πανικος έγραψε:σημερα 2 ατομα κοκκινοχωρια 25 τσιχλες ,εκαναν περασμα απο τησ 10 ψες τις ακουαμε.ολοι νυχτα.πολλοι μαυροτζικλοι .
Πανίκο, επειδή το Σαβατοκυριάκο θα είμαι κοκκινοχωρια, έχει καμια περιοχή για να ποσκολιστούμε. Εν τζαι περιμένω να μου πεις ακριβώς απλως ενα περίπου που να ψάξω για καμιά τζικλα διότι είμαι τελεια άσχετως που τις περιοχές σας τζικάτω. Κοντά στο Cavo Greco ενα καλά?
καβο γκρεκο αριστερα του δρομου του παραλιακου οχι δεξια προς ρανταρ και αγιους αναργυρους γιατι απαγορευετε
εκει αν κανει περασμα απο θαλασσα ειναι οπως τον ακαμα θα κτυπησεις πουλια αλλα προσοχη ειναι ολο βατους και δεν βλεπει ο ενασ τον αλλο
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
πανικος έγραψε:σημερα 2 ατομα κοκκινοχωρια 25 τσιχλες ,εκαναν περασμα απο τησ 10 ψες τις ακουαμε.ολοι νυχτα.πολλοι μαυροτζικλοι .
Πανίκο, επειδή το Σαβατοκυριάκο θα είμαι κοκκινοχωρια, έχει καμια περιοχή για να ποσκολιστούμε. Εν τζαι περιμένω να μου πεις ακριβώς απλως ενα περίπου που να ψάξω για καμιά τζικλα διότι είμαι τελεια άσχετως που τις περιοχές σας τζικάτω. Κοντά στο Cavo Greco ενα καλά?
καβο γκρεκο αριστερα του δρομου του παραλιακου οχι δεξια προς ρανταρ και αγιους αναργυρους γιατι απαγορευετε
εκει αν κανει περασμα απο θαλασσα ειναι οπως τον ακαμα θα κτυπησεις πουλια αλλα προσοχη ειναι ολο βατους και δεν βλεπει ο ενασ τον αλλο
Ευχαριστω ρε φιλε,
αριστερα όπως έρχεσαι από την Αγια ναπα προς Πρωταρα και στο υψος το Κάβο Γκρέκο. Πόσο μέσα πρέπει να πάεις? Θα πάω και το Σαββατο να δω μάλλον.
Browning ultra έγραψε:εγιο λαλουσου ρε μαχ να παεις προταρα ποτζιτε που ειναι η παναγια αν ξερεις που ειναι καπου ποτζι που ειναι η ποταμοσια ποτζι παο το σαββατο
Browning ultra, η παναγια εν το στρίψιμο απένταντι από το περίπτερο Σσιοο περίπου?
φαινεται πως σε πολλες περιοχες αυριο θα βρεχει..ισως δωσει λιγο χρονο σε ορισμενες μονο περιοχες..φαινεται επισης πολλοι να αγνωουν τα νερα και θα εξορμησουν εστω και κατω που τουτες τις συνθηκες πραγμα που διχνει πως υπαρχουν αρκετα πουλια στην χωρα μας..!εν να δοκιμασουμε και μεις την τυχη μας σε αλλο μερος ομως αν στεγνωσουν και τα αρβυλα ¨εβαλα κ εφημεριδες εβαλα την σομπα σε αποσταση
σημερα ο καιρος δεν μας αφισε να κυνηγισουμε ως τες 9 εβλεπαμε τα νερα 3 οπλα! τελικα ειρταμε εσο στο νζακι ζε ειπαμε εν πιραζει εχει και την κυριακη μερα ο Θεος ΑΝ δεν βρεχει παλε