ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από Prestige 8 »

andreas78 έγραψε:Φίλε Μάριε,
ΔΕΝ προσδίδουν προοδευτικότητα, προοδευτικά λειτουργεί πάντα η πυρίτιδα εκτός και αν κάνουμε βεγγαλικά..!!!
Κάνουν την πυρίτιδα να λειτουργήσει στα ανώτερα επίπεδα των δυναροτήτων της με το χαμηλότερο δυνατό Peak και στους καλύτερους δυνατούς χρόνους χωρίς αυτό να συμαίνει οτι πρέπει να ειναι ψηλά..!!!!

Στο παρόν url θα δείς ανάλυση απο αρκετα και αξιόλογα φυσίγγια του εξωτερικού σε σχέση με τα υλικά και τις δοσολογίες που έχουν, προσωπικά δεν εχω προσέξει καμία έλλυψη στην ποσοτητα των υλικών.!!!

http://www.modomirino.it/cosa-spariamo.html
Ρε φίλε μου Αντρέα..
Παίζουμε με τις λέξεις δλδ τώρα?
Έχω αρκετές γνώσεις ώστε να κατανοώ τόσο τούς όρους και τα λοιπά κ.α. κ.α.... Σίγουρα προοδευτικοτητα δεν προσδίδει το πλαστικό....
Λέμε τα ίδια πράγματα, με αλλα λόγια δλδ?

Να το θέσω αλλιώς τότε. Το πολύσταδιακο κλείσιμο συμβάλλει ως ενα βαθμό στο να επιτευχθει η βέλτιστη προοδευτικοτητα της εκάστοτε πυριτιδας, σύμφωνα με το ειδος και την κατηγορία στην οποία ανήκει.

Και όπως εσύ εχεις πει, έχει ως αποτέλεσμα να αξιοποιουμε οσο το δυνατόν καλύτερα τις δυνατότητες της εκάστοτε πυριτιδας.

Αυτό ονομάζεται βελτιστοποιηση των υλικών και σημαίνει να εκμεταλλευεσαι στο έπακρο ενα υλικό με της ελάχιστες το δυνατόν σπατάλες. Έτσι χοντρικα δλδ!!!

Σε καμία περιπτωση δεν αναφέρθηκα σε ελλιπής φυσίγγια, όσον αφορα τα υλικά, άλλα στο πιο πάνω...

