Ρε φίλε μου Αντρέα..andreas78 έγραψε:Φίλε Μάριε,
ΔΕΝ προσδίδουν προοδευτικότητα, προοδευτικά λειτουργεί πάντα η πυρίτιδα εκτός και αν κάνουμε βεγγαλικά..!!!
Κάνουν την πυρίτιδα να λειτουργήσει στα ανώτερα επίπεδα των δυναροτήτων της με το χαμηλότερο δυνατό Peak και στους καλύτερους δυνατούς χρόνους χωρίς αυτό να συμαίνει οτι πρέπει να ειναι ψηλά..!!!!
Στο παρόν url θα δείς ανάλυση απο αρκετα και αξιόλογα φυσίγγια του εξωτερικού σε σχέση με τα υλικά και τις δοσολογίες που έχουν, προσωπικά δεν εχω προσέξει καμία έλλυψη στην ποσοτητα των υλικών.!!!
http://www.modomirino.it/cosa-spariamo.html
Παίζουμε με τις λέξεις δλδ τώρα?
Έχω αρκετές γνώσεις ώστε να κατανοώ τόσο τούς όρους και τα λοιπά κ.α. κ.α.... Σίγουρα προοδευτικοτητα δεν προσδίδει το πλαστικό....
Λέμε τα ίδια πράγματα, με αλλα λόγια δλδ?
Να το θέσω αλλιώς τότε. Το πολύσταδιακο κλείσιμο συμβάλλει ως ενα βαθμό στο να επιτευχθει η βέλτιστη προοδευτικοτητα της εκάστοτε πυριτιδας, σύμφωνα με το ειδος και την κατηγορία στην οποία ανήκει.
Και όπως εσύ εχεις πει, έχει ως αποτέλεσμα να αξιοποιουμε οσο το δυνατόν καλύτερα τις δυνατότητες της εκάστοτε πυριτιδας.
Αυτό ονομάζεται βελτιστοποιηση των υλικών και σημαίνει να εκμεταλλευεσαι στο έπακρο ενα υλικό με της ελάχιστες το δυνατόν σπατάλες. Έτσι χοντρικα δλδ!!!
Σε καμία περιπτωση δεν αναφέρθηκα σε ελλιπής φυσίγγια, όσον αφορα τα υλικά, άλλα στο πιο πάνω...
Ξεκίνησε ένα θέμα πραγματικά ενδιαφέρον για εποικοδομητικη συζήτηση και πάλι τα ιδια...