ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Απάντηση
antonis90
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Δημοσίευση από antonis90 »

Πολλά ωράιο το βίντεο σου φίλε μου!! Τέλειος ο τόπος που κυνηγήσατε μες το δάσος!! Τζαι καμιά που επήραμε σπίτι ήταν επειδή έφαντην πάστο φτερό τζαι εν εμπορούσε να πετάσει μόνο να περπατήσει :lol:
Να μεν μας ξανατύχει, όπως το είπες mission impossible :roll: εσύ με τί μέγεθος σκαγιού τις κυνήγησες?
athosvoskarides
Full Member

Δημοσίευση από athosvoskarides »

BAIKAL TEAM έγραψε:
Athos 1978 έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:Η καλη μερα που το πρωι φαινεται...ξεκινήσαμε με 2 αυτοκίνητα και το ένα παρεδωσε πνευμα...4 σχεδόν ωρες να προσπαθουμε να το επιδιορθώσουμε και στο τελος ηρθε το ρυμουλκο...οποταν στριμωχτήκαμε σε 1...

Εικόνα

και όπως ηταν φυσικο δεν κλεισαμε ματι ολη νυχτα...καθισαμε απλα εξω στη δροσουλα...

Εικόνα

Ξημερωσε και ηταν όπως τα περιμεναμε...μονοι μας εντελως γιατι εκει πανω δεν βγαινει ουτε αγρινο...

Εικόνα

Εικόνα

Πουλια ειχε...αλλα όχι για τα μουτρα μας...πολλα πουλια ατουφεκιστα πιο πανω από εμας...δυστηχως και τα λιγα που παιξαμε αυτά εγιναν τροφη για τις αλεπουδες παρα τις απελπιδες προσπάθειες μας να ανεβοκαταιβενουμε τους γκρεμους...3 χαμενες εγω και από 2 οι αλλοι 2...συνολικη καρπωση από 1 ο καθενας μας και συνολο 7 χαμενες...

Εικόνα

Καθολου δε μας νοιαζει γιατι παρα την κουραση μας και ολες τις ατυχιες μας...εμεις βγηκαμε και παλι βουνο...to be continued...

Εικόνα
Ρε φιλε μα αυτος που ειναι τυλιγμενος το κουιλ ειναι ο Κος Νικος ?
Nai file.o Nikos einai o defteros m pateras. Theios tis ginaikas m.solona m Kai oi ipoloipoi sigxaritiria gia tin karpwsi SAS.sorry gia ta agglika eimai APO mbl.
Ara file imaste aderfia pneumatika [emoji3] giati ston strato itan parapano pou pateras mou

Στάλθηκε από το GT-I9515 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

antonis90 έγραψε:Πολλά ωράιο το βίντεο σου φίλε μου!! Τέλειος ο τόπος που κυνηγήσατε μες το δάσος!! Τζαι καμιά που επήραμε σπίτι ήταν επειδή έφαντην πάστο φτερό τζαι εν εμπορούσε να πετάσει μόνο να περπατήσει [emoji38]
Να μεν μας ξανατύχει, όπως το είπες mission impossible :roll: εσύ με τί μέγεθος σκαγιού τις κυνήγησες?
Euxaristw file mou. No 5 kai 6

Enviado desde mi LG-D855 mediante Tapatalk
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Ara file imaste aderfia pneumatika [emoji3] giati ston strato itan parapano pou pateras mou

Στάλθηκε από το GT-I9515 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]
Seventis APO tous ligous!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Dimitris έγραψε:Ωραίος φίλε Σόλωνα. Εννα χρειαστώ λλία πυραυλούθκια πουτζίνα που παράγεις νομίζω :? :?

Ορίστε το 1ο μου βίντεο: Mission Impossible

1080p ;)

Ωραιο το φιλμακι Δημητρη.....οι Γερακινες περιμεναν το μερτικο τους απ,οτι ειδα:D

Ειχα και εγω την καμερα μαζι μου συνεχεια αλλα δυστυχως τα πουλια δεν μου εδιναν χρονο :?
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

BAIKAL TEAM έγραψε:Ara file imaste aderfia pneumatika [emoji3] giati ston strato itan parapano pou pateras mou

Στάλθηκε από το GT-I9515 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Seventis APO tous ligous!!![/quote]
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Καλησπερίζω την παρέα ,
Κυνήγι μακριά από πολυκοσμία και αμπαλατους με καλή παρέα και πειράγματα μεταξύ φίλων .

Εικόνα
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Dimitris έγραψε:Ωραίος φίλε Σόλωνα. Εννα χρειαστώ λλία πυραυλούθκια πουτζίνα που παράγεις νομίζω :? :?

Ορίστε το 1ο μου βίντεο: Mission Impossible

1080p ;)

Πολυ ωραιο βιντεο δημητρη μου ωραιες τουφεκιες ειδικα η δευτερη στην δευτερη βολη ετουμανιασε.η φοβιτσιαρικη μουσικη σου ειναι η ιδια που εβαζα περσι στα βιντεο μου θελω δικαιωματα χα ζα.οι τρυπες που εχουν εισοδο εξοδο στο εδαφος οταν ψαχνεις την πρωτη φασσα ειναι φωλιες αλεπους αν ξερεις?
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Ευχαριστω Πανικο μου! Οι τρυπες πρεπει να ειναι αλουποφωλιες, απ οτι μου ειπε κ ο Μιχαλης. Ηβρα αλλο μςτα ρην 1η τουφεκια που εκατεβαινα κατω.