Ξεκίνησε ένα θέμα πραγματικά ενδιαφέρον για εποικοδομητικη συζήτηση και πάλι τα ιδια...
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Χαιρετώ όλους τους ιδιογομωτές και μέλη του φορουμ!!!
Ερώτηση 1η : Eχετε συγκρίνει φυσίγγια γομωμένα με την μέθοδο χαραγμα-ρέλιασμα με όμοια σε δοσολογία αλλα χρησιμοποιώντας Γ στάδιο μετα απο πάροδο π.χ 2, 3, 4 μηνών?
Ερώτηση 2η : Eχετε αναρωτηθεί τι συμβαίνει όταν ένα στροφείο ξεκινάει να ρελιάσει ένα πλαστικό κάλυκα απο το ύψος των 59,00 χιλ για να φτάσει τα 58,00 χιλ ως τελικό ύψος κλεισμένου φυσιγγίου με την μέθοδο χαραγμα-ρελιασμα? (ως υπόθεση εργασίας θεωρώ ύψος κενού κάλυκα τα 69,00 χιλ)
Ερώτηση 3η : Eχετε αναρωτηθει τι συμβαίνει όταν χρησιμοποιω΄ένα βύσμα τουλάχιστον 3 χιλ ψηλότερο για να κλείσω σωστά ένα φυσίγγι με την μέθοδο χάραγμα-ρέλιασμα και τι συμβαίνει όταν κάνω χρήση χαμηλότερου βύσματος με μια συμπίεση της τάξεως 2 περίπου χιλ (καταμέσο όρο σε ένα μέσης ελαστικότητας βύσμα) ?
Ερώτηση 4η : Eχετε ποτέ παρατηρήσει τι συμβαίνει σε μια εργοστασιακή μηχανή φυσιγγίων μετά την "έγχυση" των σκαγιών και πρίν το φορμάρισμα του Γ σταδίου?
Ερώτηση 5η : Eχετε ποτέ μετρήσει ένα φυσίγγιο μόλις "φορμαρισθεί" απο το επαγγελματικό Γ στάδιο πόσο ύψος έχει? αν ναι πώς δικαιολoγείται να έχει ύψος 58,10~58,20 και να μετά απο το ρέλιασμα του στροφείου να έχει ύψος 58,00~58,10 ?
Ερώτηση 6η : Eχετε προσπαθήσει να γεμίσετε ένα φυσίγγιο με τάπα τύπου FIBER με την μέθοδο χάραγμα-ρέλιασμα και να το συγκρίνετε με ένα αντίστοιχο κλεισμένο με χρήση Γ σταδίου. Θα πάρετε το ίδιο αποτέλεσμα? (οπτικά και βλητικά)
Ερώτηση 7η : Eχετε παρατηρήσει σε ένα καλό εργοστασιακό φυσίγγιο πώς είναι διαμορφωμένο το προφίλ του ρελιάσματος και γιατί τα πλείστα όσα ξερελιασμένα εργοστασιακα φυσίγγια έχουν ένα απόλυτα ομαλό δακτύλιο ξερελιάσματος ενω όλα τα ξερελιασμένα φυσίγγια που έχουν κλεισθεί με την μέθοδο χαραγμα-ρέλιασμα φερουν έντονες "κυματομορφές" και "σκαλοπάτακια" στον δακτύλιο αυτό?
Αναρωτηθήκατε ποτε τι παρενέργειες θετικές ή αρνητικές μπορεί να έχει αυτή η διαφορά?
Ερώτηση 8η : Γιατι ποτέ μα ποτέ δεν θα μπορέσει ένας ιδιογομωτής κλεινοντας με την μέθοδο χαραγμα-ρέλιασμα να επιτύχει ρελιάζοντας 11,50 χιλ κάτω απο το πραγματικό υψος του κάλυκα , βάθος ρελιού 2~2,20 χιλ.
Ερώτηση 9η : Εχετε αναρωτηθεί γιατι τα περισσότερα ερασιτεχνικά στροφεία που χρησιμοποιούμε έχουν ένα βάθος περίπου 1,70~1,80 χιλ ? Μήπως νομίζετε ότι όταν ρελιάζετε οι πτυχές του αστεροειδούς σας θα πρέπει είναι σαν τα πλακάκια του δαπέδου? Μήπως υπάρχει μια υψομετρικη διαφορά μεταξύ του ψηλότερου σημείου της καμπής της πτυχής και του καθετου σημείου τομης του ρελιου, η οποία ειναι περι τα 0,30~0,40 χιλ? Για αθροίστε π.χ το 1,70 + 0,30 και τοτε θα βγεί το πραγματικό βάθος ρελιάσματος.
Αυτό το ενοχλητικό "προσκύνημα" ή κοινώς "λακούβα" των πτυχών του αστεροειδούς θεωρείτε ότι δεν έχει κανένα δυσμενές αποτέλεσμα στην βλητική απόδοση των φυσιγγίων?
Ερώτηση 10η : Σας προβλημάτισε ποτέ γιατι το επαγγελματικό Γ στάδιο όταν "σκάει" πάνω στον καλυκα για να τον φορμάρει πώς και δεν "μαγκώνει" αλλα κόβει τους κάλυκες σαν "βούτηρο" ? Μήπως έχετε παρατηρήσει όταν πέσει το Γ στάδιο στα επαγγελματικά φυσίγγια ότι είναι σχεδόν επίπεδο το αστεροειδές και μετα έρχεται και ρελιάζει το στροφείο.Θεωρείται ότι ρελιάζει ή χαιδεύει και τι εξυπηρετεί αυτό?

