Να μεν μας ξανατύχει, όπως το είπες mission impossible

Ara file imaste aderfia pneumatika [emoji3] giati ston strato itan parapano pou pateras mouBAIKAL TEAM έγραψε:Nai file.o Nikos einai o defteros m pateras. Theios tis ginaikas m.solona m Kai oi ipoloipoi sigxaritiria gia tin karpwsi SAS.sorry gia ta agglika eimai APO mbl.Athos 1978 έγραψε:Ρε φιλε μα αυτος που ειναι τυλιγμενος το κουιλ ειναι ο Κος Νικος ?BAIKAL TEAM έγραψε:Η καλη μερα που το πρωι φαινεται...ξεκινήσαμε με 2 αυτοκίνητα και το ένα παρεδωσε πνευμα...4 σχεδόν ωρες να προσπαθουμε να το επιδιορθώσουμε και στο τελος ηρθε το ρυμουλκο...οποταν στριμωχτήκαμε σε 1...
και όπως ηταν φυσικο δεν κλεισαμε ματι ολη νυχτα...καθισαμε απλα εξω στη δροσουλα...
Ξημερωσε και ηταν όπως τα περιμεναμε...μονοι μας εντελως γιατι εκει πανω δεν βγαινει ουτε αγρινο...
Πουλια ειχε...αλλα όχι για τα μουτρα μας...πολλα πουλια ατουφεκιστα πιο πανω από εμας...δυστηχως και τα λιγα που παιξαμε αυτά εγιναν τροφη για τις αλεπουδες παρα τις απελπιδες προσπάθειες μας να ανεβοκαταιβενουμε τους γκρεμους...3 χαμενες εγω και από 2 οι αλλοι 2...συνολικη καρπωση από 1 ο καθενας μας και συνολο 7 χαμενες...
Καθολου δε μας νοιαζει γιατι παρα την κουραση μας και ολες τις ατυχιες μας...εμεις βγηκαμε και παλι βουνο...to be continued...
Euxaristw file mou. No 5 kai 6antonis90 έγραψε:Πολλά ωράιο το βίντεο σου φίλε μου!! Τέλειος ο τόπος που κυνηγήσατε μες το δάσος!! Τζαι καμιά που επήραμε σπίτι ήταν επειδή έφαντην πάστο φτερό τζαι εν εμπορούσε να πετάσει μόνο να περπατήσει [emoji38]
Να μεν μας ξανατύχει, όπως το είπες mission impossibleεσύ με τί μέγεθος σκαγιού τις κυνήγησες?
Ωραιο το φιλμακι Δημητρη.....οι Γερακινες περιμεναν το μερτικο τους απ,οτι ειδα:DDimitris έγραψε:Ωραίος φίλε Σόλωνα. Εννα χρειαστώ λλία πυραυλούθκια πουτζίνα που παράγεις νομίζω![]()
Ορίστε το 1ο μου βίντεο: Mission Impossible
1080p![]()
Seventis APO tous ligous!!![/quote]BAIKAL TEAM έγραψε:Ara file imaste aderfia pneumatika [emoji3] giati ston strato itan parapano pou pateras mou
Στάλθηκε από το GT-I9515 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολυ ωραιο βιντεο δημητρη μου ωραιες τουφεκιες ειδικα η δευτερη στην δευτερη βολη ετουμανιασε.η φοβιτσιαρικη μουσικη σου ειναι η ιδια που εβαζα περσι στα βιντεο μου θελω δικαιωματα χα ζα.οι τρυπες που εχουν εισοδο εξοδο στο εδαφος οταν ψαχνεις την πρωτη φασσα ειναι φωλιες αλεπους αν ξερεις?Dimitris έγραψε:Ωραίος φίλε Σόλωνα. Εννα χρειαστώ λλία πυραυλούθκια πουτζίνα που παράγεις νομίζω![]()
Ορίστε το 1ο μου βίντεο: Mission Impossible
1080p![]()
Γεια σας και απο εμενα φιλοι μου!! ξερω οτι εκανα μεγαλη αποχη απο το φορουμ. σας διαβαζω ομως αραια και που...SOLON-FAIR ΤΕΑΜ έγραψε:Μπραβο παιδες κυριος για την προσπαθεια σας...η καρπωση οπως ξερουμε ειναι ρευστη για ολους![]()
Απο την παρασκευη στο βουνο με τον φιλτατο Χριστο(woodpegionhunter) περασαμε αρκετα καλα στο βουνο....με καθαρο αερα,την τελεια θεα με τους τεραστιους πευκους..το κους κους το βραδυ περι φυσιγγιων,ιδιογομωση,κυνηγετικες ιστοριες μα κυριος μακρια απο την μουρμουρα![]()
Τα πουλια σαφεστατα λιγοστα απο τις προιγουμενες μερες σιγουρα μετα την ενοχληση που δεχθηκαν αλλα αυτο δεν μας επηρεασε ουτο σωστε να παρουμε το αρχικο νουμερο που ειχαμε πει τις προιγουμενες μερες....λεγωντας...''με τα δεδομενα που υπαρχουν 5 πουλια στο σακκιδιο θα ειμαστε παρα πολυ ευχαριστημενοι"
Το καλο ειναι οτι δεν χασαμε τις ευκαιριες που μας εδοθησαν με τον χριστο με παρα πολυ ευστοχες κεντρικες βολες με τα πουλια να βγαζουν το χαρακτηριστικο φτερωτο συννεφικο κυκλο στον αερα με αποτελεσμα να ειμαστε περα για περα ευχαριστημενοι και απο της βολες μας....εγω εμεινα 2 φορες ικανοποιημενος με την πρωτη παρθενικη σημετοχη του τοξωτου κλεισιματος....οπου υιοθετηθηκε πλεων και το αστερι μπαινει στη ακρη...οχι οτι περιμενα κατι αλλο δηλαδη μετα απο 4 μηνες δοκιμων!!!
Ωραια στιγμη το double που εκανε ο χριστος με το συννεφικο κυκλο και απο τα 2 πουλια...μπραβο ρε φιλε παντα τετοια![]()
![]()
![]()
Τελικο...5 πουλια για μενα + 1 χαμενο....με το φιλο 6 πουλια + 1 χαμενο......και παλι στο βουνο για νεα προσπαθεια την επομενη κυριακη