ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Υπάρχουν αυτοκόλητα Χάρη, σε Α4 τύπο και αφου κάνεις το σχέδιο σου και το τυπώσεις, κόβεις τα αυτοκόλητα στο μέγεθος που σε βολεύει και τα κολλάς.!!
-
- Full Member
Να το καταλαβω καλυτερα. Το σχεδιο που θελω τυπωνετε σε αυτες τις α4 με ενα κοινο πριντερ που λες και μετα το κοβεις? Οι κολλες ειναι διαφανες?andreas78 έγραψε:Υπάρχουν αυτοκόλητα Χάρη, σε Α4 τύπο και αφου κάνεις το σχέδιο σου και το τυπώσεις, κόβεις τα αυτοκόλητα στο μέγεθος που σε βολεύει και τα κολλάς.!!
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
- Full Member
Κανε μια απόπειρα να χρησιμοποιήσεις αντι του βύσματος Β&P - Τ2 τον Guallandi REX με τα 24 γρ.Απίθανος 78 έγραψε:Ευχαριστω φιλεBreda Pegaso έγραψε:69.4-5 κλεισμενος 58-58,2
CX2000 .
Το βυσμα Τ2 ειναι προτιμότερο να το χρησιμοποιούμε σε πυρίτιδες όπως της B&P (F2X24, G2000X24) επειδη ειναι αρκετά ψηλό και περισσότερο άκαμπτο σε σχέση με τον REX o οποίος προσφέρεται περισσότερο για πυρίτιδες τύπου 206SV, CSB5 κ.λ.π.
Οσα αναφέρω ειναι επισημάνσεις με χρήση καλύκων ιταλικής προέλευσης.Δεν γνωρίζω τις ογκομετρικές συνθήκες σε κάλυκες VICRORY.
Aπλά δοκίμασε...και τον REX!!! κανει απίστευτες συγκεντρώσεις. Eιδικα για το trap !!
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Albert Einstein
- Breda Pegaso
Κωνσταντινο ο Victory εχει πιο λιγο χωρο απ οτι ο nsi.
η συγκεκριμενη γομωση εχει κενο περιπου 10.5μμ.
Το βυσμα μου εχει συμπιεση αλλα βγαζει μαλακη ντουφεκια. και δεν λεει οχι σε μακρυνα πιατα 50-60 μετρα. Πιεσεις γυρω στα 600-630 bar. Αν θελω το κλεινω και πιο πανω 58,5+. Σε ψηλες θερμοκρασιες κανει και το 1.20-22.
Αλλα αν βρω ΡΕΞ θα τον δοκιμασω δεν χανω τιποτα!
Το βυσμα μου εχει συμπιεση αλλα βγαζει μαλακη ντουφεκια. και δεν λεει οχι σε μακρυνα πιατα 50-60 μετρα. Πιεσεις γυρω στα 600-630 bar. Αν θελω το κλεινω και πιο πανω 58,5+. Σε ψηλες θερμοκρασιες κανει και το 1.20-22.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
Το εχεις δουλεψει σε κυνηγι(τζικλας τασιηλας)?Breda Pegaso έγραψε:Κωνσταντινο ο Victory εχει πιο λιγο χωρο απ οτι ο nsi.
-
- Full Member
Εισαι σιγουρος οτι ειναι 69.40? Γιατι ειναι β ποιοτητα και εγω δεν βρηκα ενα μεσα στους 1000 που να ειναι τοσο. Απο 68.90 και κατω ειναι ολουBreda Pegaso έγραψε:69.4-5 κλεισμενος 58-58,2
CX2000 .
- Breda Pegaso
ναι ρε φιλε συνηθως οι β που πιανω ειναι 69.4 και πανω αλλα ακανονιστα υψη, δεν με πειραζει και τοσο αφου ειναι για σκοπευτηριο.
Εριξα λιγα φετος μια μερα στις τζιηκλες που ηταν πολλυ κρυαδα και ηταν Οκ!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
Πιανεις τους απευθειας που την βικτορυ ή που κανενα αντιπροσωπο? Και ποσα οι 1000Breda Pegaso έγραψε:ναι ρε φιλε συνηθως οι β που πιανω ειναι 69.4 και πανω αλλα ακανονιστα υψη, δεν με πειραζει και τοσο αφου ειναι για σκοπευτηριο.
- Breda Pegaso
Εχεις πμ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
- Full Member
Aν ο VICTORY εχει λιγότερη ογκομετρία απο ότι ο NSI τότε πρέπει να προσεγγίζει την ογκομετρία του κάλυκα FIOCCHI.
Συνεπώς προσεγγίζουμε τα επίπεδα αυτά...

img host

image free hosting

photo uploader
Η εναλλακτική προσέγγιση που πρότεινα με τον REX ειναι αυτή εδώ...

image hosting services

image upload
Η πυρίτιδα βεβαια δεν είναι 206SV αλλα ας το δούμε σαν μια πρωτη οπτικη προσσέγγιση του REX
Συνεπώς προσεγγίζουμε τα επίπεδα αυτά...

img host

image free hosting

photo uploader
Η εναλλακτική προσέγγιση που πρότεινα με τον REX ειναι αυτή εδώ...

image hosting services

image upload
Η πυρίτιδα βεβαια δεν είναι 206SV αλλα ας το δούμε σαν μια πρωτη οπτικη προσσέγγιση του REX
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ την 05 Μαρ 2016, 22:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Albert Einstein