Enviado desde mi LG-D855 mediante Tapatalk
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

SOLON-FAIR ΤΕΑΜ έγραψε:Μπραβο παιδες κυριος για την προσπαθεια σας...η καρπωση οπως ξερουμε ειναι ρευστη για ολους ;)

Απο την παρασκευη στο βουνο με τον φιλτατο Χριστο(woodpegionhunter) περασαμε αρκετα καλα στο βουνο....με καθαρο αερα,την τελεια θεα με τους τεραστιους πευκους..το κους κους το βραδυ περι φυσιγγιων,ιδιογομωση,κυνηγετικες ιστοριες μα κυριος μακρια απο την μουρμουρα :D

Τα πουλια σαφεστατα λιγοστα απο τις προιγουμενες μερες σιγουρα μετα την ενοχληση που δεχθηκαν αλλα αυτο δεν μας επηρεασε ουτο σωστε να παρουμε το αρχικο νουμερο που ειχαμε πει τις προιγουμενες μερες....λεγωντας...''με τα δεδομενα που υπαρχουν 5 πουλια στο σακκιδιο θα ειμαστε παρα πολυ ευχαριστημενοι"

Το καλο ειναι οτι δεν χασαμε τις ευκαιριες που μας εδοθησαν με τον χριστο με παρα πολυ ευστοχες κεντρικες βολες με τα πουλια να βγαζουν το χαρακτηριστικο φτερωτο συννεφικο κυκλο στον αερα με αποτελεσμα να ειμαστε περα για περα ευχαριστημενοι και απο της βολες μας....εγω εμεινα 2 φορες ικανοποιημενος με την πρωτη παρθενικη σημετοχη του τοξωτου κλεισιματος....οπου υιοθετηθηκε πλεων και το αστερι μπαινει στη ακρη...οχι οτι περιμενα κατι αλλο δηλαδη μετα απο 4 μηνες δοκιμων!!!

Ωραια στιγμη το double που εκανε ο χριστος με το συννεφικο κυκλο και απο τα 2 πουλια...μπραβο ρε φιλε παντα τετοια :P :P :P

Τελικο...5 πουλια για μενα + 1 χαμενο....με το φιλο 6 πουλια + 1 χαμενο......και παλι στο βουνο για νεα προσπαθεια την επομενη κυριακη :P
Γεια σας και απο εμενα φιλοι μου!! ξερω οτι εκανα μεγαλη αποχη απο το φορουμ. σας διαβαζω ομως αραια και που...
Εναρξη κυνηγιου και οπως διαβασατε πριν κυνηγησαμε μαζι με το φιλο Σολωνα!
Περασαμε πραγματικα πολυ ωραια .... με ιστοριες .... καλαμπουρι ωρες ατελιωτες το σαββατο να παρακολουθουμε τα λιγοστα πουλια της περιοχης με την προσμονη της επομενης μερας!!
Καναμε πραγματικα πολυ σωστο κυνηγι με σωστη συνεργασια γιαυτο και το αποτελεσμα που βλεπεται. σε φυσικο νερο οπου το σαββατο ειχαμε δει 15-20 πουλια. πραγματικα αγγιξαμε το μεγιστο. μονες ντουφεκιες .... κεντρο βολες και τα πουλια να κανουν ππαφ στον ουρανο εντυπωσιακα γεμιζε ο ουρανος φτερα!! διπλη απολαυση οτι ριχναμε ο καθενας τα δικα του φυσιγγια με μερακι φτιαγμενα!!
ευχαριστω φιλε η παρεα σου ηταν καταπληκτικη!!
τωρα θελω να μιλησω και για 1 αλλο θεμα....
Πριν απο καποια χρονια εγινα μελος σε αυτο το φορουμ..... ωραιες συζητησεις ... ανταλλαγες γνωμεων σε διαφορα θεματα ..... συναντησεις , γνωριμιες... κλπ
γνωρισα πολυ καλα παιδια οπως ο Σολωνας ... ο παντελης (panmoy)... ο Μαριος( MARIOSE) και αλλοι
με το Σολωνα σιγα σιγα χτισαμε και μια πολυ καλη φιλια .
Αυτα ειναι τα καλα που μου εμειναν απο το φορουμ
ΟΜΩΣ σε καποια φαση το φορουμ εγινε το μεσο για καποιους που κρυμμενοι πισω απο τα πληκτρολογια και τα ψευδονυμα τους διμιουργουσαν κοντρες.... αντιπαραθεσεις .... καυγαδες σε διαφορα θεματα . δυστυχως δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο. καποιοι περιμεναν στη γωνια αλλους ειτε για να τους κρινουν η να τους θιξουν πουλωντας πνευμα.
αυτα ειναι που με εκαναν να καμω αυτη τη μεγαλη αποχη απο το φορουμ. εχει και τα καλα του και τα κακα του.. εγω προτιμω να κρατησω τα καλα που εδωσε το φορουμ οπως η γνωριμια με το Σολωνα.
γιαυτο τωρα μαλλον και παλι αποχη... θα σας διαβαζω ομως αραια και που.
Ευχομε καλα κυνηγια σε ολους και ασφαλη επιστροφες στις οικογενειες σας φιλοι μου!!!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”