ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
andreas78

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από andreas78 »

Υπάρχουν αυτοκόλητα Χάρη, σε Α4 τύπο και αφου κάνεις το σχέδιο σου και το τυπώσεις, κόβεις τα αυτοκόλητα στο μέγεθος που σε βολεύει και τα κολλάς.!!
Απίθανος 78
Full Member

Δημοσίευση από Απίθανος 78 »

andreas78 έγραψε:Υπάρχουν αυτοκόλητα Χάρη, σε Α4 τύπο και αφου κάνεις το σχέδιο σου και το τυπώσεις, κόβεις τα αυτοκόλητα στο μέγεθος που σε βολεύει και τα κολλάς.!!
Να το καταλαβω καλυτερα. Το σχεδιο που θελω τυπωνετε σε αυτες τις α4 με ενα κοινο πριντερ που λες και μετα το κοβεις? Οι κολλες ειναι διαφανες?

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Απίθανος 78 έγραψε:
Breda Pegaso έγραψε:69.4-5 κλεισμενος 58-58,2

CX2000 .
Ευχαριστω φιλε

Κανε μια απόπειρα να χρησιμοποιήσεις αντι του βύσματος Β&P - Τ2 τον Guallandi REX με τα 24 γρ.
Το βυσμα Τ2 ειναι προτιμότερο να το χρησιμοποιούμε σε πυρίτιδες όπως της B&P (F2X24, G2000X24) επειδη ειναι αρκετά ψηλό και περισσότερο άκαμπτο σε σχέση με τον REX o οποίος προσφέρεται περισσότερο για πυρίτιδες τύπου 206SV, CSB5 κ.λ.π.
Οσα αναφέρω ειναι επισημάνσεις με χρήση καλύκων ιταλικής προέλευσης.Δεν γνωρίζω τις ογκομετρικές συνθήκες σε κάλυκες VICRORY.
Aπλά δοκίμασε...και τον REX!!! κανει απίστευτες συγκεντρώσεις. Eιδικα για το trap !!
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Κωνσταντινο ο Victory εχει πιο λιγο χωρο απ οτι ο nsi.

η συγκεκριμενη γομωση εχει κενο περιπου 10.5μμ.

Το βυσμα μου εχει συμπιεση αλλα βγαζει μαλακη ντουφεκια. και δεν λεει οχι σε μακρυνα πιατα 50-60 μετρα. Πιεσεις γυρω στα 600-630 bar. Αν θελω το κλεινω και πιο πανω 58,5+. Σε ψηλες θερμοκρασιες κανει και το 1.20-22.

Αλλα αν βρω ΡΕΞ θα τον δοκιμασω δεν χανω τιποτα!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Απίθανος 78
Full Member

Breda Pegaso έγραψε:Κωνσταντινο ο Victory εχει πιο λιγο χωρο απ οτι ο nsi.

η συγκεκριμενη γομωση εχει κενο περιπου 10.5μμ.

Το βυσμα μου εχει συμπιεση αλλα βγαζει μαλακη ντουφεκια. και δεν λεει οχι σε μακρυνα πιατα 50-60 μετρα. Πιεσεις γυρω στα 600-630 bar. Αν θελω το κλεινω και πιο πανω 58,5+. Σε ψηλες θερμοκρασιες κανει και το 1.20-22.

Αλλα αν βρω ΡΕΞ θα τον δοκιμασω δεν χανω τιποτα!
Το εχεις δουλεψει σε κυνηγι(τζικλας τασιηλας)?

Απίθανος 78
Full Member

Breda Pegaso έγραψε:69.4-5 κλεισμενος 58-58,2

CX2000 .
Εισαι σιγουρος οτι ειναι 69.40? Γιατι ειναι β ποιοτητα και εγω δεν βρηκα ενα μεσα στους 1000 που να ειναι τοσο. Απο 68.90 και κατω ειναι ολου

Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

ναι ρε φιλε συνηθως οι β που πιανω ειναι 69.4 και πανω αλλα ακανονιστα υψη, δεν με πειραζει και τοσο αφου ειναι για σκοπευτηριο.

Εριξα λιγα φετος μια μερα στις τζιηκλες που ηταν πολλυ κρυαδα και ηταν Οκ!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Απίθανος 78
Full Member

Breda Pegaso έγραψε:ναι ρε φιλε συνηθως οι β που πιανω ειναι 69.4 και πανω αλλα ακανονιστα υψη, δεν με πειραζει και τοσο αφου ειναι για σκοπευτηριο.

Εριξα λιγα φετος μια μερα στις τζιηκλες που ηταν πολλυ κρυαδα και ηταν Οκ!
Πιανεις τους απευθειας που την βικτορυ ή που κανενα αντιπροσωπο? Και ποσα οι 1000

Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Εχεις πμ

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Aν ο VICTORY εχει λιγότερη ογκομετρία απο ότι ο NSI τότε πρέπει να προσεγγίζει την ογκομετρία του κάλυκα FIOCCHI.
Συνεπώς προσεγγίζουμε τα επίπεδα αυτά...
Εικόνα
img host
Εικόνα
image free hosting
Εικόνα
photo uploader

Η εναλλακτική προσέγγιση που πρότεινα με τον REX ειναι αυτή εδώ...
Εικόνα
image hosting services
Εικόνα
image upload
Η πυρίτιδα βεβαια δεν είναι 206SV αλλα ας το δούμε σαν μια πρωτη οπτικη προσσέγγιση του REX
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ την 05 Μαρ 2016, 22:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”