Αυτές οι ερωτήσεις σαν προοίμιο ωστε να τελειώσει η κουβέντα για το τι ειναι σωστό και τι δεν είναι?
Τι κερδίζω και τι χάνω ?
Πως έχω σταθερά αποτέλεσματα και πώς μειώνω τις διακυμάνσεις απο φυσίγγιο σε φυσίγγιο?
Αν κάποιοι δεν αποδέχονται το ΣΩΣΤΟ να μην το ισοπεδώνουν! ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ
Η παρεμβολή του Γ σταδίου είναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ είτε το θελουμε είτε όχι αν θέλουμε να φτειάχνουμε κατι που να προσεγγίζει κατα 90% ένα εργοστασιακό φυσίγγι.
Αλλο είναι να συζητάμε περί του ΑΡΙΣΤΟΥ και άλλο να προσπαθούμε να εξομειώνουμε τα πάντα με τον ισχυρισμό του όλα σκοτώνουν!!! ΝΑΙ όλα τα φυσίγγια σκοτώνουν αυτό ειναι σίγουρο είτε είναι κλεισμένα με χάραγμα-κλεισιμο είτε είναι με την παρεμβολή του Γ σταδίου. Αλλα αν αναζητάς αυτό το κάτι παραπάνω που έχει να κάνει με την ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ και την ΑΠΟΔΟΣΗ τότε πάς εκεί που σου δείχνουν οι ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ μέθοδοι.
Τα περι ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ κ.λ.π δεν τα σχολιάζω. Αυτά πρέπει να ισχύουν και να γίνονται ευλαβικά αποδεκτά και εφαρμοστέα με οτιδήποτε τρόπο και αν γομώνουμε τα φυσίγγια μας.
Και τονίζω ότι δεν έχω καμμία μα καμμια αντιπαλότητα με κάθε φίλο όπως κι αν φτειάχνει τα φυσίγγια του και αποδέχομαι τους πάντες και τα πάντα με ότι εργαλεία το καταφέρνει αυτό και προς Θεου όχι με την οικονομική θεωρηση των πραγματων.
Δεν αποδέχομαι όμως τους ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΎΣ ισχυρισμούς που ταυτίζονται με το νόημα της παροιμίας "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια".
ΠΡΟΣΟΧΗ: το σταδιακό κλεισιμο έγινε αντικείμενο στιγνής εκμετάλλευσης και μιας τρομερά επικίνδυνης παραφιλολογίας είτε για να στραφεί ο ανυποψίαστος ιδιογομωτής στην αγορά εργαλείων που του έταζαν λαγούς με πετραχήλια (υπερσταδια, υπερστροφεία, υπερμηχανές) είτε τεχνηέντως για να το αποδομίσουν προωθώντας άλλες αμφίβολες σε απόδοση μεθόδους και τεχνικές γόμωσης φυσιγγίων.
Προτρέπω χωρίς κανενα μα κανενα ενδοιασμό όσοι ασχολούνται με την ιδιογόμωση των φυσιγγίων ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ τους ΧΡΗΣΗ και ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ και το τονίζω αυτό να προμηθευτούν ένα Γ στάδιο της αρεσκείας τους (όποιο κι αν είναι αυτό) και να το συνδιάσουν με τις απλές πρέσσες τους και το δραπανάκι τους η με ότι άλλη μηχανή διαθέτουν .Ενα στροφείο τύπου Τ2 CORTINI ή BN2 GAEP ή SP2 OMV είναι αρκετό ωστε να κατασκευάζουν ΣΤΑΘΕΡΑ και ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ φυσίγγια έχοντας το κεφαλάκι τους ησυχο ότι βρίσκονται ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ STANDARTS που αν μη τι άλλο είναι το μόνο ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ που μπορούμε να έχουμε πρόσβαση και να προσπαθούμε να ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ.
Τέλος θα ήθελα να κλείσω αυτο το μακροσκελές σχόλιο μου (και ζητώ συγγνώμη) κάνοντας μια επισήμανση και μια προτροπή σε όλους τους φίλους.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΟΥΣ.
Πρόκειτε για εξαιρετική μέθοδο κλεισιματος φυσιγγίου και αν ασχοληθείτε ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΑ με ΥΠΟΜΟΝΗ κ ΕΠΙΜΟΝΗ ίσως να αναθεωρήσετε πολλά στερεότυπα για την γόμωση των φυσιγγίων.
Ευχαριστώ για την υπομονή .....
Φιλικά
Κώστας Γλάρος
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Αγαπητέ Σπύρο,
Δυο φορές μόνο διαγράφηκαν σχόλια μου και την μια ηταν απο δίκη μου προτροπή, ενώ την δεύτερη μετά απο συνεννόηση με τους διαχειριστές και τον Admin..!!!!!
Αυτή την φορά και ειδικά σε αυτή τη περίπτωση ειναι η τρίτη και η φαρμακερή.
Ζήτω δημόσια την πλήρη διαγραφή του προφίλ μου και την διαγραφή πλήρως όλων των παραθέσεων και προσφοράς μου σε αυτό το φορουμ που με φιλοξενούσε μεχρι σημερα..!!!!!

