Αποτελεσματα κυνηγιου 2011-12

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Re: Αποτελεσματα κυνηγιου 2011-12

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

σημερα 4 τρονοτσικλες και 1 περδικο ος τις 8.40 διοτι δεν μας αφησε ο καιρος διστιχος
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
Giorgos Aristotelous
Full Member

Δημοσίευση από Giorgos Aristotelous »

Απο 2 το μεσιμέρη μεχρι της 4:20 μόνο μια περδικα τζαι παρολίγο να μεν την εβρουμεν την εβλοημενη !!!
Η πέρδικα που προκαλεί
κι ύστερο κόβει τόπο
ψάχνει να βρεί τον κυνηγό
με το δικό της τρόπο
Άβαταρ μέλους
demetris-demetriou
Full Member

Δημοσίευση από demetris-demetriou »

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 6.00 - 10.ΟΟ ΕΙΔΑ ΤΡΕΙΣ ΣΤΡΟΥΦΟΥΣ !!!!!!!!!! :D :D
Omonoia99
Full Member

Δημοσίευση από Omonoia99 »

Εφεραμε πολλη κρυαδα σημερα σπιτι ρε κοπελια..εσηκοσα 11 περτικους μετρημενους σημερα τζαι ενε καταφερα να πεξω ενα :)
nicolas theocharous
Full Member

Δημοσίευση από nicolas theocharous »

καλημερα παιδια και καλη εβδομαδα να εχουμε.. λογο αυξημενων επαγγελματικων υποχρεωσεων απειχα... ετσιλισε με και λιο το σεντονι για να λαλουμε την αληθεια.. αφηκα τα ουλλα σε εσας να τα πεξετε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
canis
Full Member

Δημοσίευση από canis »

ήταν καλή μέρα για τσίλλιμα του σεντονιού ρε νικόλα!!!!

Πάντος παιδία εχτές είδα τουε πιο πολλούς πέρτικους φέτος. αν τους επαίζαμε εγώ σίγουρα θα έπιανα 3-4, η παρέα μπορεί και 15-20. Λόγο τον νερών δεν επετούσαν που μακρυά και εκρύφαν.

Το καλό που είδαμε και πάρα πολλές τζίκλες, εσηκόνουνταν που παντού όταν εκάμναν δίωξη τα σκυλιά.....

μακάρι να τις κρατήσει και να μπούν και άλλες
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Χθές νερά απο το πρωί έγινε 8 να κατεβώ απο το αυτοκίνητο με βασάνισε μαι μαλαή ενός λαού για 2-2.5 ώρες μετά χάσαμε τα ίχνη. Άλλαξα σκηνικό και σκύλους και πήγα για πέρδικες σήκωσα μόνο μία την οποία καλλίκωσε ο παρέας , το απόγευμα άλλη παγανιά τα περδίκια προσηκώνονταν άκουγα τα φρρρρ αλλά δέν τους έβλεπα και έβρισκα μετά τις μαλαές το αξιοσημείωτο είανι ότι για να πάω στην περιοχή να κυνηγήσω έπρεπε να περάσω μέσα απο μια απαγορευμένη και επερπατούσαν χαμέ 30-40 περδίκια λές και ήταν ήμερα . Έπαιζα τους πουρού και απλώς ετρέχαν να κρυφτούν. Στην επιτρεπώμενη που το μίλη
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Καλημερα σας

Εγω χθες εξορμησα σε μια περιοχή "ξενη" για μενα.... Τελικά ήταν δύσκολη να για μένα , όχι λόγω του σύσβατου της περιοχής αλλά λόγω του εδάφους όπου επατόύσα εβολούσα ή ε τζιλούσα :lol:
επαιξα 2 περδικια αλλά δυστυχώ το ενα βρηκα.... είδα όμως πολλές τζίκλες.... μακάρι να συνεχίσει έτσι ο καιρός, να μείνουν τα πουλιά και θα περάσουμε τέλεια.....

Καλή συνέχεια
Νίκος
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Για μας χτες η πρωινή μπαγανια (που άρχισε στις 9 λόγο καιρού) δεν έδωσε καρπούς μάλλον διότι είχε αρκετούς κυνηγούς η περιοχή.
Η δεύτερη μπαγανια πήγε καλύτερα αφού ο συνάδελφος χτύπησε δυο φραγκολινες.
Το χτύπημα πουλιού μετα από φερμα νομίζω ότι είναι η κορυφαία κυνηγητική στιγμή
Για μένα το κυνήγι ήταν πολύ απολαυστικό διότι έγινε με πολύ καλή συνεργασία και διότι έδωσε πολύτιμες εμπειρίες στο κυνήγι του συγκεκριμένου θηράματος σε μένα αλλά κυρίως στη σκυλίτσα μου.
Είχε κάποιες τσίκλες εχτες, νομίζω θα έπιανα 3-4 αν τες έπαιζα
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

εμεις επηαμε κατα τις 10:30 μεχρι τις 3. χωρις πολλη ορεξη. Μια φραγκολινα απαιχτη εσηκωσε την που μακρια ο σκυλος εκτος βολης, μια μπεκατσα καλλικωμένη εμεινε το δακτυλο με το γαντι κολλημενο στην σκανδαλη η πρωτη ηταν ουσιαστικα στον αερα και η δευτερη καλλικωμα. Και ενας περτικος απαικτος, εσηκωσαν τον οι σκυλοι απο κοντα αλλα εβαλε μου πευκους μπροστα. Εσωσε την κατασταση ο συντροφος με ενα περτικο και ενα ορτυκι.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”