Οκ λεβέντη μουBAIKAL TEAM έγραψε:Μαριε μου ακομα δεν επιασα αδεια που τον εαυτο μου!!!MARIOSE έγραψε:Γειά σας και από εμένα παίδες. Μόλις επέστρεψα από τις διακοπές μου όπου είχα και την ευκαιρία για 2-3 αναγνωρίσεις στις δικές μου περιοχές. Τα πουλιά αρκετά ικανοποιητικά στη μια περιοχή αλλά πολύ λίγα στη 2η περιοχή όπου κάποιοι φίλοι με ενημέρωσαν ότι τα πουλιά ήταν πολλά πριν κανένα μήνα όσπου τα κτύπησαν κάποιοι στα νερά με αεροβόλα ή φλομπέρ με σιγαστήρα και χάθηκαν...
Ο μοναδικός λόγος που θα πάω φέτος είναι κάποιος φίλος που ήρθε από Αμερική και θέλει να τον πάρω αφού το κυνήγι της Κύπρου είναι η μεγάλη του αγάπη.
Γείτο αναμένω τηλεφώνημα για τον καφέ με τον θκιαμαντένον![]()
Την άλλη εβδομαδα περκι καταφερω αν δεν δουλεψω καμμια μερα να παμε...θα σου τηλεφωνισω
ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
- MARIOSE
Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
- titosblaser
- Full Member
Δεν βλέπω κίνηση μες το forum μάλλον επιασετε τα ποστα! [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES]
Dietitian&Nutritionist
Dietitian&Nutritionist
Dietitian&Nutritionist
- Pathfinder
Επανω και στηνουν τσιατηρκα ουλλοι
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Laurona
Κυριακη ξημέρωμα 4-4 μιση σε μια ψηλή βουνοκορφη οπου εβρω τοπο.
Πετυχημένη συνταγή για να απολαυσεις τον πρώτο καφε της χρονιας χωρις αγχος και να ριξεις και καμια ντουφεκια.
Αμα πας τελευταίος δεν στέκει κανενας μπροστα σου.
Και μετα το παν δαιμόνιο εχεις και καμια ευκαιρια στα πουλια που αλλαζουν πορεια.
Μεγαλο ατου η παγωνιερα
Καλη μας έναρξη.
Πετυχημένη συνταγή για να απολαυσεις τον πρώτο καφε της χρονιας χωρις αγχος και να ριξεις και καμια ντουφεκια.
Αμα πας τελευταίος δεν στέκει κανενας μπροστα σου.
Και μετα το παν δαιμόνιο εχεις και καμια ευκαιρια στα πουλια που αλλαζουν πορεια.
Μεγαλο ατου η παγωνιερα
Καλη μας έναρξη.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- titosblaser
- Full Member
εγω θα παω αύριο νύχτα να πιάσω το πόστο παρόλο που βρίσκεται μέσα στο χωράφι μου !!
Dietitian&Nutritionist
Dietitian&Nutritionist
Dietitian&Nutritionist
- Chris B725
- Full Member
Καλό και ασφαλές κυνήγι σε όλους τους συναδέλφους
Καλή αρχή

Καλή αρχή

I`d rather be hunting !!!
- MARIOSE
Περιοχή Αγρού, Άη Γιάννη σε απαγορευμένη περιοχή σήμερα για μιάμιση ώρα γινόταν πόλεμος...μέχρι να πάει η θήρα τα κοπέλια εκρεμμάσαν τες τζιαί εφύασιν. Πέρσι εκάμαν το ίδιο σε περιοχή Πάφου 3 Λευκωσιάτες τζιαί εβάλαν τες στο φατσοβιβλίο, 115 πουλιά...
Ειλικρινά ήδη εκόπηκεν η όρεξη μου, εν φακκώ πέννα με αν πάω με αν μεν πάω, με αν παίξω με αν δεν παίξω. Ούτε για λύπηση δεν είμαστε, ντρέπομαι που εγεννήθηκα στον ίδιο τόπο με τούτους. Να γιατί είμαστε τόσο χαμηλά σε όλα...να γιατί οι Εγγλέζοι μας αποκαλούν ιθαγενείς με την κακή και ειρωνική έννοια...να γιατί δεν έχουμε μέλλον ούτε εμείς ούτε τα παιδιά μας.
Τι να κάμει κάποιος?? Να μεν ασχοληθεί τζιαί να πάει να κάμνει τον μαλάκα πας τα βουνά τζιαί να τους αφήκει τούτους ούλλους να αλωνίζουν, να φύγει που τούτη τη χώρα ή να πάρει το νόμο στα χέρια του??? Αν υπήρχε κάποια οργάνωση να πηέννουμεν να τους ττοππουζιάζουμε τζιαί να καθαρίσει ο τόπος εγρ'αφουμουν τωρά!
Ειλικρινά ήδη εκόπηκεν η όρεξη μου, εν φακκώ πέννα με αν πάω με αν μεν πάω, με αν παίξω με αν δεν παίξω. Ούτε για λύπηση δεν είμαστε, ντρέπομαι που εγεννήθηκα στον ίδιο τόπο με τούτους. Να γιατί είμαστε τόσο χαμηλά σε όλα...να γιατί οι Εγγλέζοι μας αποκαλούν ιθαγενείς με την κακή και ειρωνική έννοια...να γιατί δεν έχουμε μέλλον ούτε εμείς ούτε τα παιδιά μας.
Τι να κάμει κάποιος?? Να μεν ασχοληθεί τζιαί να πάει να κάμνει τον μαλάκα πας τα βουνά τζιαί να τους αφήκει τούτους ούλλους να αλωνίζουν, να φύγει που τούτη τη χώρα ή να πάρει το νόμο στα χέρια του??? Αν υπήρχε κάποια οργάνωση να πηέννουμεν να τους ττοππουζιάζουμε τζιαί να καθαρίσει ο τόπος εγρ'αφουμουν τωρά!
- sotiris!129
φασσες ... ποστα... ????
4 θα παιξει το ξυπνητηρι ζε οπου μας φκαλει η στρατα !
χαρτουτσιες περσυνες που τον περτικο, 2 μπουκαλουθκια νερο, μια καρεκλα καιιιι εννοια εννοια εννοια μου καραμελενια μου !!!
χαρτουτσιες περσυνες που τον περτικο, 2 μπουκαλουθκια νερο, μια καρεκλα καιιιι εννοια εννοια εννοια μου καραμελενια μου !!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- kyriakos304
Σωραίος!sotiris!129 έγραψε:φασσες ... ποστα... ????
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
- sotiris!129
αληθεια??kyriakos304 έγραψε:Σωραίος!sotiris!129 έγραψε:φασσες ... ποστα... ????
βεβαίως!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο