Αποτελεσματα κυνηγιου 2011-12
- APOLLON_1
Re: Αποτελεσματα κυνηγιου 2011-12
σημερα 4 τρονοτσικλες και 1 περδικο ος τις 8.40 διοτι δεν μας αφησε ο καιρος διστιχος
EPANIEL POWER
- Giorgos Aristotelous
- Full Member
Απο 2 το μεσιμέρη μεχρι της 4:20 μόνο μια περδικα τζαι παρολίγο να μεν την εβρουμεν την εβλοημενη !!!
Η πέρδικα που προκαλεί
κι ύστερο κόβει τόπο
ψάχνει να βρεί τον κυνηγό
με το δικό της τρόπο
κι ύστερο κόβει τόπο
ψάχνει να βρεί τον κυνηγό
με το δικό της τρόπο
- demetris-demetriou
- Full Member
ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 6.00 - 10.ΟΟ ΕΙΔΑ ΤΡΕΙΣ ΣΤΡΟΥΦΟΥΣ !!!!!!!!!!

-
- Full Member
Εφεραμε πολλη κρυαδα σημερα σπιτι ρε κοπελια..εσηκοσα 11 περτικους μετρημενους σημερα τζαι ενε καταφερα να πεξω ενα 

-
- Full Member
καλημερα παιδια και καλη εβδομαδα να εχουμε.. λογο αυξημενων επαγγελματικων υποχρεωσεων απειχα... ετσιλισε με και λιο το σεντονι για να λαλουμε την αληθεια.. αφηκα τα ουλλα σε εσας να τα πεξετε

-
- Full Member
ήταν καλή μέρα για τσίλλιμα του σεντονιού ρε νικόλα!!!!
Πάντος παιδία εχτές είδα τουε πιο πολλούς πέρτικους φέτος. αν τους επαίζαμε εγώ σίγουρα θα έπιανα 3-4, η παρέα μπορεί και 15-20. Λόγο τον νερών δεν επετούσαν που μακρυά και εκρύφαν.
Το καλό που είδαμε και πάρα πολλές τζίκλες, εσηκόνουνταν που παντού όταν εκάμναν δίωξη τα σκυλιά.....
μακάρι να τις κρατήσει και να μπούν και άλλες
Πάντος παιδία εχτές είδα τουε πιο πολλούς πέρτικους φέτος. αν τους επαίζαμε εγώ σίγουρα θα έπιανα 3-4, η παρέα μπορεί και 15-20. Λόγο τον νερών δεν επετούσαν που μακρυά και εκρύφαν.
Το καλό που είδαμε και πάρα πολλές τζίκλες, εσηκόνουνταν που παντού όταν εκάμναν δίωξη τα σκυλιά.....
μακάρι να τις κρατήσει και να μπούν και άλλες
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Χθές νερά απο το πρωί έγινε 8 να κατεβώ απο το αυτοκίνητο με βασάνισε μαι μαλαή ενός λαού για 2-2.5 ώρες μετά χάσαμε τα ίχνη. Άλλαξα σκηνικό και σκύλους και πήγα για πέρδικες σήκωσα μόνο μία την οποία καλλίκωσε ο παρέας , το απόγευμα άλλη παγανιά τα περδίκια προσηκώνονταν άκουγα τα φρρρρ αλλά δέν τους έβλεπα και έβρισκα μετά τις μαλαές το αξιοσημείωτο είανι ότι για να πάω στην περιοχή να κυνηγήσω έπρεπε να περάσω μέσα απο μια απαγορευμένη και επερπατούσαν χαμέ 30-40 περδίκια λές και ήταν ήμερα . Έπαιζα τους πουρού και απλώς ετρέχαν να κρυφτούν. Στην επιτρεπώμενη που το μίλη
Προσέχουμε...για να έχουμε
- Nikos
Καλημερα σας
Εγω χθες εξορμησα σε μια περιοχή "ξενη" για μενα.... Τελικά ήταν δύσκολη να για μένα , όχι λόγω του σύσβατου της περιοχής αλλά λόγω του εδάφους όπου επατόύσα εβολούσα ή ε τζιλούσα
επαιξα 2 περδικια αλλά δυστυχώ το ενα βρηκα.... είδα όμως πολλές τζίκλες.... μακάρι να συνεχίσει έτσι ο καιρός, να μείνουν τα πουλιά και θα περάσουμε τέλεια.....
Καλή συνέχεια
Νίκος
Εγω χθες εξορμησα σε μια περιοχή "ξενη" για μενα.... Τελικά ήταν δύσκολη να για μένα , όχι λόγω του σύσβατου της περιοχής αλλά λόγω του εδάφους όπου επατόύσα εβολούσα ή ε τζιλούσα

επαιξα 2 περδικια αλλά δυστυχώ το ενα βρηκα.... είδα όμως πολλές τζίκλες.... μακάρι να συνεχίσει έτσι ο καιρός, να μείνουν τα πουλιά και θα περάσουμε τέλεια.....
Καλή συνέχεια
Νίκος
- marinos.a
- Site Admin
Για μας χτες η πρωινή μπαγανια (που άρχισε στις 9 λόγο καιρού) δεν έδωσε καρπούς μάλλον διότι είχε αρκετούς κυνηγούς η περιοχή.
Η δεύτερη μπαγανια πήγε καλύτερα αφού ο συνάδελφος χτύπησε δυο φραγκολινες.
Το χτύπημα πουλιού μετα από φερμα νομίζω ότι είναι η κορυφαία κυνηγητική στιγμή
Για μένα το κυνήγι ήταν πολύ απολαυστικό διότι έγινε με πολύ καλή συνεργασία και διότι έδωσε πολύτιμες εμπειρίες στο κυνήγι του συγκεκριμένου θηράματος σε μένα αλλά κυρίως στη σκυλίτσα μου.
Είχε κάποιες τσίκλες εχτες, νομίζω θα έπιανα 3-4 αν τες έπαιζα
Η δεύτερη μπαγανια πήγε καλύτερα αφού ο συνάδελφος χτύπησε δυο φραγκολινες.
Το χτύπημα πουλιού μετα από φερμα νομίζω ότι είναι η κορυφαία κυνηγητική στιγμή
Για μένα το κυνήγι ήταν πολύ απολαυστικό διότι έγινε με πολύ καλή συνεργασία και διότι έδωσε πολύτιμες εμπειρίες στο κυνήγι του συγκεκριμένου θηράματος σε μένα αλλά κυρίως στη σκυλίτσα μου.
Είχε κάποιες τσίκλες εχτες, νομίζω θα έπιανα 3-4 αν τες έπαιζα
Si vis pacem, para bellum
- Breda Pegaso
εμεις επηαμε κατα τις 10:30 μεχρι τις 3. χωρις πολλη ορεξη. Μια φραγκολινα απαιχτη εσηκωσε την που μακρια ο σκυλος εκτος βολης, μια μπεκατσα καλλικωμένη εμεινε το δακτυλο με το γαντι κολλημενο στην σκανδαλη η πρωτη ηταν ουσιαστικα στον αερα και η δευτερη καλλικωμα. Και ενας περτικος απαικτος, εσηκωσαν τον οι σκυλοι απο κοντα αλλα εβαλε μου πευκους μπροστα. Εσωσε την κατασταση ο συντροφος με ενα περτικο και ενα ορτυκι.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