφοναζε ενας που τζαμε "βοηθεια Εγερε τζαι Εν Μιλα Ουτε Ταρασσει.. Εκλισαν τα Μαθκια του" . λεω το τζαι ΣΗΚΩΝΕΤΕ η τριχα μου...
Θεος Μακαριση τον ανθρωπο και συγκυνηγο μας, και τα ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.
Ας πουμε ομωσ και για τα αποτελεσματα που ειναι και το θεμα.Απο κυνηγι Δοξα το θεο δεν εχω παραπονο. 5 περτικους τζαι 2 φασσες. Και να δεν ερχετουν ο ΜΑΛΑΚΑΣ να παιξει πας τη φασσα η ωρα 5 το πρωι ηταν να βαστουμε ΜΙΝΙΜΟΥΜ που 5-6 φασσες ο καθενας. Ομως εβιαστικεν ο κουμπαρος να παιξει τη ΜΙΑ.. Εν του εκαμνε να περιμενει για να παιξει 5-6. Με το που εσειρε τη σιεπεθκια εφεφκαν οι φασσες ΒΡΙΜΙΔΙ... Αλλα σκοτεινα.. εθορες κατι μουζεσ να περνουν..
Τελος Παντον Ομωσ. Αχαριστος Δεν ειμαι .. Επιατα ΠΟΛΛΑ καλα (τα Τελευτεα δυο χρονια ΚΑΘΕ Πρωτη κυριακη επαιζα πανω σε 10-15 πουλια τζαι δεν ΕΠΙΑΑΝΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ.. ΚΑΛΛΙΤΖΙΑ ΑΒΕΡΤΑ) ..
Συνολο της Παρεας. 7 οπλα επιασαμε 13 περτικους τζαι 4 φασσες (τζαι μεν αρωτησετε αν ηταν ΑΡΚΟΙ η της Κλουβας γιατι εν καταλαβω. παντως εν ειχαν βρασιολια, ερκουνταν οπωσ τα Φαντομ τζαι στο Σικωμα τους ΕΞΙΠΠΑΖΕΣΟΥΝ.. Ε Αν εν τζαι της Κλουβας .. ΕΕ τοτε Μπραβο στο εκτροφριο του σταυροβουνιου γιατι εκτος απο εκτροφη εκαμε τους τζαι Εκπευδεση).
Περιμενουμε τη Κυριακη να δουμε,,, Τεταρτη δυστηχως δουλεφκουμε τζαι Αδεια ΓΙΟΚ.. Εν μασ εμεινε τιποτε.
Καλη συνεχεια
PA310445.JPG
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.