ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Δημοσίευση από MARIOSE »

BAIKAL TEAM έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Γειά σας και από εμένα παίδες. Μόλις επέστρεψα από τις διακοπές μου όπου είχα και την ευκαιρία για 2-3 αναγνωρίσεις στις δικές μου περιοχές. Τα πουλιά αρκετά ικανοποιητικά στη μια περιοχή αλλά πολύ λίγα στη 2η περιοχή όπου κάποιοι φίλοι με ενημέρωσαν ότι τα πουλιά ήταν πολλά πριν κανένα μήνα όσπου τα κτύπησαν κάποιοι στα νερά με αεροβόλα ή φλομπέρ με σιγαστήρα και χάθηκαν...

Ο μοναδικός λόγος που θα πάω φέτος είναι κάποιος φίλος που ήρθε από Αμερική και θέλει να τον πάρω αφού το κυνήγι της Κύπρου είναι η μεγάλη του αγάπη.

Γείτο αναμένω τηλεφώνημα για τον καφέ με τον θκιαμαντένον ;)
Μαριε μου ακομα δεν επιασα αδεια που τον εαυτο μου!!! :lol:

Την άλλη εβδομαδα περκι καταφερω αν δεν δουλεψω καμμια μερα να παμε...θα σου τηλεφωνισω
Οκ λεβέντη μου
Άβαταρ μέλους
titosblaser
Full Member

Δημοσίευση από titosblaser »

Δεν βλέπω κίνηση μες το forum μάλλον επιασετε τα ποστα! [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES]

Dietitian&Nutritionist
Dietitian&Nutritionist
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Επανω και στηνουν τσιατηρκα ουλλοι
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Κυριακη ξημέρωμα 4-4 μιση σε μια ψηλή βουνοκορφη οπου εβρω τοπο.
Πετυχημένη συνταγή για να απολαυσεις τον πρώτο καφε της χρονιας χωρις αγχος και να ριξεις και καμια ντουφεκια.
Αμα πας τελευταίος δεν στέκει κανενας μπροστα σου.
Και μετα το παν δαιμόνιο εχεις και καμια ευκαιρια στα πουλια που αλλαζουν πορεια.
Μεγαλο ατου η παγωνιερα
Καλη μας έναρξη.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
titosblaser
Full Member

Δημοσίευση από titosblaser »

εγω θα παω αύριο νύχτα να πιάσω το πόστο παρόλο που βρίσκεται μέσα στο χωράφι μου !!

Dietitian&Nutritionist
Dietitian&Nutritionist
Άβαταρ μέλους
Chris B725
Full Member

Δημοσίευση από Chris B725 »

Καλό και ασφαλές κυνήγι σε όλους τους συναδέλφους :!: :!: ;) :D

Καλή αρχή :!:
I`d rather be hunting !!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Περιοχή Αγρού, Άη Γιάννη σε απαγορευμένη περιοχή σήμερα για μιάμιση ώρα γινόταν πόλεμος...μέχρι να πάει η θήρα τα κοπέλια εκρεμμάσαν τες τζιαί εφύασιν. Πέρσι εκάμαν το ίδιο σε περιοχή Πάφου 3 Λευκωσιάτες τζιαί εβάλαν τες στο φατσοβιβλίο, 115 πουλιά...

Ειλικρινά ήδη εκόπηκεν η όρεξη μου, εν φακκώ πέννα με αν πάω με αν μεν πάω, με αν παίξω με αν δεν παίξω. Ούτε για λύπηση δεν είμαστε, ντρέπομαι που εγεννήθηκα στον ίδιο τόπο με τούτους. Να γιατί είμαστε τόσο χαμηλά σε όλα...να γιατί οι Εγγλέζοι μας αποκαλούν ιθαγενείς με την κακή και ειρωνική έννοια...να γιατί δεν έχουμε μέλλον ούτε εμείς ούτε τα παιδιά μας.

Τι να κάμει κάποιος?? Να μεν ασχοληθεί τζιαί να πάει να κάμνει τον μαλάκα πας τα βουνά τζιαί να τους αφήκει τούτους ούλλους να αλωνίζουν, να φύγει που τούτη τη χώρα ή να πάρει το νόμο στα χέρια του??? Αν υπήρχε κάποια οργάνωση να πηέννουμεν να τους ττοππουζιάζουμε τζιαί να καθαρίσει ο τόπος εγρ'αφουμουν τωρά!
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

φασσες ... ποστα... ????
4 θα παιξει το ξυπνητηρι ζε οπου μας φκαλει η στρατα !
χαρτουτσιες περσυνες που τον περτικο, 2 μπουκαλουθκια νερο, μια καρεκλα καιιιι εννοια εννοια εννοια μου καραμελενια μου !!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

sotiris!129 έγραψε:φασσες ... ποστα... ????
χαρτουτσιες περσυνες που τον περτικο, 2 μπουκαλουθκια νερο, μια καρεκλα καιιιι εννοια εννοια εννοια μου καραμελενια μου !!!
Σωραίος!
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

kyriakos304 έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:φασσες ... ποστα... ????
Σωραίος!
αληθεια??
βεβαίως!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”