Με την ασχετοσύνη, την άγνοια, την τοποθέτηση παροπίδων, τις ηλιθιότητες και την παραληροφορηση κάποιων εχουν αποχωρήσει σοβαρότατα μέλη απο αυτό το φορουμ που μπορούσαν να προσφέρουν αφάνταστα, μπορεί εγω να μην είμαι σοβαρός αλλα ουτε να έχω να προσφέρω κάτι ουσιώδες αλλα αυτό που έκανες χωρις να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα, δειχνει φασισμό, δικτατορία και ετσιθελισμό....!!!!

Πρέπει επιτέλους να γίνονται σοβαρές συζητήσεις με ουσία που να προσφέρουν γνώσεις και οχι βλακώδεις τοποθετήσεις άσχετων που ανακαλύπτουν την ταχυνοπιττα καθημερινά..!!!!
Παρουσίαση ανορθόδοξα και επικίνδυνα συναρμολογημένων φυσιγγίων, θεοποίηση ενος ταχογράφου και ενος χαρτονιού ως τον ανώτερο άρχων στον έλεγχο ενος φυσιγγίου απο άσχετους που ουτε καν τα ουσιώδες ενος φυσιγγίου δεν τα γνωρίζουν, απαξίωση μεγαθήριων κατασκευαστριων εταιρειών επειδή έχει 7 σκάγια λιγότερα και αλλα δεκάδες παράλογα και παράξενα που συχνά πυκνά αναφέρονται και παραπληροφορούν καθημερινά τους αναγνώστες αυτού του φορουμ...!!!!!
Ελπίζω η αποχώρηση μου να προσδώσει ανωτερότητα και γνώσεις, αφου φαίνεται εγω είμαι αυτός που δεν το κατέχει..!!!
Αγαπητέ Σόλων, δεν ειναι το διάβασμα που μου προσφέρει γνώσεις, γνώσεις μου εχουν προσφέρει καταξιομενου φιλοι που μου τεκμηριώνουν την άποψη και θέση τους, τα ιδιαίτερα μαθήματα εδώ και 10 και πλέον χρονια απο καταξιωμένο κατασκευαστή, η αποδοχή μου σε αυτα που έχω λάθος, η κοινή λογική που πιστεύω ακράδαντα ότι με διακατέχει αλλα κυρίως η τεκμηρίωση βαση ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΕΘΕΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΛΗΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.

