TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
πανικος

Re: TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ

Δημοσίευση από πανικος »

MONO AU-79 έγραψε:ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΙ Η ΜΑΥΡΟΤΖΗΛΕΣ φιλε Πανικο?
τζικλες μαυρες καρβουνο με ωραιο κολο :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
MONO AU-79
Full Member

Δημοσίευση από MONO AU-79 »

πανικος έγραψε:
MONO AU-79 έγραψε:ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΙ Η ΜΑΥΡΟΤΖΗΛΕΣ φιλε Πανικο?
τζικλες μαυρες καρβουνο με ωραιο κολο :lol:

χεχεχεχεχε ολο μιλα
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Max έγραψε:
πανικος έγραψε:σημερα 2 ατομα κοκκινοχωρια 25 τσιχλες ,εκαναν περασμα απο τησ 10 ψες τις ακουαμε.ολοι νυχτα.πολλοι μαυροτζικλοι . :)
Πανίκο, επειδή το Σαβατοκυριάκο θα είμαι κοκκινοχωρια, έχει καμια περιοχή για να ποσκολιστούμε. Εν τζαι περιμένω να μου πεις ακριβώς απλως ενα περίπου που να ψάξω για καμιά τζικλα διότι είμαι τελεια άσχετως που τις περιοχές σας τζικάτω. Κοντά στο Cavo Greco ενα καλά?
καβο γκρεκο αριστερα του δρομου του παραλιακου οχι δεξια προς ρανταρ και αγιους αναργυρους γιατι απαγορευετε
εκει αν κανει περασμα απο θαλασσα ειναι οπως τον ακαμα θα κτυπησεις πουλια αλλα προσοχη ειναι ολο βατους και δεν βλεπει ο ενασ τον αλλο
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Browning ultra
Full Member

Δημοσίευση από Browning ultra »

εγιο λαλουσου ρε μαχ να παεις προταρα ποτζιτε που ειναι η παναγια αν ξερεις που ειναι καπου ποτζι που ειναι η ποταμοσια ποτζι παο το σαββατο
Max
Full Member

Δημοσίευση από Max »

πανικος έγραψε:
Max έγραψε:
πανικος έγραψε:σημερα 2 ατομα κοκκινοχωρια 25 τσιχλες ,εκαναν περασμα απο τησ 10 ψες τις ακουαμε.ολοι νυχτα.πολλοι μαυροτζικλοι . :)
Πανίκο, επειδή το Σαβατοκυριάκο θα είμαι κοκκινοχωρια, έχει καμια περιοχή για να ποσκολιστούμε. Εν τζαι περιμένω να μου πεις ακριβώς απλως ενα περίπου που να ψάξω για καμιά τζικλα διότι είμαι τελεια άσχετως που τις περιοχές σας τζικάτω. Κοντά στο Cavo Greco ενα καλά?
καβο γκρεκο αριστερα του δρομου του παραλιακου οχι δεξια προς ρανταρ και αγιους αναργυρους γιατι απαγορευετε
εκει αν κανει περασμα απο θαλασσα ειναι οπως τον ακαμα θα κτυπησεις πουλια αλλα προσοχη ειναι ολο βατους και δεν βλεπει ο ενασ τον αλλο
Ευχαριστω ρε φιλε,
αριστερα όπως έρχεσαι από την Αγια ναπα προς Πρωταρα και στο υψος το Κάβο Γκρέκο. Πόσο μέσα πρέπει να πάεις? Θα πάω και το Σαββατο να δω μάλλον.
Max
Full Member

Δημοσίευση από Max »

Browning ultra έγραψε:εγιο λαλουσου ρε μαχ να παεις προταρα ποτζιτε που ειναι η παναγια αν ξερεις που ειναι καπου ποτζι που ειναι η ποταμοσια ποτζι παο το σαββατο
Browning ultra, η παναγια εν το στρίψιμο απένταντι από το περίπτερο Σσιοο περίπου?
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

φαινεται πως σε πολλες περιοχες αυριο θα βρεχει..ισως δωσει λιγο χρονο σε ορισμενες μονο περιοχες..φαινεται επισης πολλοι να αγνωουν τα νερα και θα εξορμησουν εστω και κατω που τουτες τις συνθηκες πραγμα που διχνει πως υπαρχουν αρκετα πουλια στην χωρα μας..!εν να δοκιμασουμε και μεις την τυχη μας σε αλλο μερος ομως αν στεγνωσουν και τα αρβυλα :D ¨εβαλα κ εφημεριδες εβαλα την σομπα σε αποσταση
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

σημερα ο καιρος δεν μας αφισε να κυνηγισουμε ως τες 9 εβλεπαμε τα νερα 3 οπλα! τελικα ειρταμε εσο στο νζακι ζε ειπαμε εν πιραζει εχει και την κυριακη μερα ο Θεος ΑΝ δεν βρεχει παλε :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

2 συνεχομενη εξορμηση εμπιστευτηκα παλε το freemeteo τζιαι δεν επηα. Την Κυριακη ομως ΗΛΙΕ ΜΟΥ ΗΛΙΕ ΜΟΥ!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

Breda Pegaso έγραψε:2 συνεχομενη εξορμηση εμπιστευτηκα παλε το freemeteo τζιαι δεν επηα. Την Κυριακη ομως ΗΛΙΕ ΜΟΥ ΗΛΙΕ ΜΟΥ!
την κυριακη κατησιη τους!! :P
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”