Σημ., Φίλε Μάριε οι λέξεις προκαλούν πολέμους... ;)
Έχουμε φτάσει φίλε σε σύγκληση, αλλα δεν κατανοώ για ποια σπατάλη μιλάς απο την στιγμή που τα οι δοσολογίες βρισκονται στα σωστά επίπεδα.
Αν εγω είμαι που χαλώ την εποικοδομητική συζήτηση, απολογούμαι και εξάλλου αποχωρώ.!!!!!
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

andreas78 έγραψε:Αγαπητέ Σπύρο,
Δυο φορές μόνο διαγράφηκαν σχόλια μου και την μια ηταν απο δίκη μου προτροπή, ενώ την δεύτερη μετά απο συνεννόηση με τους διαχειριστές και τον Admin..!!!!!
Ζήτω δημόσια την πλήρη διαγραφή του προφίλ μου και την διαγραφή πλήρως όλων των παραθέσεων και προσφοράς μου σε αυτό το φορουμ που με φιλοξενούσε μεχρι σημερα..!!!!!

Με την ασχετοσύνη, την άγνοια, την τοποθέτηση παροπίδων, τις ηλιθιότητες και την παραληροφορηση κάποιων εχουν αποχωρήσει σοβαρότατα μέλη απο αυτό το φορουμ που μπορούσαν να προσφέρουν αφάνταστα, μπορεί εγω να μην είμαι σοβαρός αλλα ουτε να έχω να προσφέρω κάτι ουσιώδες αλλα αυτό που έκανες χωρις να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα, δειχνει φασισμό, δικτατορία και ετσιθελισμό....!!!!

Πρέπει επιτέλους να γίνονται σοβαρές συζητήσεις με ουσία που να προσφέρουν γνώσεις και οχι βλακώδεις τοποθετήσεις άσχετων που ανακαλύπτουν την ταχυνοπιττα καθημερινά..!!!!
Παρουσίαση ανορθόδοξα και επικίνδυνα συναρμολογημένων φυσιγγίων, θεοποίηση ενος ταχογράφου και ενος χαρτονιού ως τον ανώτερο άρχων στον έλεγχο ενος φυσιγγίου απο άσχετους που ουτε καν τα ουσιώδες ενος φυσιγγίου δεν τα γνωρίζουν, απαξίωση μεγαθήριων κατασκευαστριων εταιρειών επειδή έχει 7 σκάγια λιγότερα και αλλα δεκάδες παράλογα και παράξενα που συχνά πυκνά αναφέρονται και παραπληροφορούν καθημερινά τους αναγνώστες αυτού του φορουμ...!!!!!
Ελπίζω η αποχώρηση μου να προσδώσει ανωτερότητα και γνώσεις, αφου φαίνεται εγω είμαι αυτός που δεν το κατέχει..!!!
Αγαπητέ Σόλων, δεν ειναι το διάβασμα που μου προσφέρει γνώσεις, γνώσεις μου εχουν προσφέρει καταξιομενου φιλοι που μου τεκμηριώνουν την άποψη και θέση τους, τα ιδιαίτερα μαθήματα εδώ και 10 και πλέον χρονια απο καταξιωμένο κατασκευαστή, η αποδοχή μου σε αυτα που έχω λάθος, η κοινή λογική που πιστεύω ακράδαντα ότι με διακατέχει αλλα κυρίως η τεκμηρίωση βαση ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΕΘΕΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΛΗΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.

Έχουμε φτάσει φίλε σε σύγκληση, αλλα δεν κατανοώ για ποια σπατάλη μιλάς απο την στιγμή που τα οι δοσολογίες βρισκονται στα σωστά επίπεδα.
Αν εγω είμαι που χαλώ την εποικοδομητική συζήτηση, απολογούμαι και εξάλλου αποχωρώ.!!!!!
Μην διανοηθείς να αποχωρήσεις ..... μπορείς να ΣΙΩΠΑΣ μπορείς και να ΜΙΛΑΣ....ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥΣ για εκείνα τα αυτιά που θέλουν ή δεν θέλουν να ακούν.
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Φίλε Ανδρέα τι να πω με την τροπή που πήρε η συζήτηση...

Αφου το θέμα είναι η σύγκριση μεταξύ πολυσταδιακου κλεισίματος και απλού με 2-3 σταδια λεω οτι, με την εικόνα που σχηματισα, θα προκύπτει και μια ελαφρώς μείωση στην πιριτιδα που χρειαζεται, ούτως ώστε ένα φυσιγγιο κλεισμενο με την πολυσταδιακη μεθοδο να παραξει αντιστοιχο έργο με ένα φυσιγγιο κλεισμενο με την απλη μέθοδο. Αφού επιτυγχάνω βελτιστη απόδοση της ποσότητας της πυριτιδας και το αντιστροφο.
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Prestige 8 έγραψε:

Αφου το θέμα είναι η σύγκριση μεταξύ πολυσταδιακου κλεισίματος και απλού με 2-3 σταδια λεω οτι, με την εικόνα που σχηματισα, θα προκύπτει και μια ελαφρώς μείωση στην πιριτιδα που χρειαζεται, ούτως ώστε ένα φυσιγγιο κλεισμενο με την πολυσταδιακη μεθοδο να παραξει αντιστοιχο έργο με ένα φυσιγγιο κλεισμενο με την απλη μέθοδο. Αφού επιτυγχάνω βελτιστη απόδοση της ποσότητας της πυριτιδας και το αντιστροφο.
Δεν υπάρχει ουδεμία σύγκριση υπάρχει ΠΑΡΑΔΟΧΗ αγαπητέ φίλε Σόλωνα.Και αυτό στο λέει κάποιος που έχει περάσει και απο τα τις δύο φάσεις ιδιογόμωσης. Δεν υπάρχει ΠΟΛΥΣΤΑΔΙΑΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ αγαπητέ φίλε . Το μόνο νέο στοιχείο το οποίο αλλαζει ΑΡΔΗΝ τα δεδομένα είναι η παρεμβολή του Γ σταδίου.Αν θές να βάλεις και το Β σταδιο στη διαδικασία μπορεις αλλα δεν έιναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ απαραίτητο στοιχείο.
Κατ αρχήν το φυσίγγιο δεν παράγει έργο!!!! έργο παράγει η πυρίτιδα!! και πώς έχεις σχηματίσει την εικόνα ότι με την παρεμβολή του Γ σταδίου προκύπτει μείωση της πυρίτιδας????? απο που έβγαλες αυτό το συμπερασμα???? αλλα μιλάς για "εικόνα" οπότε σπευδω να σε ενημερώσω ότι ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ. Δηλαδή ποια είναι κατ εσε η απλή μέθοδος????
Τόσο σύνθετη μέθοδος είναι μια απλή παρεμβολή του Γ σταδιου??? Θεωρώ ότι υπάρχει ΥΠΕΡΒΟΛΗ και δικαιούμαι να αρχίζω να πιστευω ότι ακόμη χειρότερα υπάρχει ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ και μεθοδευμένη απόπειρα σύγχισης προς τους ιδιογομωτές.
Επαναλαμβάνω ότι η χρήση του Γ σταδίου είναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.
30~40 ΕΥΡΏ είναι το κόστος αλλα η ωφέλεια μεγάλη.
Γνωρίζω τι λέω και έχω επίγνωση της ευθύνης αυτών που λέω!!!
Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:
Prestige 8 έγραψε:

Δεν υπάρχει ουδεμία σύγκριση υπάρχει ΠΑΡΑΔΟΧΗ αγαπητέ φίλε Σόλωνα.Και αυτό στο λέει κάποιος που έχει περάσει και απο τα τις δύο φάσεις ιδιογόμωσης. Δεν υπάρχει ΠΟΛΥΣΤΑΔΙΑΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ αγαπητέ φίλε . Το μόνο νέο στοιχείο το οποίο αλλαζει ΑΡΔΗΝ τα δεδομένα είναι η παρεμβολή του Γ σταδίου.Αν θές να βάλεις και το Β σταδιο στη διαδικασία μπορεις αλλα δεν έιναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ απαραίτητο στοιχείο.
Κατ αρχήν το φυσίγγιο δεν παράγει έργο!!!! έργο παράγει η πυρίτιδα!! και πώς έχεις σχηματίσει την εικόνα ότι με την παρεμβολή του Γ σταδίου προκύπτει μείωση της πυρίτιδας????? απο που έβγαλες αυτό το συμπερασμα???? αλλα μιλάς για "εικόνα" οπότε σπευδω να σε ενημερώσω ότι ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ. Δηλαδή ποια είναι κατ εσε η απλή μέθοδος????
Τόσο σύνθετη μέθοδος είναι μια απλή παρεμβολή του Γ σταδιου??? Θεωρώ ότι υπάρχει ΥΠΕΡΒΟΛΗ και δικαιούμαι να αρχίζω να πιστευω ότι ακόμη χειρότερα υπάρχει ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ και μεθοδευμένη απόπειρα σύγχισης προς τους ιδιογομωτές.
Επαναλαμβάνω ότι η χρήση του Γ σταδίου είναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.
30~40 ΕΥΡΏ είναι το κόστος αλλα η ωφέλεια μεγάλη.
Γνωρίζω τι λέω και έχω επίγνωση της ευθύνης αυτών που λέω!!!
Μάριος φίλε...
Βαρέθηκα φίλε της ρητοριες. Ατε καληνύχτα
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Με συγχωρεις αν σε προσφώνησα λάθος ..... παραμένεις φίλος Μάριε κι αυτό δεν αλλάζει!!!
Καλη σου νύχτα!!! και για να έχεις και όνειρα γλυκά στο επαναλαμβάνω χωρίς ρητορίες...."ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΤΟ Γ ΣΤΑΔΙΟ ....φίλε μου ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ!!!"
Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Με συγχωρεις αν σε προσφώνησα λάθος ..... παραμένεις φίλος Μάριε κι αυτό δεν αλλάζει!!!
Καλη σου νύχτα!!! και για να έχεις και όνειρα γλυκά στο επαναλαμβάνω χωρίς ρητορίες...."ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΤΟ Γ ΣΤΑΔΙΟ ....φίλε μου ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ!!!"
Φίλε σε ξέρω? Με ξέρεις?
Ποίος εισαι εσυ που κατεβαινεις με αυτό το τουπε να πουλήσεις μούρη?
Αντε γεια ρε!
ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2
Full Member

Δημοσίευση από ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2 »

Καλησπέρα σε ολο τον λοχο που λέγαμε και στον στρατό.βλέπω υπάρχει μια ελαφριά ψυχρασια που ελεγε και ο Ζηκος οσο αναφορα το πολυσταδιακο κλεισιμο με το αστερι-στροφειο.για πες μου λοιπον βρε Μαριε γιατι ολοι αυτοι οι κολοσσοί,μιλαμε για σοβαρές εταιρείες φυσιγγιων,εδω και 50 χρόνια τουλάχιστον κλεινουν με μηχανες πολυσταδιακες τα φυσιγγια τους?ακομα και πριν 20 χρόνια που οι πυριτιδες ειχαν μεγαλυτερο range,δηλαδη η C.7 επαιρνε και 1.90 που τα βρισκαμε σε φυσιγγια μεσα?εκει τι εκαναν,παλι οικονομια?δεν βλέπω να μπορεσατε να απαντησετε ουτε σε ενα ερωτημα απο αυτα που εβαλε ο Γλαρος.το να λες Καληνύχτα το ξερω κι εγω.το να μπορείς να υποστηρίξεις αυτα που πιστευεις με τεκμηριωσεις εινσι το δυσκολο.δεν μετραει φιλε μου να λες οτι ξέρεις ,αλλα να ξερεις τι λες πανω σε καποιο θεμα με επιχειρήματα.ολα τα φυσιγγια σκοτωνουν,ειτε πολυσταδιακα,ειτε ρελιαστα,ειτε με 2 σταδια.το θεμα ειναι η διαφορά,η πεμπτουσία της ιδιογομωσης.οταν απαντησεις εστω και σε ενα ερωτημα απο τα 10 που εθεσε ο Γλαρος,αυτος που λες με το τουπε,μπορούμε να συνεχίσουμε την κουβέντα μας.
"KEEP YOUR FRIEND CLOSE
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”